Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες του Δήμου Λοκρών, οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους

Ευχαριστήριο μήνυμα της κας Γιάννας Παπαϊωάννου προς τους πολίτες του Δήμου Λοκρών που συμμετείχαν στις εκλογές ανάδειξης συνέδρων και που την τίμησαν με την ψήφο τους:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες του Δήμου Λοκρών, οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους, έστω κι αν ο «δαίμων του τυπογραφείου, του ημερήσιου τύπου», έκανε λάθος διότι οι ψήφοι είναι 73 και όχι όσοι αναφέρονται, διότι η τηλεφωνική αναμετάδοση στον εκδότη δεν έγινε επίσημα από εκείνους που ήταν αρμόδιοι. Οπότε κάποιοι εσφαλμένα βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα….

Εκείνο που είναι δυσάρεστο βέβαια είναι, ότι κάποιοι κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία, δεν χάνουν ευκαιρία να εκφράσουν την υστεροβουλία τους αλλά και την ανύπαρκτη Δημοκρατική τους Συνείδηση, διότι η εκλογή συνέδρων, αλλά και το Συνέδριο ενός κόμματος, σηματοδοτεί το δικαίωμα του συμμετέχειν, του συναποφασίζω, (όπως είναι το παρόν, δηλ. Συντακτικό), αλλά και του εκφράζεσθε.

Τώρα αν ο καθένας από εμάς έχει προσωπικές πικρίες ή προσδοκά γενικά κι αόριστα κάτι, δεν έχει θέση στην Συλλογική Συνείδηση αλλά ούτε και μπορεί να επηρεάσει στην διαμόρφωσή της, γιατί ασκεί μια στείρα κριτική.
   
Θα ήθελα να επισημάνω τούτο: ο καθένας μας έχει την ευθύνη των πράξεών του και των επιλογών του.
   
Άρα είναι ανυπόστατο και ανήθικο να γίνεται αρνητική χρέωση σε κάποιον άλλον, προκειμένου ως  εφαλτήριο, αυτή η εσφαλμένη κριτική  να μεταθέσει το θέμα, σ΄αυτό που ο θεωρητικά αδικούμενος- ακριβοδίκαιος  για κάποιο λόγο «καίγεται.»
    
Όσο για το "υπερκομματική", ο γράφων ή δε γνωρίζει ή θέλει να δώσει άλλο νόημα στην λέξη.
   
Αν δεν γνωρίζει τον ενημερώνω, ότι είμαι η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, αν θέλει να μου εξηγήσει το άλλο νόημα της λέξης, του γνωρίζω ότι είμαι διατιθεμένη, για την όποια συζήτηση έχει όνομα κι επίθετο, καθώς επίσης αρχή- μέση και τέλος και αυτό γιατί στην εν λόγω ανώνυμη τοποθέτηση το μόνο που διακρίνω είναι η διάθεση προσβολής και απαξίωσης , θεσμών, αξιών και προσώπων και μία πλήρη σύγχυση δεδομένων και συνθηκών.»

Γιαννούλα Παπαϊωάννου

19 σχόλια:

  1. "Καρφάααρα" στην Ε. Βάγια χώνει η Γιαννούλα για τα λανθασμένα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν στη ΣΕΝΤΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΒΑΓΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ; ΤΟ ΕΚΑΝΕ; ΑΡΑ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΦΙ...

      Διαγραφή
    3. ΜΙΛΑΤΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ; ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΑΝ ΟΧΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ. (ΠΑΝΤΩΣ Η ΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΓΙΑ).

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑ... Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ... ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
    ΘΥΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΤΕ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για την εκλογή σου Γιάννα. Χρειάζονται και δυνατές "φωνές" στο Συνέδριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣΤρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2013

    Δεν μου αρέσει η ανωνυμία,και κυρίως οταν σκοπό έχει πίσω απο αυτή ο κρυπτώμενος θέλει να βγάλει χωλή, δεν έχει το θάρρος της γνώμης, και να αναλάβει την ευθύνη των λεγομένων του. Γνωρίζω ότι οι ....ανώνυμοι σχολιαστές θα συνεχίσουν να χύνουν δηλητήριο, αλλά θέλω να τους πω πως είναι σαν την οχιά που παρότι η ίδια έχει το δηλητήριο στο στόμα της βλάπτει τους άλλους. Τέλος πάντων.Αγαπητή φίλη Γιάννα,αγαπητέ φίλε Θανάση (εσάς που ξέρω οτι θα συμμετάσχετε σε αυτό το συνέδριο) πιστεύω οτι στο ΠΑΣΟΚ θα άξιζε μια καλύτερη κηδεία. Τα πολιτικά κόμματα οφείλουν να υπηρετούν την Πατρίδα. Η σχέση αυτή είναι μονοσήμαντη και το αντίστροφο δεν ισχύει. Επίσης τα πολιτικά κόμματα υποτίθεται πως υπηρετούν κοινωνικές τάξεις. Το ΠΑΣΟΚ σήμερα ποια τάξη ακριβώς υπηρετεί; Ο πολικός σας συνεταίρος υπηρετεί την παραδοσιακή αστική τάξη και καλώς υπάρχει.Το ΠΑΣΟΚ ποιο λόγο ύπαρξης έχει πέρα απο το να διατηρήσουν κάποιο τους θώκους τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ... ΑΝ ΘΕΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ TV ΚΑΙ ΔΕΣ MEGA ΜΟΥ, ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ, ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΜΑ... ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΙ ΑΡΕΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ BLOGS; ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ...

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ; ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΤΗ ΦΟΒΑΤΑΙ.

      Διαγραφή
    3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟ
      ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΣΟ ΕΙΧΕ Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΑΛΑ, ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ. ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕ.

      Διαγραφή
  6. ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ????? ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΛΟΚΡΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ 1 ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΠΟΤΕ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ??//ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕ ΕΤΣΙ???Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ -ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ- ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΘΕΛΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΥΠΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΑΣ ΜΗΝ ΛΑΪΚΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.

      Διαγραφή
    2. εγραψες την αληθεια φιλε ανωνυμε μια ασχετη σε θεση εμπιστοσυνης για να γεμισει το πορτοφολι και μονο........και απο ποτε η αληθεια ειναι λαικισμος πρασινοφρουρε???

      Διαγραφή
  7. Όλοι μαζί να μαζευτούμε για να σηκώσουμε την ταφόπλακα , που μας έχει πλακώσει!
    Εμπρός λοιπόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο περίφημος μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ αποζητά καρέκλες, είναι η επτάψυχη γάτα, το παιχνίδι με το μουντζούρη! Το ξέρετε καλά! Ο επικίνδυνος κύκλος της παραφροσύνης που είχε πει ο Νίτσε, να κάνεις διαρκώς το ίδιο πράγμα ενώ κάθε φορά να προσδοκάς, παράλογα, πως αυτό που πράττεις θα έχει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Αυτή η αποστροφή ταιριάζει στο κομματικό σύστημα, όχι μόνο για την διαχρονική πορεία των επιλογών του, αλλά και για το πώς διαχειρίστηκε την αξιοπρέπεια του λαού του, ως επαίτες του ΔΝΤ. Που ήταν το κομματικό σύστημα να κάνει τη σωστή διάγνωση !! Το κομματικό προσωπικό διατηρεί συνήθεις αντιλήψεις και πρακτικές, οι οποίες οδήγησαν τη χώρα στον όλεθρο. Προσδοκά με παραλογισμό πως η επανάληψη του εαυτού του θα μας οδηγήσει στη σωτηρία! Αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Διότι φανερώνει την απουσία πρόθεσης του ενόχου να αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ.
    ΟΙ 4 ΔΟΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ , ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΝΟΕΣ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ.ΟΥΤΕ Ο ΜΠΩΚΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΜΠΟΝΟΒΑΣ , ΟΥΤΕ Η ΒΑΓΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ.
    ΕΚ ΤΗΣ ΔΟΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΩΣ ΕΔΩ.ΤΩΡΑ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΚΡΙΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΖΑΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ.ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΥΡΙΖΕΙ ΟΣΕΣ ΝΕΕΣ ΚΟΛΩΝΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΒΑΛΕΤΕ , ΠΤΩΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΑ. ΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου