Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Συνελήφθη και ο Οικονομικός Διευθυντής της Alapis....


  
Συνελήφθη μετά από ένταλμα που εξέδωσε η δεύτερη ειδική ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οικονομικός διευθυντής της Alapis, Γιάννης Παπαβασιλείου... 
  
Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του στελέχους της πλέον γνωστής εταιρίας του ομίλου Λαυρεντιάδη εκδόθηκε καθώς από τα... στοιχεία της ανάκρισης προέκυψε σημαντικός ρόλος του στην υπόθεση των επισφαλών δανείων που χορήγησε η Proton bank σε εταιρίες του προσωρινά κρατούμενου επιχειρηματία.

Η ανακρίτρια, ενώπιον της οποίας θα οδηγηθεί ο κατηγορούμενος, θεωρεί, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Παπαβασιλείου συναυτουργό του Λαυρεντιάδη στην απάτη σε βάρος της τράπεζας καθώς φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία για σημαντική συνδρομή του στον σχεδιασμό και στην μεθόδευση που, κατά το κατηγορητήριο, έγιναν ώστε να χορηγηθούν από την τράπεζα τα επίμαχα δάνεια ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ.

petraskandalou 

2 σχόλια:

  1. ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΦΥΛΑΚΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου