Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Έγκλημα αποκαλύφθηκε στη Λοκρίδα με θύμα έναν 53χρονο

Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε νωρίς το βράδυ στην Κυρτώνη Αταλάντης στη Λοκρίδα. 

Στις 20:30 53χρονος κάτοικος του χωριού βρέθηκε νεκρός σε χωράφι. Το θύμα σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε δεχθεί 6-7 πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα στην κοιλιακή χώραΜεταφέρθηκε στο Κ.Υ Αταλάντης και οι γιατροί ενημέρωσαν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Τα κυνηγετικά φυσίγγια που χρησιμοποίησαν οι δράστες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν για κυνήγι αγριογούρουνου.


Αστυνομικοί βρίσκονται ήδη στην περιοχή της Λοκρίδας, πραγματοποιώντας εκτεταμένη έρευνα για την συλλογή στοιχείων που θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας και στη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία, αφού όλοι μιλάνε για ένα ήσυχο άνθρωπο, που έμενε με τους γονείς του και που δεν είχε διαφορές με κανένα.


ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ... ...



4 σχόλια:

  1. Οι πρώτες υποψίες στράφηκαν προς λαθροκυνηγούς που ίσως να πυροβόλησαν εκλαμβάνοντας τον άτυχο άνδρα ως θήραμα. Οι πρώτες πληροφορίες όμως από το Νοσοκομείο Λαμίας αναφέρουν πως το θύμα δέχτηκε τους πυροβολισμούς από σχετικά μικρή απόσταση. Το στοιχείο αυτό αλλάζει τα δεδομένα και αποτελεί ένδειξη πως ίσως να πρόκειται για δολοφονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα ίχνη των δραστών (ή του δράστη και των συνεργών του) είναι η Αστυνομία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.. Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθούν ονόματα και να απαγγελθούν κατηγορίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Λαμίας η προχθεσινή "δολοφονία" του 51χρονου στην Κυρτώνη (Κολάκα) Αταλάντης.

    Τον πυροβόλησε 34χρονος συγχωριανός του, που είχε πάει για κυνήγι αγριογούρουνου μαζί με άλλα τρία άτομα.

    Από την αρχή η ιστορία που είχε πει στους αστυνομικούς ο 34χρονος που τον βρήκε παρουσίαζε κάποια κενά. Δεν μπορούσε να δώσει σαφείς απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και τελικά ομολόγησε ότι αυτός ήταν που πυροβόλησε τον συγχωριανό στο καρτέρι που είχαν στήσει για το αγριογούρουνο.

    Πως έγινε
    Ο άτυχος 51χρονος συνήθιζε να περπατάει τα απογεύματα έξω από το χωριό. Είχε ακολουθήσει το γνωστό μονοπάτι που πάει προς το μοναστήρι. Κρατούσε μάλιστα στα χέρια και ένα μικρο πριόνι για να καθαρίζει το μονοπάτι από τα χόρτα και τα κλαδιά.

    Όταν επέστρεφε είχε σουρουπώσει για τα καλά. Λίγο πριν φτάσει στο χωριό στη θέση "αεροπορία", πιο πάνω από τη δεξαμενή μια 4μελής ομάδα κυνηγών από το χωριό είχαν στήσει καρτέρι για αγριογούρουνο.

    Όταν ο ένας από αυτούς αντιλήφθηκε κάτι να κινείται μέσα στη δασώδη περιοχή, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν ο 51χρονος συγχωριανός του και πυροβόλησε.

    Το οκτάβολο βρήκε τον άτυχο περιπατητή στη κοιλιακή χώρα. Ο ιατροδικαστής είπε ότι ο θάνατος ήταν σχεδόν ακαριαίος.

    Οι κυνηγοί αρχικά έπαθαν σοκ. Τελικά αποφάσισαν οι τρεις να φύγουν και να κρύψουν τα όπλα. Ο 34χρονος ανέλαβε να μεταφέρει το θύμα στο κέντρο υγείας. Το ήξερε ότι δεν υπήρχε ελπίδα.

    Είπε ότι τον βρήκε τραυματισμένο στο δρόμο και ειδοποίησε και τους άλλους για αν τον κατεβάσουν. Όταν όμως οι αστυνομικοί της ασφάλειας άρχισαν τις ερωτήσεις έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι ήταν η κακιά στιγμή στο καρτέρι για το αγριογούρουνο.

    Οι κάτοικοι στην Κυρτώνη είναι σοκαρισμένοι. Από την πρώτη στιγμή έλεγαν ότι ο 51χρονος είναι τόσο φιλήσυχος και αγαπητός, που δεν είχε ποτέ διαφορές με κανένα. Το σενάριο του ατυχήματος έπαιζε από την πρώτη στιγμή , αλλά κάνεις δεν ήθελε να το πιστέψει ότι πήγε τόσο άδικα και ότι τον πυροβόλησαν οι συγχωριανοί του άθελά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με θρασύτητα ομολόγησε ενώπιον των αστυνομικών της Αταλάντης ένας 34χρονος κυνηγός κάτοικος της Κυρτώνης και παραδέχτηκε ότι αυτός πυροβόλησε και σκότωσε τον συγχωριανό του προχτές το απόγευμα σε αγροτική περιοχή όπου το θύμα είχε πάει για περίπατο.
    Κυνικά μάλιστα ο δράστης δήλωσε ότι τον πέρασε για γουρούνι και τον εκτέλεσε με τα χοντρά σκάγια για βαριά θηράματα!
    Είναι ο άνθρωπος που ενημέρωσε την αστυνομία υποκρινόμενος ότι τον βρήκε νεκρό στο χωράφι αφού πρώτα όμως είχε φροντίσει να απαλλαγεί από το όπλο του και να αναλάβει αυτός την ευθύνη αποκρύπτοντας ότι στο σημείο ήταν μαζί με άλλους 3 κυνηγούς συγχωριανούς του.
    Άλλο ένα έγκλημα που διαπράττουν ασυνείδητοι κυνηγοί , νόμιμοι ή μη σε περιόδους που επιτρέπεται η απαγορεύεται το κυνήγι και χωρίς δεύτερη σκέψη πυροβολούν ότι βλέπουν κοντά τους να κινείται.
    Ο άτυχος 52χρονος γνωστός αγιογράφος της περιοχής εκτελέστηκε όπως ένα κοινό θήραμα, ένα γουρούνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου