Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Κοινή δήλωση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Β.Κυριακάκη- Γ.Σταθά για την επίθεση των ΜΑΤ στην συμβολική κατάληψη της Εθνικής Οδού από εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ


Καταδικάζουμε την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στην ειρηνική, μαζική συμβολική κατάληψη του κόμβου του  Μαρτίνου στην Εθνική Οδό από πολίτες της Λοκρίδας και εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. Η απόφαση για κατάληψη είχε παρθεί μετά από μαζική λαϊκή συνέλευση ως κλιμάκωση του αγώνα των εργαζομένων και της τοπικής κοινωνίας ενάντια στο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ.

Καταγγέλλουμε την πολική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την κυβέρνηση ως αποκλειστικά υπεύθυνους για την εκτροπή αυτή, με αποτέλεσμα οικογένειες και μικρά παιδιά να ψεκαστούν με χημικά, διαδηλωτές κάτοικοι και εργαζόμενοι να ξυλοκοπηθούν,  ενώ τα ΜΑΤ απέτρεψαν βίαια ακόμα και το  βουλευτή Φθιώτιδας Βασίλη Κυριακάκη από το να συνδράμει ως γιατρός στην περίθαλψη τραυματισμένου πολίτη.

Κανένα σχέδιο εκτροπής και εκφασισμού της κοινωνίας, καμία προσπάθεια καταστολής των αγώνων και τρομοκράτησης του λαού δεν πρόκειται να αποτρέψει την ανατροπή της τροϊκανής αντιλαϊκής κυβέρνησης.

Το ξεπούλημα του δημόσιου και εθνικού πλούτου και η επίθεση στον κόσμο της εργασίας θα αποτραπούν από τον  οργανωμένο και συντονισμένο αγώνα των εργαζομένων και της τοπικής κοινωνίας!

Βασίλης Κυριακάκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας

Γιάννης Σταθάς, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου