Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Πρόκειται για ναζιστική εγκληματική συμμορία

Κε αρχισυντάκτη

Ποια  είναι η Χρυσή Αυγή και η δράση της, τώρα μόνο μας το δείχνουν  όσοι το απέκρυπταν εντέχνως  μέχρι σήμερα, τα ΜΜΕ, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, κάποιοι κυβερνητικοί βουλευτές, αλλά και εκλεγμένοι περιφερικοί και δημοτικοί σύμβουλοι που δήλωναν έτοιμοι για συνεργασία με τους ναζί. Η θεωρία των ακρών είναι ανιστόρητη γιατί εξισώνει τα 20.000.000 νεκρών της Σοβιετικής ένωσης στον Β παγκόσμιο πόλεμο με την ναζιστική θηριωδία στην Ευρώπη.
   
Θέλω να σας θυμίσω ότι υπουργοί και βουλευτές που έχουν και τις συγκεκριμένες απόψεις βρίσκονται και στην σημερινή κυβέρνηση.
   
Πάντα τα συγκεκριμένα μορφώματα υπηρέτησαν την αστική τάξη, όπου τους ζητήθηκε κατά των εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους ως η πιο ακραία μορφή του καπιταλισμού.
  
Στη χώρα μας, μετά την αποχώρηση των Γερμανών και ενάντια στους λαϊκούς θεσμούς του ΕΑΜ, το αστικό κράτος συνεργάστηκε με τα Τάγματα Ασφαλείας και την προσκυνημένη στους Γερμανούς κρατική μηχανή (όπως ο αρχιπραξικοπιματίας Παπαδόπουλος Γεώργιος ανθυπολοχαγός ταγμάτων ασφαλείας  και υπεύθυνος για την συλλογή σιτηρών στην Πάτρα 1943) όταν λαός μας πέθανε στους δρόμους από την πείνα. 

Ο εναγκαλισμός του κράτους με το παρακράτος όπως συμβαίνει και σήμερα με τη ΧΑ, συνεχίστηκε με τον Εμφύλιο πόλεμο, τις ομάδες Χ, τη χούντα που υπηρέτησε ο Μιχαλολιάκος και μετά τη μεταπολίτευση οι Βορίδης, Γεωργιάδης και Πλεύρης. Αυτοί που στη συνέχεια υπηρέτησαν το μόρφωμα της ΧΑ, το ΛΑΟΣ και τη ΝΔ. 

Σε ότι αφορά τη ΧΑ πρόκειται για ναζιστική, εγκληματική συμμορία. Πριν μερικούς μήνες αρνήθηκε να ψήφιση τη χάρτα των δικαιωμάτων του ΟΗΕ για τις γυναίκες. Είναι υπέρ της ευγονικής για τα ΑΜΕΑ, επιτίθεται στους αλλοδαπούς  αλά καρτ (ποτέ δεν μίλησε για τις συνθέσεις των πληρωμάτων των πλοίων) και λειτουργούν ως καλοί υπάλληλοι και ενεργούμενα των εφοπλιστών. Συνωστίζουν τους άνεργους  για λίγα τρόφιμα και τους ζητούν να είναι υπάκουοι στο σύστημα, ακόμη και όταν τους δίνουν μεροκάματο 14-18 ευρώ, ξεφτιλίζοντάς τους ταυτόχρονα στα κανάλια. Έχοντας στόχο το λαϊκό κίνημα και το ΠΑΜΕ και αφού οι εργαζόμενοι στη ζώνη δεν τσίμπησαν στα 18 ευρώ μεροκάματο και μόνο σε έλληνες, τους χτύπησαν ύπουλα στο Πέραμα. Την επομένη βδομάδα μαχαίρωσαν τον  Παύλο Φύσα, ενώ το προηγούμενο διάστημα βασάνισαν και τραυμάτισαν εκατοντάδες ανθρώπους. Τα ίδια κίνητρα είχε και ο τραυματισμός νεαρού αλβανικής καταγωγής  στη Λαμία. Οι ψηφοφόροι οφείλουν τώρα να διορθώσουν την ψήφο τους με ψήφο ρήξης και ανατροπής.  
   
Η φασιστική ναζιστική ιδεολογία αντιμετωπίζεται με εργαλείο το λαϊκό κίνημα, όπως έγινε στη Νίκαια, όπου το λαϊκό κίνημα απέτρεψε δύο φορές τη συγκέντρωση χρυσαυγιτών.

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.
                                                                                                            
Γιάννης   Φραγκούλης
Αυτοκινητιστής

Καμένα  Βούρλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου