Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ημερίδα ενημέρωσης για την αξιοποίηση του χρηματοδοτικού προγράμματος για τις ΜΜΕ στην Αταλάντη


Πραγματοποιήθηκε, χθες, ημέρα Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στην Αταλάντη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών, Ημερίδα Ενημέρωσης για την αξιοποίηση του χρηματοδοτικού προγράμματος:

«Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης  – Τουρισμού – Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013»  σε συνεργασία των φορέων της  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας-Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας , του Δήμου Λοκρών, της ΑΝ. ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας



παρουσία των Περιφερειακού Συμβούλου & Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας, κ. Γρηγόριου Ντάνου, του Δημάρχου Λοκρών, κ. Νικόλαου Λιόλιου,  και του Αντιπροέδρου του ΕΒΕ Φθιώτιδας, κ. Σαμαρά Δημητρίου.

Έγινε αναλυτική παρουσίαση, του προγράμματος «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών» από τον Υπεύθυνο του Προγράμματος.


Αναλύθηκαν οι επιμέρους παράμετροι και συζητήθηκαν βασικά θέματα με τους παρευρισκομένους για τη διαδικασία υποβολής φακέλου υποψηφιότητας από επιχειρηματίες και υποψήφιους επενδυτές.

Ο Οδηγός του προγράμματος με τα παραρτήματά του είναι αναρτημένα στις ιστοσελίδες της ΕΥΔ ΕΠΑΕ http://www.antagonistikotita.gr, του ΕΣΠΑ www.espa.gr, του ΕΦΕΠΑΕ www.efepae.gr και της ΑΝ.ΔΙΑ www.andia.gr.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν στην ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας στο τηλέφωνο 22310-67047&67498 και στο  Γραφείο Εξυπηρέτησης Επενδυτών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο τηλέφωνο 22313-51218.


              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΦΛΑΣ                             ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΝΤΑΝΟΣ
                                                                   
                                                
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου