Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης για τη δολοφονία στο Κερατσίνι και τον επιχειρούμενο αποπροσανατολισμό και τη πολιτική αποσταθεροποίηση.

Τα «άκρα» θεριεύουν σε περιόδους εξαθλίωσης της κοινωνίας, προσπαθώντας να αποκομίσουν πρόσκαιρα ψηφοθηρικά οφέλη από την αγανάκτηση της κοινωνίας. Χρησιμοποιούνται δε, εντεχνιέντος για να αποσταθεροποιήσουν και να αποπροσανατολίσουν.

Εμπνεύσαμε, ως λαός, τον κόσμο όλο, με την Δημοκρατία και την ισότητα των πολιτών, τη δημιουργία ευκαιριών και αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Ήρθε η ώρα να επιβεβαιώσουμε το μεγαλείο μας, προασπίζοντας τη Δημοκρατία μας. Να κλείσουμε το δρόμο στο φασισμό και τους νεοναζί. Να αντιταχθούμε στο ξεπούλημα της χώρας στους δανειστές. Να ανατρέψουμε τους ψεύτες και λαϊκιστές, που προσπερνούν τα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας και νομοθετούν ανεξέλεγκτα.

Ο πυρήνας των προβλημάτων είναι η ανέχεια που οι εκάστοτε κυβερνήσεις δημιούργησαν και δίνουν λαβή για ύπαρξη «ακραίων» λύσεων.

Εκφοβισμός και Τρομοκρατία τελικά είναι να μην ξέρεις αν θα πληρωθείς τέλος του μήνα ή αν θα έχεις δουλειά τέλος του μήνα. Αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσουμε άμεσα και ενωμένοι. 

ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ …



Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης
Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου
Ανεξάρτητοι Έλληνες

7 σχόλια:

  1. Καλα θα ειναι πρωτα να σταματησετε την θεωρια των ακρων γιατι επαναλαμβανετε αυτα που ειπε ο Σαμαρας και δεν ειδα τοσα χρονια να κανουν παρελαση με στρατιωτικα ΚΚΕδες και Αριστερους ,ουτε να μαχαιρωνουν και να δερνουν οποιον δεν γουσταρουν πολιτικα!Ενα ειναι το ακρο που ειναι και παραστρατιωτικα οργανωμενο , η Χρυση Αυγη και ο βομβιστης αρχηγος τους, θαυμαστης του Χιτλερ! Μην τον Λυντσαρετε ,απλα μην τον ψηφιζουνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ... ΑΥΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ, ΤΟΝ ΦΛΩΡΑΚΗ, ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ... ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΜΕΤΆ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΗΜΙΤΙΚΟΝ ΒΑΠΤΙΣΜΑ"... ΡΕ ΟΥΟΥΟΥ...

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ κ. Αλεξίου, δεν αναπαραγάγω τη θεωρία των δύο άκρων. Η ύπαρξη τους έχει επιβεβαιωθεί κατά τα τη διάρκεια της πολιτικής ιστορίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι φανερό ότι, τόσο τα ποσοστά των καθαρά αριστερών πολιτικών παρατάξεων όσο και των δεξιών, παρέμεναν σε χαμηλά επίπεδα όσο κυριαρχούσε στην κοινωνία η ελπίδα για ευημερία, ανάπτυξη, καλλίτερο οικογενειακό βιοτικό επίπεδο. Όσο οι εργαζόμενοι μέσα από τον καθημερινό μόχθο τους απολάμβαναν τα προνόμια ενός φιλελεύθερου οικονομικού συστήματος τόσο αγνοούσαν τη προτροπή των «σοσιαλομαρξιστικών» ιδεών για "ανώτατη φραγή" στα εισοδήματα τους (δημιουργία κεντροδεξιάς, κεντροαριστεράς κοκ). Παράλληλη δε πορεία, έχει και η ακραία εθνικιστική πλευρά που αντιμάχεται τους μετανάστες καθώς υπήρχε χώρος για όλους και «κακά τα ψέματα» δεν μας ένοιαζε η ύπαρξη τους αντίθετα τους χρησιμοποιούσαμε…
    Ο Ελληνικός λαός δεν είναι των άκρων, προδομένος είναι, παραπλανημένος είναι, αγανακτισμένος είναι.
    Σαφώς και η Χ.Α. έχει στοιχεία παραστρατιωτικής εγκληματικής οργάνωσης, με νεοναζιστικά στοιχεία και αλλοίμονο αν της αφήσουμε χώρο. Πρέπει να γίνει κατανοητό στους συμπολίτες μας που, τη στήριξαν με τη ψήφο τους ή σε δημοσκοπήσεις της δίνουν την επιλογή τους, ότι όταν θα σταματήσουν να χτυπούν τους μετανάστες θα στραφούν «ρατσιστικά» ως γνήσιοι εκφραστές του ναζισμού σε οποιονδήποτε διαφέρει από αυτούς.
    Η μη ψήφος ή η αντιδραστική ψήφος δεν λύνει το πρόβλημα. Συνετή επιλογή χρειάζεται τόσο σε πολιτικές όσο και σε πρόσωπα.

    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καραμέλα με την θεωρία των άκρων για να μας κυβερνούν οι "κεντρώοι" και καλά.Κοίτα ποιός μιλάει , ο Μιχαλίτσης με τους ΑΝ.ΕΛ. του Καμμένου που υπέγραφε τα μνημόνια και τώρα μας το παίζει αντίθετος και δήθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ, ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (Π.Χ. ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ, ΚΤΛ).
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΕΙΝΑΙ:
    - ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,
    - ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ,
    - ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ,
    - ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,
    - ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
    ΜΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θέλω να σε μειώσω αλλά τα ίδια τα λέει το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ , αν δεν είσαι με κανέναν από αυτά τα λαμόγια τότε πρέπει να διαβάσεις πιο καλά την ιστορία σου και μετα να το ξαναφιλτράρεις το όλο θέμα και να το ξανασκεφτείς πιο διεξοδικά.

    Επίσης λες αρλούμπες γιατί τους βάζεις στο ίδιο τσουβάλι.Και θα στο εξηγήσω:

    - Εχθροί της Δημοκρατίας/Ελευθερίας/Δικαιοσύνης είναι εκείνοι που απαιτούν να ψηφίζουν όσοι περισσότεροι γίνεται και ακόμη καλύτερα να παίρνουμε τις απόφάσεις αμεσοδημοκρατικά και συλλογικά με κύριο στόχο τον λαό;

    - Διώκτες των μειονοτήτων οι αριστεροί/αναρχικοί/κομμουνιστές οι οποίοι είναι αντιφασίστες εξ ορισμού;
    Μήπως μειονότητες κυνηγάει η ΧΑ; Γιατί μόνο εκείνοι μιλούν για εκκαθαρίσεις , για αλλοδαπούς , για άπλυτους και ένα κάρο ανθρώπινες ψυχές που τους φταίνε και καλά διότι δεν μπορεί να ορθοποδήσει το κράτος εξαιτίας αυτών... Κουραφέξαλα δεξιών δλδ... Μα καλά πραγματικά υπάρχει κόσμος που τρώει ακόμη τέτοια ψέμματα;;;

    Μην πετάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "«Είμαι Χρυσαυγίτης» ομολόγησε ο δολοφόνος του 34χρονου". Αυτός είναι ο τίτλος πολλών σχετικών άρθρων της προπαγάνδας του Τύπου & των ΜΜΕ της διαπλοκής.

    Φαντάζομαι στο εξής κάθε εγκληματίας που θα συλλαμβάνεται στην ομολογία του θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και τις πολιτικές του πεποιθήσεις (ίσως και τις αθλητικές).

    Από δώ και στο εξής αναμένω τίτλους όπως π.χ.:

    «Συνελήφθη ο Νεοδημοκράτης κατά συρροή δολοφόνος», «ομολόγησε ο ΠΑΣΟΚος λήσταρχος», «Στα πράσα πιάστηκε ο Κομουνιστής μεγαλοαπατεώνας», «Συνελήφθη ο ΔΗΜΑΡίτης εκβιαστής», «έσπασε ο ΣΥΡΙΖαίος τρομοκράτης»,...κτλ...κτλ...

    Και οι εισαγγελείς θα τρέχουν με ζήλο στα γραφεία των κομμάτων για έρευνες...

    Ζήλο τον οποίο δεν έδειξαν όταν ο Τσουκάτος ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ δημόσια ότι πήρε 1.000.000 μάρκα για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ.

    Ούτε σκέφτηκαν καν να κάνουν έρευνα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ούτε βέβαια τον κ. Τσουκάτο συνέλαβαν...

    Είστε λοιπόν άξιοι της μοίρας σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου