Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Γ. Βαφιάς: «Δεν είμαι διατεθειμένος να συγκαλύψω την παρανομία»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ΄ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΣ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ 2012 ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ, Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ.
ΓΙΆΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΩ ΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΟΥΤΕ ΨΗΦΙΣΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑ .ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ  ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ Κ. ΝΤΟΥΡΟΥ, ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ.


ΒΑΦΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ- ΜΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ -ΕΛΑΤΕΙΑΣ

Υ.Γ.  ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου