Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Διαβεβαίωση προς την Άρια Αγάτσα από το Υπουργείο Υγείας: «Δεν Δεσμεύει η πρόταση Λιαρόπουλου τις αποφάσεις του Υπουργείου».

Μετά την επιστολή που απέστειλε η Βουλευτής Βοιωτίας Αριάδνη Αγάτσα προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο, σχετικά με την πιθανή επικείμενη αναδιάρθρωση των νοσοκομείων των πόλεων της Θήβας και της Λιβαδειάς, η Βουλευτής είχε επαφές και συναντήσεις με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.  

Κατά την διάρκεια των επαφών και των συναντήσεων αυτών, η κυρία Αγάτσα μετέφερε το κλίμα αντίδρασης των φορέων και κατοίκων των δύο μεγάλων πόλεων της Βοιωτίας και την αντίθεσή τους σχετικά με τις προτεινόμενες αλλαγές στα δύο νοσοκομεία. Η ηγεσία του Υπουργείου με την σειρά της, διαβεβαίωσε την Βουλευτή, ότι η πρόταση του επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής για το θέμα κ. Λ. Λιαρόπουλου, σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύει τις αποφάσεις του Υπουργείου και της Κυβέρνησης. 

Σύμφωνα με την πρόταση αυτή, τα 14 νοσοκομεία της 5η Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, προτείνεται να ενταχθούν σε 4 κύκλους, στον τον τέταρτο κύκλο δε, βασικό φέρεται το νοσοκομείο της Χαλκίδας και εντάσσονται επίσης τα νοσοκομεία Λιβαδειάς, Θηβών, Καρύστου και Κύμης, τα οποία αλλάζουν χρήση. Το νοσοκομείο της Λιβαδειάς θα λειτουργεί ως περιφερειακό της Χαλκίδας, το δε νοσοκομείο της Θήβας θα γίνει τραυματιολογικό κέντρο.
 
Η Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας συμφώνησε με την άποψη που η Βουλευτής κατέθεσε, ότι η αναδιάρθρωση των νοσοκομείων της Λιβαδειάς και της Θήβας, θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των δύο πόλεων, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες τους, όπως αυτά αναφέρονται και τονίζονται στην επιστολή της κυρίας Αγάτσα προς τον αρμόδιο Υπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου