Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Δήλωση του βουλευτή Φθιώτιδας Βασίλη Κυριακάκη για τις εξελίξεις στη ΛΑΡΚΟ

Δυστυχώς οι εκτιμήσεις μας περί «ξαφνικού θανάτου» της ΛΑΡΚΟ στα πρότυπα της ΕΡΤ με στόχο το ξεπούλημα της εταιρείας, όπως εκφράστηκαν σε πρόσφατη συνέντευξη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, φαίνεται να επιβεβαιώνονται.
Τι και αν η κυβέρνηση όλο το προηγούμενο διάστημα προσπάθησε να δείξει ένα πρόσωπο σκληρού και αποτελεσματικού διαπραγματευτή και υπερασπιστή των θέσεων εργασίας; Στο τέλος φάνηκε ποιος πραγματικά κυβερνά τον τόπο. Η τρόικα με ένα απλό ηλεκτρονικό μήνυμα απαιτεί την εκκαθάριση και πώληση της εταιρείας, απολύσεις και υποβάθμιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Ο αγώνας των εργαζόμενων και των τοπικών κοινωνιών περνάει αναγκαστικά σε νέα φάση. 

Είναι ανάγκη να ευθυγραμμιστεί ο αγώνας σε ΕΑΣ-ΕΑΒ-ΕΛΒΟ-ΛΑΡΚΟ με αυτούς των υγειονομικών και εκπαιδευτικών και όλης της κοινωνίας που πλήττεται, θέτοντας ως κεντρικό πλέον σύνθημα και πρωταρχικό στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης των εθελόδουλων εκποιητών της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου