Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Θ.ΖΕΚΕΝΤΕΣ: Ευχαριστώ από καρδίας τους πολίτες του Δήμου Λοκρών


Ευχαριστήριο μήνυμα του Θανάση Ζεκεντέ προς τους Λοκρούς Δημότες που συμμετείχαν στις εκλογές ανάδειξης συνέδρων και που τον ανάδειξαν πρώτο στις εκλογές για το 9ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ:

«Οι πολίτες τα τελευταία χρόνια δικαιολογημένα απογοητεύτηκαν από την οικονομική πολιτική και την πολιτική διαχείριση του ΠΑΣΟΚ. 
Τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα και οι δημοσκοπήσεις απέδειξαν πως ο χώρος που ιστορικά αυτοπροσδιορίζεται ως δημοκρατική παράταξη, διέρχεται σημαντική ιδεολογική και πολιτική κρίση, με αποτέλεσμα να έχουν κλονιστεί οι δεσμοί μας με την κοινωνία. 
Παρόλα αυτά οι άνθρωποι που πιστεύουν στην ανάγκη ύπαρξης ενός ισχυρού κεντροαριστερού πόλου συνεχίζουν ακόμη κι αυτή τη στιγμή να δίνουν ευκαιρίες. 
Το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές ανάδειξης συνέδρων πήρε το μήνυμα πως ένα κομμάτι της κοινωνίας προσδοκά κάτι καλύτερο από το χώρο αυτό. 
Ίσως να είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες και γι’ αυτό δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Ύστερα από 6 χρόνια ύφεσης ο λαός μας χρειάζεται κοινωνική δικαιοσύνη, ανάταξη του κοινωνικού κράτους, δίκαιο και όχι εξοντωτικό φορολογικό σύστημα και νέο αξιακό κώδικα επικοινωνίας με τους πολιτικούς και τα κόμματα με προτεραιότητα στην εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια.


Ευχαριστώ από καρδίας τους πολίτες του Δήμου Λοκρών που συμμετείχατε στις εκλογές ανάδειξης σύνεδρων και με αναδείξατε πρώτο στις εκλογές για το 9ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. 
Δεσμεύομαι να μεταφέρω το μήνυμα σας για αλλαγές με επαναπροσδιορισμό της κομματικής λειτουργίας και των πολιτικών επιλογών μας.»

Με εκτίμηση,

Θανάσης Ζεκεντές

42 σχόλια:

  1. Οι πολίτες φαίνεται αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα για τον τόπο επιλέγοντας νέους ανθρώπους. Είναι μία καλή αρχή. Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ
    ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΠΑΣΟΚ βγάζει μπροστά τα νέα του στελέχη. Τα νέα του "όπλα". Τα άφθαρτα και νέα μυαλά που μπορούν όχι μόνο να ανακόψουν τη φθορά αλλά και να οδηγήσουν το ΠΑΣΟΚ στην ανάκαμψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν δεν αποκεφαλιστει το πασοκ θα παραμεινει το ιδιο

      Διαγραφή
  4. Πάντως μπράβο στο ΠΑΣΟΚ για την συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές. Μαθαίνω ότι έγινε και μαζική χρήση της τεχνολογίας, με τηλεφωνική ψήφο.Τελικά ο ΓΑΠ κατάφερε και σημαντικά πράγματα στην εσωκομματική δημοκρατία του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχάριστη και ελπιδοφόρα έκπληξη.. Συγχαρητήρια φίλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειλικρινά περιμένω απ' το Θανάση, μετά το συνέδριό τους να μας εξηγήσει τις ιδεολογικές διαφορές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Αν έχουν. Διαφορετικά γιατί να ψηφίσει ένας δημοκρατικός πολίτης, ΠΑΣΟΚ και οχι Ν.Δ. Θανάση το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ απο μόνο του έκοψε τους δεσμούς με την δημοκρατική παράταξη και έφτυσε οχι μόνο τους αγώνες του Ελληνικού Λαού αλλά και την ΙΣΤΟΡΙΑ του. Αλήθεια φωτογραφία του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ θα έχετε στο συνέδριο ή φοβάστε μην σας φτύσει απο εκεί ψιλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΥΘΥΝΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΆΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
      ΝΑΙ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ.

      Διαγραφή
    2. εδω φιλος κανεις καποιο λαθος ,,,,τι σχεση εχει ο Ανδρεας με το τωρινο πασοκ??διαβαζε λιγο και βγαλε τα μπλε γυαλια

      Διαγραφή
  7. Απορώ πως είναι δυνατόν νέοι άνθρωποι να ασχολούνται ακόμη με την σαπίλα και την βρωμιά που κατέστρεψε την χώρα και φόρεσε στους έλληνες αλυσίδες για τα επόμενα 30-40 χρόνια.
    Κρίμα....
    Με νέους που κουβαλάνε τέτοια μυαλά κι επιμένουν να ασχολούνται με γελοίους τύπους σαν τον βενιζέλο και την συμμορία του η ελλάδα δυστυχώς δεν έχει κανένα μέλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή η κριτική αλλά ακόμη καλύτερες οι προτάσεις! Το να χρεώνουμε όλα τα λάθη της μεταπολίτευσης στο ΠΑΣΟΚ είναι βολικό για κάποιους. Κρίμα που όταν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ μοίραζαν χρήμα (πολλά στους λίγους και λίγα στους πολλούς), αυξάνοντας το δημόσιο χρέος, κανείς δεν σκέφτηκε να τους καταγγείλει. Το ΠΑΣΟΚ τιμωρήθηκε σκληρά αν και "έφτιαξε" πολλούς. Το ζήτημα είναι μάθαμε τίποτα ή είμαστε άξιοι της μοίρας μας; Το παραγωγικό μοντέλο της χώρας κατέρρευσε, άρα δεν φτάνει μόνο να βρούμε εξιλαστήριο θύμα, χρειάζονται προτάσεις και πολύ δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύκολη η καραμέλα που αναμασάς "όταν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ μοίραζαν χρήμα (πολλά στους λίγους και λίγα στους πολλούς), αυξάνοντας το δημόσιο χρέος, κανείς δεν σκέφτηκε να τους καταγγείλει".
      Πόσοι απο μας τους απλούς πολίτες ήξεραν άραγε πριν 10 χρόνια ποιά ακριβώς είναι η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας?
      Γιατί εγώ θυμάμαι την εποχή της τεράστιας κομπίνας του χρηματηστηρίου τον τότε υπουργό οικονομικών παπαντωνίου να λεει "η ελληνική οικονομία είναι σε τεράστια ανάπτυξη. για πρώτη φορά τον επόμενο χρόνο θα κλείσουμε με ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 240 δις δραχμές".
      Λίγο καιρό αργότερα θυμάμαι τον τότε πρωθυπουργό, τον γερμανοτραφή Σιμήτη, να λέει "τέλος τα δανεικά. η Ελλάδα έχει πλέον για πρώτη φορά ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ προυπολογισμό" και στην συνέχεια με πλασματικά στοιχεία που μαγείρεψε με τον παπαδήμ(ι)ο και το στουρνάρι τον στουρνάρα και τα περίφημα swaps της goldman sacks μας έβαλαν στο ευρώ. Αμφισβητούνται αυτά που λέω? είναι ψέμματα? δεν είναι έτσι τα πράγματα?
      Απο που κι ως που να έχω εγώ, εσύ, όλοι μας, πρόσβαση σε πληροφόρηση για να ξέρουμε την πραγματική εικόνα της οικονομίας και να καταλάβουμε ότι όλες αυτές οι δηλώσεις είναι "μούφα"?
      Άρα λοιπόν κανείς μας δεν γνώριζε για να καταγγείλει. Μας δούλευαν κανονικά και τώρα μας καλούν να πληρώσουμε έναν λογαριασμό που δημιουργήθηκε ουσιαστικά εν αγνοία μας.
      Ναι έχουμε κι εμείς ευθύνες. Γιατί φοροδιαφεύγαμε, γιατί κλέβαμε το κράτος όταν μπρούσαμε, όσοι μπορούσαμε, γλύψαμε για να διοριστούμε ή να διορίσμουμε τα παιδιά μας στο δημόσιο, ΑΛΛΑ, τίποτα απο αυτά δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε εαν κάποιοι δεν μας το επέτρεπαν.

      Διαγραφή
  9. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΕΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ.

      Διαγραφή
  10. Ο ΖΕΚΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΓΑΠ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ... Ο ΖΕΚΕΝΤΕΣ (ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ) ΕΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του "χτεσινού αύριο" ΠΑΣΟΚ. Ο Ζεκεντές και οι όμοιοί του κρέμονταν πίσω από τη φούστα της Τόνιας. Όχι άδικα βέβαια, όλους τους βόλεψε. Αυτό είναι το νέο "εμπρός - πίσω" ΠΑΣΟΚ. Αλλά να μην κατακρίνουμε μόνο τον Θανάση, εκλέχτηκαν και άλλα 8-9 άτομα. Δεύτερη κατά σειρά, η γραμματέας, υπερκομματική βέβαια. Ντροπή σας να χρησιμοποιείται τον όρο "ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ"!

      Διαγραφή
    2. δεν υπαρχει πασοκ του αυριο ,,,,,

      Διαγραφή
  11. Σε όλα τα κόμματα υπάρχουν και καλά και κακά στελέχη. Κατά ένα περίεργο τρόπο εκλέγονται οι «επαγγελματίες» πολιτικοί που τάζουν και υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια ενώ οι καθαροί άνθρωποι συνήθως μένουν στην άκρη. Είτε τους τρώνε τα ίδια τα κόμματα τους είτε δεν βρίσκουν τη ψήφο τους στην κάλπη. Δεν φταίνε μόνο τα κόμματα αλλά και τα στελέχη που επιλέγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ.ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο κ.ΖΕΚΕΝΤΕΣ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΖΕΚΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ (ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ) ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΕ (ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ DEUTSCHE TELEKOM.
      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ Ο ΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ.
      Η ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΣΑΙ...

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΖΕΚΕΝΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΉΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΗ.

      Διαγραφή
    3. Ο κ.Ζεκεντές δεν είναι συνδικαλιστής....και οπότε δεν μετέχει και σε επιτροπές που αναφέρεις. Ενημερώσου πριν γράψεις κάτι. Τουλάχιστον να "κολλάς" τις συκοφαντίες σου πίσω από αληθινά γεγονότα. Τότε ίσως κάποιοι σε πιστέψουν.

      Διαγραφή
  13. Ο κ.Ζεκεντές με την πρωτιά του δυσαρέστησε "κάποιους" κεντρο-δεξιά και κεντρο-αριστερά. Είναι φανερό πως πως αυτοί οι "κάποιοι" φοβούνται την "επιστροφή" του στην αυτοδιοίκηση. Φοβούνται την δημοτικότητα του στην Λοκρίδα και στη νεολαία. Κύριοι "κάποιοι" με ή χωρίς την πολιτική "απειλή" Ζεκεντέ, εσείς πλέον φεύγετε.... "αποστρατεύεστε" όπου να΄ναι....αν δεν το έχετε καταλάβει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι ο Θανάσης να κάνει επιστροφή στην αυτοδιοίκηση της Λοκρίδας, αλλά χωρίς το "ΤΟΝΙΚΟ" παρελθόν του... Άλλωστε τον πρόδωσε στις τελευταίες αυτοδιοικητικές...

      Διαγραφή
  14. Ακόμα φταίει η Ελλάδα !
    Ήμαρτον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ; ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ; ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ... ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ... ΑΛΛΑ... ΤΖΙΦΟΣ... ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΝΕΟΣ... ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ... ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΙΑ... ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΜΑΘΑ... ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ... ΤΗΝ "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ Ο ΝΕΟΣ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΙΩΠΗΛΑ ΝΑ ΚΑΤΈΛΘΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ... ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ... ΝΟΜΙΖΕΙ...
    Ο ΤΣΕΡΤΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ...
    Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ...
    ΤΟΥ ΜΠΟΝΟΒΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ... ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΜΠΟΝΟΒΑΣ ΚΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ;... Ή ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΦΟΡΆ;... ΟΛΟ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΙΝ ΔΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ... ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ...
    Ο ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ.... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...
    ΚΙ Ο ΜΑΜΑΝΔΡΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ... ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ...
    ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ;... ΕΝΑΣ "ΟΡΦΑΝΟΣ" ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ... ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ... ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ... ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παπαϊωάννου ΓιάνναΤρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2013

      Παπαϊωάννου Γιαννούλα


      Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες του Δήμου Λοκρών, οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους, έστω κι αν ο «δαίμων του τυπογραφείου, του ημερήσιου τύπου», έκανε λάθος διότι οι ψήφοι είναι 73 και όχι όσοι αναφέρονται, διότι η τηλεφωνική αναμετάδοση στον εκδότη δεν έγινε επίσημα από εκείνους που ήταν αρμόδιοι. Οπότε κάποιοι εσφαλμένα βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα….
      Εκείνο που είναι δυσάρεστο βέβαια είναι, ότι κάποιοι κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία, δεν χάνουν ευκαιρία να εκφράσουν την υστεροβουλία τους αλλά και την ανύπαρκτη Δημοκρατική τους Συνείδηση, διότι η εκλογή συνέδρων, αλλά και το Συνέδριο ενός κόμματος, σηματοδοτεί το δικαίωμα του συμμετέχειν, του συναποφασίζω, (όπως είναι το παρόν, δηλ. Συντακτικό), αλλά και του εκφράζεσθε.
      Τώρα αν ο καθένας από εμάς έχει προσωπικές πικρίες ή προσδοκά γενικά κι αόριστα κάτι, δεν έχει θέση στην Συλλογική Συνείδηση αλλά ούτε και μπορεί να επηρεάσει στην διαμόρφωσή της, γιατί ασκεί μια στείρα κριτική.
      Θα ήθελα να επισημάνω τούτο: ο καθένας μας έχει την ευθύνη των πράξεών του και των επιλογών του.
      Άρα είναι ανυπόστατο και ανήθικο να γίνεται αρνητική χρέωση σε κάποιον άλλον, προκειμένου ως εφαλτήριο, αυτή η εσφαλμένη κριτική να μεταθέσει το θέμα, σ΄αυτό που ο θεωρητικά αδικούμενος- ακριβοδίκαιος για κάποιο λόγο «καίγεται.»
      Όσο για το ΄΄ υπερκομματική, ο γράφων ή δε γνωρίζει ή θέλει να δώσει άλλο νόημα στην λέξη.
      Αν δεν γνωρίζει τον ενημερώνω, ότι είμαι η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, αν θέλει να μου εξηγήσει το άλλο νόημα της λέξης, του γνωρίζω ότι είμαι διατιθεμένη, για την όποια συζήτηση έχει όνομα κι επίθετο, καθώς επίσης αρχή- μέση και τέλος και αυτό γιατί στην εν λόγω ανώνυμη τοποθέτηση το μόνο που διακρίνω είναι η διάθεση προσβολής και απαξίωσης , θεσμών, αξιών και προσώπων και μία πλήρη σύγχυση δεδομένων και συνθηκών.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ, ΌΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΙΚΡΙΑ...

      Διαγραφή
  16. ΜΗ ΑΠΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΕΝΑ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ.
    ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ;
    ΠΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ. ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΣ.
    ΚΥΡΙΟΙ (ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ) «ΑΝΩΝΥΜΟΙ» ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σκέψου Θανάση να έμπαινες στη μηχανή του χρόνου και να έπεφτες με αλεξίπτωτο γύρω στο 1982 μ.χ. στην Ελλάδα με αποστολή να σώσεις την Ελλάδα.
    Θα ήξερες αυτά που ξέρουμε σήμερα για τον κρίση ενώ οι Έλληνες δεν θα γνώριζαν τίποτα.
    Θα προσπαθούσες να μας πεις ότι τα προγράμματα και τα χρήματα που μας δίνει η Ε.Ε. πρέπει να πιάσουν τόπο γιατί αν δεν ακολουθήσουμε αναπτυξιακά προγράμματα και τα χρήματα τα φάνε τα λαμόγια θα φτάσουμε το 2013 σε τέτοια ύφεση που θα πρέπει να φύγουν οι παλιοί και να τους συγχωρήσουμε και να ξαναφτιάξουμε με τα ίδια τούβλα νέα οικοδομή
    Σε πληροφορώ ότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ,ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΙΝΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ Η ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟ.

    Φτάνει που προσπάθησες .Τίποτα δεν πάει χαμένο.

    Όμως εντελώς ψύχραιμα ετοιμάσου να ακούσεις τα χειρότερα.

    (όσο για τον ΟΤΕ τότε που μπήκες εσύ όλοι έτσι έμπαιναν, ας ρωτήσουν και την Τόνια.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΤΟΥΣ "ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ" ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ, ΑΠ΄ΌΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΕΚΕΝΤΕΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΕΠ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ "ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ": ΟΤΑΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΝΙΑ ΓΙΑ "ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ". ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...

      Διαγραφή
  18. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ; ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΩΣΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ. ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ. ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά ρε Θανάση, η κυρία δεν μπορεί να αποδεχτεί την τάπα που της έδωσες με τπτ. Ακόμα και στο ευχαριστήριο μνμ σου δημοσιεύει το δικό της! Παρόλο που το ΠΑΣΟΚ πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης, και είναι προσωπική μου άποψη, άρα δεν θα έπρεπε να είσαι σε αυτή τη διαδικασία φαρσοκωμωδίας, χάρηκα για την πρωτιά σου! Μια πρωτιά χωρίς "Λιολικές" και "Τονικές" γραμμές, μια πρωτιά καθαρή! "Οι τελευταίοι των Μοϊκανών" στο ΠΑΣΟΚ έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα, ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ.

      Διαγραφή
  20. Ο περίφημος μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ αποζητά καρέκλες, είναι η επτάψυχη γάτα, το παιχνίδι με το μουντζούρη! Το ξέρετε καλά! Ο επικίνδυνος κύκλος της παραφροσύνης που είχε πει ο Νίτσε, να κάνεις διαρκώς το ίδιο πράγμα ενώ κάθε φορά να προσδοκάς, παράλογα, πως αυτό που πράττεις θα έχει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Αυτή η αποστροφή ταιριάζει στο κομματικό σύστημα, όχι μόνο για την διαχρονική πορεία των επιλογών του, αλλά και για το πώς διαχειρίστηκε την αξιοπρέπεια του λαού του, ως επαίτες του ΔΝΤ. Που ήταν το κομματικό σύστημα να κάνει τη σωστή διάγνωση ! Το κομματικό προσωπικό διατηρεί συνήθεις αντιλήψεις και πρακτικές, οι οποίες οδήγησαν τη χώρα στον όλεθρο. Προσδοκά με παραλογισμό πως η επανάληψη του εαυτού του θα μας οδηγήσει στη σωτηρία! Αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Διότι φανερώνει την απουσία πρόθεσης του ενόχου να αλλάξει.
    Συγγνώμη στον Άδη ! δεν υπάρχει! Και για να σας θυμίσω τον ήρωα του Τρωικού πολέμου Οδυσσέα, και τι του είπε ο Αχιλλέας όταν τον συνάντησε στον Άδη :

    Μη μου μιλάς καταπραϋντικά για τον θάνατο, ένδοξε Οδυσσέα. Θα προτιμούσα να υπηρετώ ως μισθοφόρος κάποιου άλλου, παρά να είμαι ο αφέντης των νεκρών που χάθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://www.mixalineio.gr/admin.php

    Θα μας πει ο κος Ζεκεντές πόσα παίρνει σε αυτή τη θέση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τον Ιούνιο του 2010 ανέλαβα Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. στο κέντρο προστασίας παιδιών Πειραιά "ΜΙΧΑΛΗΝΕΙΟ". Στη διάρκεια της διετούς θητείας μου βοήθησα στη βελτίωση της λειτουργίας του ιδρύματος. Η θέση του Αντιπροέδρου είναι αμισθι. Ως μέλος του Δ.Σ. τα έξοδα παράστασης ανά συνεδρίαση ήταν 13 ευρώ μικτα, τα οποία για το τελευταίο χρόνο της θητείας μου ουδέποτε ζήτησα. Ελπίζω να λύθηκε η απορία σου. Θανάσης Ζεκεντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟ...

      Διαγραφή
  23. ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΞΕΦΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ... ΠΑΝΕ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ... ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΔΕΞΙΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ; ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ... ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν σε μία και μόνο ανάρτηση αποδεικνύεται πως όλα όσα έχουν πει κατά ενός μόνο προσώπου είναι ψεύδη και συκοφαντίες, φανταστείτε πόσα ακόμη ψεύδη και συκοφαντίες έχει πει η κλίκα αυτή κατά καιρούς στα αυτά δύο χρόνια για κάθε πρόσωπο στην περιοχή. Είναι ντροπή. Με αυτές τις τακτικές τους δεν τιμούν ούτε τη θέση που κατέχουν, ούτε και το θεσμό που υπηρετούν. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το θέμα είναι να καταλάβει επιτέλους ο κόσμος ποιος αξίζει και ποιος όχι...Οι μάσκες πέφτουν κάποια στιγμή...Και επειδή το ΠΑΣΟΚ συρρικνώθηκε μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο καιρός είναι οι λίγοι καρεκλοκένταυροι που απέμειναν να φαγωθούνε μεταξύ τους (κατά την προσφιλή τους συνήθεια) να τελειώνουμε επιτέλους...Στην πολιτική δεν παίζει ρόλο η νεότητα κάποιου αλλά η εντιμότητα, το ποιόν και το ήθος...Και ο Θανάσης, δυστυχώς για κάποιους, έχει πολύ και από τα τρία...Κι ας τους ενογχλεί ότι δεν λειτούργησε ποτέ μέσα από κλίκες και παράγκες λέγοντας και τάζοντας χωρις αντίκρισμα...Λειτούργησε όσο καιρό ήταν στην τοπική αυτοδιοίκησε με ήθος και τιμιότητα...Αυτό θέλει ο τόπος μας ανθρώπους με παιδεία, ήθος και εντιμότητα...Θανάση συνέχισε γιατί ο τόπος μας σε περιμένει και σε έχει ανάγκη!!!Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου