Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της Λαϊκής Συσπείρωσης Λοκρών


     
     
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΩ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ – Η ΒΙΑ – Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ – ΧΩΡΙΣ ΛΗΣΤΟΧΑΡΑΤΣΙΑ

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ καταγγέλει και καταδικάζει τις τρομοκρατικές διώξεις που ξεκίνησε η αστυνομία Αταλάντης με εντολές του αστικού κράτους ενάντια στους αγωνιστές της Τραγάνας και άλλων οι οποίοι των Σεπτέμβρη του 2012 κινητοποιήθηκαν για να καταργηθούν τα παράπλευρα διόδια ώστε να έχουν ελεύθερη πρόσβαση, χωρίς πληρωμή, στο χωριό τους και τις δουλειές τους.
    
Αυτές τις μέρες χωρίς έγγραφη κλήτευση, τηλεφωνικά, η αστυνομία καλεί αγωνιστές στο τμήμα και διεξάγει ανακρίσεις με σκοπό να τους σύρει στα δικαστήρια, ώστε να περάσει τρομοκρατία στο λαό, για να σταματήσει τις αντιδράσεις κατά των διοδίων και να έχει ήσυχο το κεφάλι της η εταιρεία εκμετάλλευσης για να τους ληστεύει.


ΛΑΕ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ

στις κινητοποιήσεις για το κλείσιμο της εφορίας Αταλάντης έφεραν τα Μ.Α.Τ. για να χτυπήσουν, τους αγωνιζόμενους αγρότες τους έχουν πολιορκήσει με τεράστιες αστυνομικές δυνάμεις καταστολής, βαράνε τους εργάτες που διαμαρτύρονται, σέρνουν σε ανακρίσεις και δικαστήρια όποιον εναντιώνεται στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.
   
Εφαρμόζουν μέτρα που εξοντώνουν τον λαό και με στόμφο υπουργοί και άλλοι κρατικοί παράγοντες απειλούν ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος προς κάθε κατεύθυνση.
     
Αυτή την απειλή εξέφρασε και ο Διοικητής του νοσοκομείου Λαμίας μέσα στο Δ.Σ. του Δήμου Λοκρών για να περάσει με την βία την διάλυση του κέντρου υγείας Αταλάντης
     
Αυτός ο νόμος, ο ψευτοτσαμπουκάς, ο αυταρχισμός, η τρομοκρατία, οι διώξεις της κυβέρνησης δεν πρέπει να περάσουν.
    
Ο λαός δεν πρέπει να φοβηθεί. Αυτός έχει την δύναμη, το δίκιο είναι δικό του. Πρέπει και μπορεί με τον αγώνα του να σταματήσει τα νταϊλίκια του αστικού κράτους και των εντεταλμένων δυνάμεων καταστολής.Το δίκιο των πολλών μπορεί να νικήσει το άδικο μιας χούφτας καπιταλιστών που θέλουν να το επιβάλλουν με τη βία.
      
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ με όλες τις δυνάμεις της θα δώσει την μάχη για να σταματήσουν οι διώξεις των αγωνιστών της Τραγάνας, για να μην περάσει η τρομοκρατία.
       
Καλούμε το λαό της Λοκρίδας, τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς, κάθε τίμιο άνθρωπο να ξεσηκωθεί και να απαιτήσει εδώ και τώρα
   
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ – ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ




6 σχόλια:

  1. ο κυριος Ρουσης ηταν σε καμια εφορια΄ Η οι αλλοι αγωνιστες ρωταω ο χαζος οι αστοι ποιοι ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το εν λόγω άρθρο αφορά και εμένα. Απ' ότι έχω μάθει ως μάρτυρας(;), ως ύποπτη(;) είμαι και εγώ στο βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας. Μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει κάποια κλήση. Παρεμπιπτόντως προ μίας ώρας γύρναγα σπίτι μου και αντιλήφθηκα να με παρακολουθεί ένα περιπολικό της αστυνομίας. Το συμβάν αυτό το αναφέρω ως επίσημη καταγγελία. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

    Χριστίνα Κολιοφούτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαντασιώνεστε ότι ζείτε εποχές του μεσοπολέμου και του αντικομουνισμού μου φαίνεται εκεί στη αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αληθεια εσυ τι ακριβως φαντασιωνεσαι οτι ζεις,ετσι απο περιεργεια.
      σιγουρα μεσοπολεμο και αντικομουνισμο δεν νομιζω οτι ζουμε,αλλα και σιγουρα παλι δεν ζουμε σε ενα κρατος δικαιου με προταρχικο παραγοντα τον πολιτη.

      το οτι μια αριστερη παραταξη πηρε θεση δημοσια υπερ των οποιων κατηγορουμενων,υποπτων ή απλα αναφερομενων στην δικογραφια,δεν συμαινει οτι ολοι αυτοι ειναι κομουνιστες η αριστεροι γενικοτερα.ειναι προς τιμην της παραταξης αυτης οτι πηρε δημοσια θεση.οι υπολοιποι που ειναι?
      την ημερα εκεινη υπηρχαν ανθρωποι στο σημειο απο ολες τις πολιτικες αντιληψεις.
      επιτελους ας καταλαβουμε οτι το κοινο συμφερον στις τοπικες κοινωνιες δεν εχει παραταξη ουτε χρωματα.

      στο δικογραφο της προανακρισης υπαρχουν μεσα γραμμενες και καμια 20αρια πινακιδες αυτοκινητων.ειναι ολοι ιδιοκτητες κατηγορουμενοι? ως τι? δλδ αν εγω παρκαρω εξω απο μια τραπεζα την ωρα ληστειας,ειμαι ενοχος?
      αστεια πραγματα.

      παραπανω καποιος εγραψε,οπως και η κοπελα αυτη,οτι χωρις επισημη κλητευση αλλα με ενα τηλεφωνο.
      δεν θυμιζει λιγο απο αλλες εποχες?
      περαστε απο το τμημα δια υποθεσιν σας!

      Διαγραφή
  4. παραπάνω ανώνυμε....κατηγόρησε για όποια φαντασίωση θες τους αριστερούς. Πάντως η πραγματικότητα και όχι μόνο στην περιοχή μας είναι μία. Όποιος έχει αντιδράσει δυναμικά την προηγούμενη περίοδο ή αντιδρά τώρα εχει μπει στο στόχαστρο. Μιας και αναφερόμαστε στο θέμα των διοδίων δες τις εκ των υστέρων διώξεις αγωνιστών από τη Βορειοανατολική Αττική, Θεσσαλία και τώρα Πιερία. Στόχος είναι να παροπλίσουν αυτό τον κόσμο να τον δέσουν με νομότυπες κινήσεις και να τρομοκρατήσουν και όποιο άλλο κόσμο σκεφτεί να αντιδράσει μπροστά στα άδικα, παράνομα και αντισυνταγματικά μέτρα τους. Και εδώ δεν θα κοιτάξουν αριστερό δεξιο αναρχικό κεντρώο δημοκρατή κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝ ΖΗΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΠΑΤΣΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ,ΕΔΩ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,1000 ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΣΕ 7-8 ΑΤΟΜΑ ,ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΓΑΝΑΣ Α.ΑΛΕΞΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΠΛΕΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΧΗ ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου