Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Θανάσης Γιαννόπουλος: "...Ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας του ιατρικού λειτουργήματος βρίσκεται πάνω από κόμματα, ιδεολογίες και παρατάξεις.."


Στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, η ΔΗ.Κ.Ι., η παράταξη των γιατρών που πρόσκειται στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, κέρδισε την  εμπιστοσύνη του 51% του συνόλου του εκλογικού σώματος. Το αποτέλεσμα των προσφάτων αυτών εκλογών που δεν είναι καθόλου τυχαίο, αναδεικνύει την επικυριαρχία του προγράμματος και των αρχών της Ν.Δ. στον χώρο της υγείας που πολύ δοκιμάζεται τελευταία από τις παλινωδίες του κυβερνητικού προγράμματος και τους πειραματισμούς των ηγεσιών του Υπουργείου Υγείας.
Δεν είναι τυχαίο  ότι αυτή την στιγμή η ΝΔ συγκεντρώνει στον χώρο των επιστημόνων της υγείας τόσο υψηλή προτίμηση. Όπως δεν είναι και καθόλου τυχαία η καθίζηση της φιλο-κυβερνητικής παράταξης στις εκλογές του ΙΣΑ, σε επίπεδα κάτω το 12%. Οι συνάδελφοι της φιλοκυβερνητικής παράταξης, λογικό είναι να πληρώνουν το τίμημα μιας αλλοπρόσαλλης, διστακτικής και αναποτελεσματικής πολιτικής που έχει οδηγήσει το ιατρικό σώμα σε αδιέξοδο.
 
Η ΝΔ, πιστή στις αρχές της δημοκρατίας και του υγιούς συνδικαλισμού θα περιβάλλει όλους τους γιατρούς της χώρας με τιμή και σεβασμό και θα στέκεται δίπλα στην ηγεσία του ιατρικού σώματος σε κάθε λογικό και δίκαιο αίτημά της. Ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας του ιατρικού λειτουργήματος βρίσκεται πάνω από κόμματα, ιδεολογίες και παρατάξεις και τούτο είναι για την παράταξή μας θέμα αδιαπραγμάτευτο.


Αθανάσιος  Γιαννόπουλος
Τομεάρχης Υγείας Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου