Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΚΟΥ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

 
Εμείς, οι αγανακτισμένοι με το κομματικό Κράτος, όπως και με τη στέρηση, την αδικία και την εκμετάλλευση στην οποία μας υποβάλλει εδώ και δεκαετίες, πολίτες της Λαμίας αποφασίσαμε κατά πλειοψηφία το εξής:

Καλούμε τα ΜΜΕ της πόλης μας και του νομού μας (εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοπτικούς σταθμούς) να εφαρμόσουν τον Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ και συγκεκριμένα το Άρθρο 2 Παράγραφος β αυτού στο οποίο ρητά δηλώνεται:
«Άρθρο 2
Η δημοσιογραφία, ως επάγγελμα, αλλά και κοινωνικό λειτούργημα, συνεπάγεται δικαιώματα, καθήκοντα και υποχρεώσεις. Ο δημοσιογράφος δικαιούται και οφείλει: … β. Να σέβεται την προσωπικότητα, την αξιοπρέπεια και το απαραβίαστο της ιδιωτικής ζωής του ανθρώπου και του πολίτη. Μόνο όταν το επιτάσσει το δικαίωμα της πληροφόρησης μπορεί να χρησιμοποιεί, πάντοτε με τρόπο υπεύθυνο, στοιχεία από την ιδιωτική ζωή προσώπων που ασκούν δημόσιο λειτούργημα ή έχουν στην κοινωνία ιδιαίτερη θέση και ισχύ και υπόκεινται στον κοινωνικό έλεγχο.»

Σε όλη την Ελλάδα κάνουμε εδώ και πολλές μέρες έναν ειρηνικό, έντιμο, υπομονετικό και διαρκή αγώνα με στόχο την διάσωση των ζωών μας, των ζωών των παιδιών μας και της ζωής της χώρας στην οποία γεννηθήκαμε και ζούμε. 

Σας καλούμε, να σεβαστείτε τον αγώνα μας και να ενταχτείτε σ’ αυτόν εφαρμόζοντας από τούδε και στο εξής τα όσα επιτάσσει συνολικά ο Κώδικας Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ και συγκεκριμένα το Άρθρο 2 Παράγραφος β.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΚΟΥ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ

ΛΑΜΙΑ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

ΙΣΟΤΗΤΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

7 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΛΟΚΡΙΣ ΝΙΟΥΣ ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ,ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ;
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΡΜΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ "ΩΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ" ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ;
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ,ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ (ΣΥΡΙΖΑ) ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΜΕΝΟΠΟΥΛΟΥ.ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ,ΔΕΙΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΑΜΙΩ ΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΗΔΙΑΣΕΤΕ ΑΝΑΜΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΥΝΑ ΔΡΛΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΩΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΨΕΥΤΟΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ,ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ,ΑΣΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΔΩ ΠΙΑ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΡΑΜΟΛΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΒΡΣΙΚΟΥΝ ΕΥΑΚΙΡΙΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΎΡΑΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε ένας έχει την άποψη του και μπορεί να την εκφράζει ελεύθερα.
    Εδώ αναρτούνται όλα τα κείμενα και οι αποψείς, είτε συμφωνούμε κάποιοι ή όλοι μας, είτε διαφωνούμε πάλι κάποιοι ή όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Παρμενοπούλου γυρνάει στα κανάλια γιατί δεν μπορεί να καπελώσει το κίνημα στην πλατεία, απ' τις φάπες που τρώνε οι απόψεις τους. Το κίνημα και στη Λαμία παραμένει ακομμάτιστο. Αυτά τα βλάχικα που ξέρετε, αφήστε τα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με τον φίλο/φιλη "Κυριακή, Ιούνιος 19, 2011". Στην Αθήνα ο κόσμος ξεσηκώθηκε από μια ανακοίνωση ενός μαθητή. Τώρα έχουν αρχίσει η υποκλοπές από τους ΣΥΡΙΖΑ, ΚΟΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλ κτλ. Το ΚΚΕ δεν συμφωνεί με την μη κομματικοποίηση των ανθρώπων. Άλλοι γελίοι! Καπηλεύεστε τον πόνο και τον μόχθο των Ελλήνων! Αλήτες και τσιράκια των κυβερνώντων! Πας στην συγκέντρωση των αγανακτησμένων στην Πλ.Πάρκου και μόνο ο Τσίπρας, Αλαβάνος και λοιποί λοίπουν! Από πότε η κα Παρμενοπούλου, πάντοτε υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ, έγινε ανώνυμη αγανακτισμένη? Με σύζηγο Πολ.Μηχανικό και μεταπτυχιακά στο εξωτερικό για τα παιδιά της? Και φυσικά η οικογένεια δεν φταίει σε κάτι αλλά όχι και αγανακτισμένη η εν λόγω κυρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμη και φασίζουσες απόψεις;
    Τοτε δημοσιεύστε και τα απομνημονεύματα του Χιτλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ.. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν το κατέχουμε το αντικείμενο
    της λογοκρισίας.
    Θα βάλουμε όμως σχετική αγγελία:
    Ζητάμε άμομο με πείρα να λογοκρίνει τις "φασίζουζες" απόψεις.
    Όποιος "το'χει" το χαρίσμα να επικοινωνήσει μαζί μας.
    Αν ενδιαφέρεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου