Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Εγκαίνια νέου Καρδιολογικού Ιατρείου στην Αταλάντη



Την προηγούμενη Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία τα εγκαίνια του νέου ιατρείου του καρδιολόγου Γεωργίου Πέπερα στην Αταλάντη. 


Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πλήθος ανθρώπων, επιστημόνων, αλλά και προσωπικότητες από την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και εκπρόσωποι πολλών τοπικών συλλόγων της Λοκρίδας. 

Η πρώτη επαφή με το ιατρείο ήταν σαφώς θετική ενώ στη θεματολογία των συζητήσεων δικαιολογημένα κυριάρχησαν θέματα υγείας και πρόληψης, κάτι που ιδιαιτέρως  τόνισε και ο ιατρός κατά την εκφώνηση του λόγου του. 

Είναι σαφές ότι τα τελευταία χρόνια η ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας "θωρακίζεται" υγειονομικά, καθώς αποτελεί τόπο δραστηριοποίησης όλο και περισσοτέρων νέων, καταρτισμένων επιστημόνων. 

Η τάση αυτή είναι αναμφίβολα θετική και μετατρέπει την ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης σε μια σύγχρονη "Ιατρόπολις". 
  
Η φράση του Ιπποκράτη, του πατέρα της ιατρικής «Ουκ ένι ιατρικήν είδέναι,  όστις μη οίδεν ότι εστίν άνθρωπος» είναι αδύνατο να ξέρει την Ιατρική, αυτός που δεν ξέρει ακριβώς τι είναι ο Άνθρωπος») με την οποία ο ιατρός έκλεισε την ομιλία του, υπερθεματίζει τον ανθρωποκεντρικό και αλτρουιστικό χαρακτήρα της ιατρικής και της επιστήμης γενικότερα! 



Στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε και ειδικά στη ξεχασμένη ελληνική επαρχία, τέτοιες επαγγελματικές δραστηριότητες είναι άξιες αναφοράς και συγχαρητηρίων! 

Καλή αρχή λοιπόν!!












8 σχόλια:

  1. Αξιόλογος επιστήμονας και άνθρωπος.
    Καλή αρχή κ. Πέπερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αταλάντη θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που κέρδισε έναν τόσο αξιόλογο ιατρό. Ο κ. Πέπερας έχει επιδείξει στο παρελθόν ακέραιο χρακτήρα και υψηλότατο επίπεδο γνώσης και ιατρικής σκέψης. Καλή αρχή και ακόμα καλύτερη συνέχεια Γιώργο.

    Δρ. Κωνσταντίνος Βογιατζίδης
    Ειδικός Καρδιολόγος
    Διδάκτωρ Ιατρικής Παν. Θεσσαλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα για τα θερμά σου λόγια!! Αντεύχομαι τα καλύτερα και πάντα επιτυχίες!!
    -Γιώργος Πέπερας-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή σταδιοδρομία φίλε Γιώργο.Χαίρομαι πολύ γιά σένα.Καλή επιτυχία στό έργο σου.
    - Γιώργος Ζερβός -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Γιώργο! Κάθε επιτυχία και στα δικά σου -άκρως επιτυχημένα- επαγγελματικά βήματα!! Οι αναμνήσεις μου από το Αιμοδυναμικό Τμήμα του Τζανείου είναι εξαιρετικές!! Χαιρετισμούς σε όλους!!

      Διαγραφή
  5. Γιώργο μου, σου εύχομαι καλή αρχή, γιατί η συνέχεια είμαι σίγουρη ότι θα είναι η καλύτερη, λόγω της ποιότητάς σου σαν επιστήμονας και σαν άνθρωπος! Ήσουν από τα αγαπημένα παιδιά της καρδιολογικής του Τζανείου, λόγω των παραπάνω και πραγματικά το αξίζεις! Άρτιος γιατρός και άψογος συνεργάτης! Ευχές για τα καλύτερα!
    - Βάλια Τσιμουλάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ευχές είναι πάντοτε καλοδεχούμενες! Το να σου τις λέει όμως μια από τις πιο άξιες προσωπικότητες του Τζανείου, είναι κάτι παραπάνω από τιμητικό!! Σε ευχαριστώ θερμά Βάλια μου!! Καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σου!! Με την πρώτη ευκαιρία να περάσετε από το ιατρείο! Η σκέψη μου να ξέρεις πάντα θα συνοδεύει όλο το team, εκεί στο λιμάνι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕΣ. ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ! ¨Διαιτήμασί τε χρήσομαι ἐπ' ὠφελείῃ καμνόντων κατὰ δύναμιν καὶ κρίσιν ἐμὴν, ἐπὶ δηλήσει δὲ καὶ ἀδικίῃ εἴρξειν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου