Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Μαθήματα Δημοκρατίας… ή «Φιμώστε τους»

Ξαφνικά (;) στο Δημοτικό Συμβούλιο «κάποιοι» αποφάσισαν να μας δώσουν μαθήματα δημοκρατίας και θεωρώντας τους εαυτούς τους «ντε φάκτο» πιο δημοκράτες από τους άλλους έθεσαν θέμα …Δημοκρατικής λειτουργίας του Δήμου!!!!!
  

Επειδή γράφονται πολλά και λέγονται ακόμα περισσότερα, από «ανώνυμους παρόντες και απόντες στο ΔΣ» θα ήθελα να μπουν τα γεγονότα στο ΔΣ στη σωστή τους θέση και διάσταση από έναν «επώνυμο και παρόντα». Τα πρακτικά του ΔΣ αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα των όσων θα παραθέσω παρακάτω.

Εν μέσω λοιπόν, της συζήτησης-καταγγελίας μου για τις αυθαίρετες και επιλεκτικές κατασκευές πεζοδρομίων στο Δήμο και των ερωτήσεων του κ. Μπονόβα για την κατανομή της ΑΤΑ πήρε το λόγο ο κ. Ρούσσης, εκτός διαδικασιών και θεμάτων εντελώς και ως «ιδεολογικός τιμητής των πάντων» άρχισε να κατηγορεί όλο το ΔΣ ότι δεν νοιάζεται για τα πραγματικά προβλήματα της χώρας, όπως για τη ΛΑΡΚΟ, για την βίαιη καταστολή των εργατικών κινητοποιήσεων για τη ΛΑΡΚΟ στην Εθνική Οδό, την απεργία των εκπαιδευτικών κ.λ.π.

Έχοντας το λόγο τη δεδομένη χρονική στιγμή του απάντησα υπενθυμίζοντας του τα ομόφωνα ψηφίσματα του ΔΣ υπέρ των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, την παρουσία μελών του ΔΣ στις κινητοποιήσεις στην Εθνική Οδό, αλλά και την προσωπική προσφορά κάποιων από τους Συμβούλους με όποιον τρόπο μπορούσαν, φέρνοντας σαν παράδειγμα την προσωπική μου παρουσία και προσφορά στην περίθαλψη των τραυματιών που προσήλθαν στο Κ.Υ., χωρίς να εφημερεύω.
Γιατί λοιπόν κατηγορούμαστε; 
Του υπενθύμισα ακόμη ότι όλο το ΔΣ προσπαθεί να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες που υποφέρουν, είτε είναι υπάλληλοι του ΕΣΥ που μετακινούνται από το Κ.Υ., είτε εκπαιδευτικοί που χάνουν τις θέσεις τους από το κλείσιμο των σχολείων, είτε μαθητές που δεν μπορούν να μετακινηθούν με τα λεωφορεία στα σχολεία από τα χωριά τους κ.λ.π.

Τότε ο κ. Ρούσσης άρχισε να κάνει λόγο για το φόνο που έκανε μέλος της ΧΑ, μιλώντας για δολοφόνους που δεν έπρεπε να καλούνται σε συγκεντρώσεις-διαμαρτυρίες του Δήμου, ζητώντας απόφαση του ΔΣ που να μην τους επιτρέπει ο Δήμος να μιλούν σ’ αυτές.

Ζήτησα αμέσως από το Προεδρείο, να μην συζητηθεί ένα τέτοιο θέμα που ανοίγει κυριολεκτικά τον «ασκό του Αιόλου», γιατί και μόνο το άνοιγμα μιας τέτοιας συζήτησης, μόνο εμπάθειες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις μπορεί να προκαλέσει, αφού το ΔΣ θεσμικά δεν έχει τέτοιες «απαγορευτικές» αρμοδιότητες και δεν βλέπω τον τρόπο με τον οποίο θα τις επιβάλλει!. 

Δηλώνοντας ότι στη Δημοκρατία μπορούν όλοι οι πολίτες να καταθέτουν τις απόψεις και τα πιστεύω τους με τον ίδιο τρόπο, ισότιμα, υπενθύμισα σε όλους ότι στην μέχρι τώρα πορεία μου στον τόπο αυτό υπήρξα πατριώτισσα, δημοκράτισσα και δεν είμαι ρατσίστρια, ούτε φασίστρια, ούτε ναζί, απεχθάνομαι τη βία και την αυθαιρεσία και δεν ανέχομαι να με ταυτίζουν με τέτοιους. 

Επειδή είπα, με την ψήφο μου, «σεβαστείτε την δημοκρατία και μην την κατακρεουργείτε, μην την φιμώνετε!», είμαι φασίστρια; 

Η ΧΑ είναι ακόμα νόμιμη πολιτική παράταξη και οι βουλευτές της μιλούν στη Βουλή, εμείς στο Δήμο Λοκρών θα τους απαγορεύσουμε να μιλούν και να στέκονται δίπλα μας; Όταν η συντεταγμένη πολιτεία που είναι θεσμικά αρμόδια, αποφασίσει να θέσει εκτός νόμου την ΧΑ σαν πολιτική παράταξη, δεν βλέπω πάλι, πως εμείς μπορούμε να αποφασίσουμε κάτι διαφορετικό;! 

Ας αφήσουν κάποιοι επώνυμοι ή ανώνυμοι τις «Υπερ-δημοκρατικές κορόνες» και τις ετικέτες «Υπερασπιστές δολοφόνων», γιατί δεν θα κατευνάσουν τις «πολιτικές και κομματικές τους ανασφάλειες», ούτε ψηφοθηρικά ωφελήματα θα έχουν, παρά μόνο πόλωση θα προκαλέσουν προσφέροντας κάκιστη υπηρεσία σε αυτόν τον τόπο. 

Φαίνεται ότι ξέχασαν πολύ γρήγορα τις εποχές που μια άλλη πολιτική παράταξη ήταν εκτός νόμου με τις ετικέτες «Προδότες» και «οι δολοφόνοι με τα κονσερβοκούτια» , πόσα δεινά υπέφερε αυτός ο τόπος και βέβαια δεν θα ήθελε κανείς οι «κόκκινοι Μπελογιάννηδες» να μετατραπούν σε «μαύρους». 

Όσοι με ελαφρότητα ρίχνουν αναθέματα και συλλήβδην κατηγορίες προς συγκεκριμένες ομάδες πολιτών μόνο «μάρτυρες» μπορούν να δημιουργήσουν και δεν το θέλει κανείς αυτό.

Πάντα θα πιστεύω ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν υποχρέωση προς τους δημότες, να φροντίζουν για την νόμιμη επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας, ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, αντλώντας τη δύναμη τους από τις αρμοδιότητες που τους παρέχει ο νόμος και όχι να υποκαθιστούν την πολιτεία στο έργο της και τις αρμοδιότητες της! Ας αρκεστούμε σε αυτό το έργο μας, είναι πραγματικά μεγάλο και δύσκολο στις εποχές που ζούμε!

Και τώρα τίθεται το κρίσιμο ερώτημα. Στην επόμενη εκδήλωση-διαμαρτυρία, από εσάς που ψηφίσατε υπέρ ποιος θα τους απαγορεύσει να παρασταθούν και να μιλήσουν;

Και τι θα γίνει μετά; Θα μετατραπεί ο Δήμος σε Φαρ-Ουέστ; Αν δεν έχετε δημοκρατική συνείδηση, δεν έχετε  τουλάχιστον ούτε κοινή λογική;

__________________________________________
* Η Μαίρη Γεωργοπούλου είναι Ιατρός - Μικροβιολόγος 
και Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Λοκρών

49 σχόλια:

  1. Για την καταγγελία σχετικά με τις αυθαίρετες και επιλεκτικές κατασκευές πεζοδρομίων στο Δήμο να μας πείτε... Τη στιγμή ακριβώς που διέκοψε -τυχαία φαντάζομαι- την καταγγελία σας ο κ. Ρούσσης για να καταγγείλει τη...Χρυσή Αυγή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν τα πεζοδρόμια που κατασκευάστηκαν; Κύριε Δήμαρχε;..

      Διαγραφή
    2. ...γιατι εχουν προδιαγραφες πεζοδρομιων?ενα εργο βιτρινας...χωρις καμμια προδιαγραφη και καμμια σχεση με τα πεζοδρομια της πολης...πεταμενα λεφτα...τα ιδια εγιναν και στο Κυπαρισσι !

      Διαγραφή
  2. ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΥΠΝΑ. ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ "ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ, Ο ΚΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΣΤΟ ΚΚΕ, Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΥΣΣΩΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΙ ΛΙΟΛΙΟΣ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ.
    ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΗΓΕΤΙΣΚΟΥΣ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μία ερώτηση: Ο κ. Ρούσσης, πήρε το λόγο εκτός διαδικασίας και μίλησε εκτός θεμάτος, διακόπτοντας την καταγγελία της Μείζονος Μειοψηφίας την ώρα που την κατέθετε στο Δ.Σ. η κ. Γεωργοπούλου, και ο κ. Αγγελούσης ξέχασε την καταγγελία και τα θέματα και υποστήριξε μόνος του την άσχετη με την συζήτηση πρόταση-καταγγελία του κ. Ρούσση; Αυτό έγινε; Κατάλαβα καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΙΡΗ. ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΑΝ. ΟΜΩΣ...
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΣ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ (ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ). ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΡΟΥ. ΚΑΘΟΛΟΥ. ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ ΛΙΟΛΙΟΥ. ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ. ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΦΩΝΗ ΕΧΟΥΝ ...ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. Γ.Μ.

      Διαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά η παράταξη της ΝΔ έχει δύο Αρχηγούς. Έναν ονομαστικό (επίτιμο;) και μία πραγματική (de facto).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι "μαντάμ¨και "κύριοι" (sic), που στηρίζουν την πολυφωνία, τον πλουραλισμό και τη δημοκρατία, που αναφέρονται στα θεσμικά όργανα, στην ουσία δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να δίνουν τα διαπιστευτήρια. Διαπιστευτήρια στους πολιτικούς αρχηγούς τους για μία καρέκλα αύριο-μεθαύριο, άλλωστε είναι κοντά οι επόμενες τοπικές εκλογές, να δίνουν διαπιστευτήρια στους ντόπιους μεγαλοεπιχειρηματίες μπας και τους πριμοδοτήσουν με το χρίσμα, μπας και καταφέρουν να βουτήξουν το δάχτυλο στο ζουμί. Είναι όντως τιμητές της δημοκρατίας(όπως η παραπάνω προσυπογράφουσα), αλλά της αστικής δημοκρατίας, της δημοκρατίας δηλαδή να εκμεταλλεύονται τα αφεντικά τον εργάτη, τον αγρότη, το λαό. Μιας δημοκρατίας δηλαδή για λίγους, αλλά για τους πολλούς δικτατορία, μιζέρια, εξαθλίωση, πείνα και ανασφάλεια. Μην πάτε μακριά, δίπλα σας κοιτάξτε ή μέσα στα σπίτια σας, οι περισσότεροι αυτό ζούμε, ακόμα και αυτοί που θα διαφωνήσουν με το σχόλιο μου.
    Αυτοί λοιπόν που μιλάνε για ίσες αποστάσεις, που εξισώνουν το θύτη και θύμα, που μιλάνε για θεωρίες των άκρων και καταδικάζουν τη βία απ' όπου και αν προέρχεται, είναι αυτοί που έβαλα και θα συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στην αντιλαϊκή πολιτική, είναι αυτοί που βάζουν ταφόπλακα στον κοσμάκη, την ώρα που ο λαός πρέπει μια και καλή να ξεμπερδέψει με αυτούς και τους πολιτικούς του αδερφούς (τα μαντρόσκυλα της ΧΑ εννοώ ναι). Να ξεμπερδέψει και να χτίσει τη δική του δημοκρατία, την εργατική-λαϊκή, στην οποία κουμάντο θα κάνει αυτός στον τόπο και στον πλούτο που παράγει, στην οποία ο ίδιος ο λαός θα αποφασίζει ελεύθερος τη μοίρα του. Δημοκρατία για το λαό ισούται με κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, ισούται με σχεδιασμένη κεντρικά ανάπτυξη της οικονομίας και της επιστήμης για να καλύπτουν τις ανάγκες του και να απαλύνουν το μόχθο του.
    Αυτή τη δημοκρατία όμως ξορκίζει η παραπάνω "κυρία" και οι συνοδοιπόροι της, γιατί μας θέλουν σκλάβους!
    Ξεσηκωθείτε λοιπόν, εμπρός να διώξουμε τυράννους-φασίστες, της νέας Ελλάδας να γίνουμε χτίστες!
    ΥΓ: επειδή είναι και ανιστόρητη η γράφουσα, παραθέτω τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.youtube.com/watch?v=pERYS53egUg για να μάθει τι εστί Μπελογιάννης. Να γίνουμε όλοι νέοι Μπελογιάννηδες!
    Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έριξα μια ματιά στο link του ΥΓ και φοβάμαι οτι απλά ...δικαιώνεις την κ. Γεωργοπούλου. Μάλλον έχει δει την ταινία και αυτό ακριβώς επισημαίνει. Με τα λαϊκά διακαστήρια-Στρατοδικεία μόνο "ήρωες" ή "μάρτυρες" μπορείς να δημιουργήσεις! Προσπάθησε να αντιστρέψεις τους ρόλους και θα καταλάβεις. Περίπου τα ίδια λένε και απαντούν σήμερα οι Αριστεροί-Στρατοδίκες και οι ΧΑ-Κυνηγημένοι. Αυτό θέλετε;!! Μάλλον Β. τα Ελληνικά σου είναι φτωχά και δεν καταλαβαίνεις τι γράφει στο άρθρο(ή δεν θέλεις, η λάσπη είναι της μόδας τελευταία!) και όχι η Γεωργοπούλου ανιστόρητη

      Διαγραφή
  9. Μαιρούλα για σένα
    http://left.gr/news/na-kiryxoyn-anepithymiti-ti-ha-kalei-ta-dimotika-symvoylia-i-kede

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την ενημέρωση"Ανωνυμούλη"! Το έχω ήδη διαβάσει πολύ προσεκτικά και είναι αναφέραιτο δικαίωμα της ΚΕΔΕ να καλεί τους Δήμους σε δράσεις. Με "το ΔΣ της ΚΕΔΕ αποφάσισε να προχωρήσει σε σειρά κινητοποιήσεων και εκδηλώσεων εκφράζοντας έμπρακτα την καταδίκη τέτοιων φασιστικών φαινομένων και αντιρατσιστικές εκδηλώσεις"(νόμιμες και στα πλαίσια της κοινής λογικής,ποιος δεν το θέλει άλλωστε;!), αυτό δεν σημαίνει "να μη τους δίνεται ο λόγος, να μη μπορούν να βρουν τόπο να σταθούν". Αντίθετα πολύ σωστά περιμένει και αυτή την "καθοριστική παρέμβαση της πολιτείας". Τους αφαιρεί το λόγο η ΚΕΔΕ λοιπόν ή ο Δήμος λοκρών μόνο πρωτοποριακά. Μ.Γ.

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΑΚΡΗΣ. ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΓΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΙΣΩ. ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ? ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΛΑ.

      Διαγραφή
    3. Καλό είναι να θυμόμαστε ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να κυβερνήσουν , ο γιος βουλευτή του Συριζα , ο Γ Βούτσης, συμμετείχε ενεργά σε ακροαριστερή τρομοκρατική ομάδα, με έφεση στις ληστείες τραπεζών. Συνελήφθη, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας, ύστερα από τη ληστεία σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

      Διαγραφή
    4. Καταζητούμενος για τρομοκρατία, γιος στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

      Δύο φοιτητές 22 και 23 ετών που σπουδάζουν στην Αθήνα και κατά την ΕΛ.ΑΣ, ενέχονται ως απλοί συνεργοί στη ληστεία στο Βελβεντό και ως μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης, καταζητούνται από την αστυνομία, μετά τις έρευνες σε δύο σπίτια στην Αθήνα.

      Σύμφωνα με την αστυνομία που έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία, ο ένας είναι ο Φοίβος Χαρίσης – Πούλος του Γεωργίου, ετών 23 και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του είναι ο συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ και μέλος της ΑΔΕΔΥ, Γιώργος Χαρίσης, ο οποίος πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ. Η μητέρα του Ουρανία Πούλου, είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές σε δήμο της Ανατολικής Αττικής.

      Διαγραφή
  10. ΝΑΙ ΚΝΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ.ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΝΩΠΕΣ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΙΑ.ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ..ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ;;ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ.ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΧΟΠΕΔΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Στάλιν. Ο Στάλιν σκότωσε περισσότερους. Η διαφορά είναι ότι ο Χίτλερ σκότωσε στη συντριπτική πλειοψηφία ξένους λαούς (Μη Γερμανούς: Εβραίους, Πολωνούς, κτλ), ενώ ο Στάλιν σκότωσε στη συντριπτική πλειοψηφία το δικό του λαό (Σλάβους: Ρώσους, Ούγγρους, Ουκρανούς, Βούλγαρους, κτλ).

      Διαγραφή
    2. Πρώτος μεταξύ όλων των φασιστών (μάυρων & κόκκινων) ο Μάο Τσε Τουγκ. Πρώτος στις δολοφονίες και με μεγάλη διαφορά. Για την Ιστορία...

      Διαγραφή
  11. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΘΡΟ.ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ;;ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ..ΩΡΙΜΑ,ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΜΕΝΑ,ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΧΤΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ;ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;;ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ;;;ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ .ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ;ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΞΥΛΟ;ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΟΙΟΠΙΕΙΣΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ;;ΜΑΛΛΟΝ Η ΦΑΝΑΤΙΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ...ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ...ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΗΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ,..ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ.ΕΚΑΝΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΑΡΙΑ;;;ΟΧΙ.ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ;;;ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ;ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ,ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΚΑΗΚΕ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΓΚΥΟΣ;;;ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ;;ΚΥΡΙΕ ΛΙΟΛΙΕ ΦΑΝΗΚΑΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ Η ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΗ;;Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ ,.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ.....ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΚΝΙΤΕΣ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΣΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΡΑ. ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ........ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.ΤΕΛΟΣ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΒΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ.ΠΟΛΥ ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΟΛΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ,.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ;ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΣ.ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ.ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ...ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ!!!

      Διαγραφή
    2. Μήνυση να πας να κάνεις στον Εισαγγελέα που μάντρωσε τους φασίστες φίλους σου! Είστε ένα μάτσο αλήτες!

      Διαγραφή
  20. ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΔΣ.ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΡΟΣ ΚΑΠΟΙΆ [ΚΥΡΙΑ] ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ MEDRANO.ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ "ΤΥΧΑΙΑ" ΕΚΕΙ! ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ"; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΦΩΝΕΙ ΤΙΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΒΡΙΣΙΕΣ" ΜΕΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;

      Διαγραφή
    2. Η ΚΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ:

      ΠΡΩΤΟΝ: ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΧΑΡΑΚΤΗΣΕ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ" (ΌΠΩΣ ΈΚΑΝΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ). ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΙΣΙΑ.

      ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ;

      ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.

      ΕΚΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ, ΥΠΗΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ.

      Διαγραφή
    4. ΑΡΧΙΣΕ Η ...ΚΑΠΗΛΕΙΑ!! ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ;! ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ! ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΘΑΝΟΙ. Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΑΣ, Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ, Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ, Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ"; ΤΡΕΛΛΑ!!!!

      Διαγραφή
    5. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ, "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ", "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΚΑ "ΠΡΟΔΟΤΕΣ", ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΝ, ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΤΗ δΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΙ) ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!

      Διαγραφή
  21. "Πες πες πες κάτι θα μείνει", έλεγε ο Γκαίμπελς, ο υπουργός προπαγάνδας του Χίτλερ. Την ίδια τακτική λοιπόν ακολουθεί και η Γεωργοπούλου, που ενώ δηλώνει ότι δε στηρίζει τη ΧΑ, προσπαθεί να τη βγάλει λάδι. Και εξηγούμαι ευθύς αμέσως.
    Επειδή ήμουν παρών στο δημοτικό συμβούλιο, ο Ρούσσης -αφού τελείωσε η συζήτηση των προ ημερησίας διατάξεως θεμάτων- ζήτησε και πήρε το λόγο από την πρόεδρο του ΔΣ. Παίρνοντας το λόγο έκανε την εξής παρέμβαση: http://larkikanea.blogspot.gr/2013/09/blog-post_88.html
    Ο στόχος ξεκάθαρος λοιπόν του κειμένου που έστειλε η Γεωργοπούλου: ο αποπροσανατολισμός του Λοκρικού Λαού, για να μην στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους σύγχρονους ταγματασφαλίτες και τους συνοδοιπόρους τους.
    Αυτό θα γίνει όμως έτσι και αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΕΣ ΤΟ "ΧΑΖΟ" ΛΟΚΡΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙ ΠΙΑ! ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ"

      Διαγραφή
  22. Με τις σημερινές συλλήψεις, νοσταλγοί του Χίτλερ, συνοδοιπόροι και υποστηρικτές των δολοφόνων καλό είναι να σωπαίνουν. Μόνο και μόνο, μήπως και περισώσουν λίγη από την ελάχιστη αξιοπρέπεια που τους έχει μείνει(αν τους έχει μείνει).
    Όταν υποστηρίζεις πογκρόμ κατά αλλόθρησκων ή αλλόχρωμων συμπολιτών μας, όταν υποστηρίζεις δολοφόνους συμπολίτη διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων, όταν όλοι αυτοί άρχισαν να συλλαμβάνονται με την κατηγορία της σύστασης δολοφονικής συμμορίας, όταν αυτοί έδωσαν τις εντολές για όλα τα παραπάνω και άλλα ακόμα, και εσύ συνεχίζεις να τους υποστηρίζεις είσαι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ από αυτούς.
    Καλό είναι λοιπόν να σωπάσεις, προσβάλλεις τη νοημοσύνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ) ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΜΑΖΥ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ.ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!ΧΑ! ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τον τον ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ κι ..ας άργησε! Εσένα αυτό σε καίει, αν η Γεωργοπούλου θα είναι υποψήφια Δήμαρχος και νομίζεις οτι βρήκες την ευκαιρία να ..λασπώσεις λίγο! Η υποστήριξη του αυτονόητου δικαιώματος που όλοι οι συνταγματολόγοι(Αλιβιζάτος κ.λ.π.) υποστηρίζουν την μεταφράζεις σε υποστήριξη της ΧΑ, γιατί δεν σου "κάθεται" καλά που κάποιοι καταλαβαίνουν καλύτερα και βρίσκονται πιο μπροστά.

      Διαγραφή
    2. Δεν θα σου απαντήσω στο ίδιο "γελοίο"(ΧΑΧΑΧΑΧΑ) προκλητικό και υποτιμητικό υφάκι που χρησιμοποιείς. Θα σου πω όμως ότι την ίδια στάση θα κρατούσα απέναντι σε οποιαδήποτε άλλη νόμιμη πολιτική παράταξη εντός ή εκτός βουλής και θα σου θυμίσω οτι δεν δίστασα να αποκαλέσω δημόσια ΧΙΤΛΕΡ, προ δεκαετίας περίπου, τον τότε Πρόεδρο του ΔΣ Αταλάντης όταν ήρθα σε ευθεία και οξεία αντιπαράθεση μαζί του, γιατί μου αφαίρεσε το λόγο στο ΔΣ σε θέμα του παιδικού σταθμού. Μπορεί να μην το ξέρεις γιατί ίσως δεν είχες ασχοληθεί με τα κοινά τότε.Τότε όμως κάποιος, καλή ώρα σαν και σένα με είχε αποκαλέσει "κουμμούνι"!
      Οι πολιτικές μου πεποιθήσεις ήταν ξεκάθαρες από τα φοιτητικά μου χρόνια, ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιατρικής και δεν έκανα ποτέ πολιτικές κωλοτούμπες από παράταξη σε παράταξη.
      Είμαι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ κοινωνικά και οικονομικά, δεν χρωστάω σε κανέναν(πίστεψε με για να τα κερδίσω αυτά έχω "χύσει¨τα μάτια μου πάνω στα βιβλία) και δεν ευνοήθηκα στο παραμικρό από την ενασχόληση μου με τα κοινά, αντίθετα κυνηγήθηκα εργασιακά από την στιγμή που έγινα Δημ. Σύμβουλος (Η Δημ. πλειοψηφία ξέρει).
      Όσο για το αν θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος, δεν έχω εκφράσει ποτέ δημόσια τέτοια επιθυμία, σε αντίθεση με άλλους που προσπαθούν με το ..ζόρι να αυτοπροβληθούν, και δεν είναι αυτοσκοπός για μένα μιας και δουλειά έχω και μάλιστα καλύτερη και με μεγαλύτερη προσφορά από την θέση του Δημάρχου, οπότε ούτε ...κουκιά μετράω ούτε ...εκπτώσεις κάνω στο δίκιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
      Οπότε όπως βλέπεις ξέρω πολύ καλά που βαδίζω και το αλοίμονο ταιριάζει σε άλλους.
      Δεν περιμένω να ζητήσεις συγγνώμη για τους παραπάνω προσβλητικούς σου χαρακτηρισμούς,γιατί μάλλον δεν αρμόζουν στο ..ΣΤΥΛ σου.

      Διαγραφή
    3. Και επειδή συνηθίζω να μιλώ επώνυμα υπογράφω την παραπάνω απάντηση μου: ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

      Διαγραφή
  24. Εγκληματικη οργανωση , με μανδυα κομματος ειπε η Εισαγγελεας , ειναι η Χρυση Αυγη , εμεις τι να πουμε?οτι ο νομος διώκει το έγκλημα και αγνοει το διαρκες εγκλημα τον ναζισμο και τον ρατσισμο?Μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα,οπως και πολλα αλλα περιεργα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη πρόσφατη συνέντευξη του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης της ΝΔ κ.Κυριάκου Μητσοτάκη στο Έθνος της Κυριακής:

      ΕΡΩΤΗΣΗ: -"Υπάρχουν στη ΝΔ κάποιοι που φλέρταραν ή φλερτάρουν με την ακροδεξιά;"

      ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "Η διαχωριστική γραμμή μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της ακροδεξιάς σε όλες της τις εκφάνσεις είναι ξεκάθαρη και μη διαπραγματεύσιμη. Αν κάποιοι φλερτάρουν στα σοβαρά με τέτοιες ιδέες, η πόρτα της εξόδου είναι ορθάνοιχτη.

      Βρισκόμαστε απέναντι σε όλους όσοι αμφισβητούν την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία. Βρισκόμαστε απέναντι στα «άκρα». Ειδικά απέναντι στη Χρυσή Αυγή, που δεν αποτελεί «άκρο», αλλά ένα εγκληματικό μόρφωμα έξω από το πολιτικό μας σύστημα."

      Διαγραφή
  25. Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη πρόσφατη συνέντευξη του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης της ΝΔ κ.Κυριάκου Μητσοτάκη στο Έθνος της Κυριακής:

    ΕΡΩΤΗΣΗ: -"Υπάρχουν στη ΝΔ κάποιοι που φλέρταραν ή φλερτάρουν με την ακροδεξιά;"

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "Η διαχωριστική γραμμή μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της ακροδεξιάς σε όλες της τις εκφάνσεις είναι ξεκάθαρη και μη διαπραγματεύσιμη. Αν κάποιοι φλερτάρουν στα σοβαρά με τέτοιες ιδέες, η πόρτα της εξόδου είναι ορθάνοιχτη.

    Βρισκόμαστε απέναντι σε όλους όσοι αμφισβητούν την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία. Βρισκόμαστε απέναντι στα «άκρα». Ειδικά απέναντι στη Χρυσή Αυγή, που δεν αποτελεί «άκρο», αλλά ένα εγκληματικό μόρφωμα έξω από το πολιτικό μας σύστημα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ? ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου