Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΑΝ.ΕΛ. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΝΤΖΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ

Η ιδιωτικοποίηση επικερδών Δημόσιων φορέων και επιχειρήσεων είναι μία μεθοδευμένη από χρόνια πράξη συμφερόντων της ιδιωτικής και πολιτικής «κλίκας» που κυβερνά χώρες και λαούς και ιδίως την Ελλάδα. 
Η στρατηγική που ακολουθείται, ώστε να γίνει η Ελλάδα αποικία των «ισχυρών», είναι ξεκάθαρη πλέον και για να πετύχει είναι απαραίτητη η αποδυνάμωση, υποβάθμιση και χρέωση κερδοφόρων δημοσίων επιχειρήσεων, ώστε να φανούν επιζήμιες και να πουληθούν σε ιδιώτες χωρίς πολιτικό κόστος για τους ντόπιους επαγγελματίες κυβερνώντες, αλλά με τεράστιο οικονομικό όφελος για τους συνέταιρους!!! 

Πώς όμως η χώρα θα ορθοποδήσει και πώς θα έρθει η ανάπτυξη χωρίς καθόλου έσοδα του κράτους από δημόσιες εκμεταλλεύσεις ; 

Η ΛΑΡΚΟ ήταν και είναι από τις πιο Ισχυρές Δημόσιες επιχειρήσεις για τις οποίες έγιναν ενέργειες υποβάθμισης (όπως η μη επιστροφή του Φ.Π.Α. στα ταμεία της, η μη μείωση της τιμής του ρεύματος που δικαιούται κ. λ. π,), ώστε να παραδοθεί σε ιδιώτες με το «αζημίωτο» φυσικά για κάποιους που μεσολάβησαν να γίνει! 

Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία, όπως και χιλιάδες άλλοι Έλληνες απολυμένοι-άνεργοι είναι απλώς παράπλευρες απώλειες, ένας ασήμαντος αριθμός απληστίας ανάμεσα σε τόσους άλλους!!!

Ως άνθρωπος και ως πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ Φθιώτιδος είμαι ΕΝΑΝΤΙΑ στο άδικο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ ή οποιουδήποτε άλλου επικερδούς δημοσίου φορέα ή επιχείρησης και τάσσομαι στο πλευρό των εργαζομένων της και στις όποιες κινητοποιήσεις τους. Δεν δεχομαι καμία απόλυση έστω και ενός εργαζόμενου στην εταιρεία!

Ελπίζω σύντομα να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για όλα τα τεράστια εγκλήματα τους κατά της Πατρίδος και των Ελλήνων!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου