Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Τα εγκαίνια της 45ης Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας

Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης Στέφανος Κομνηνός εκπροσώπησε τελικά την κυβέρνηση στα εγκαίνια της 45ης Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Ο σύντομος χαιρετισμός του έγινε υπό τoυς ήχους αποδοκιμασιών διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς. Το θρησκευτικό μέρος της τελετής έγινε απουσία του μητροπολίτου Φθιώτιδας κ.Νικολάου ενώ την κορδέλα έκοψαν ταυτόχρονα ο κ.Κομνηνός και ο αιρετός Περιφερειάρχης κ.Περγαντάς.
 
 
Στην φετινή εκθεσιακή περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι 22 Μαΐου συμμετέχουν 190 εκθέτες, 25% περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι και το 50% αυτών συμμετέχει για πρώτη φορά. 
 
Για την καλύτερη προβολή των επιχειρηματιών η έκθεση χωρίζεται σε κλαδικούς τομείς και περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων με συναυλίες και ημερίδες καθημερινά. 
 
Την 45η ΠΕΛ στηρίζουν αρκετοί δήμοι και οργανισμοί αλλά και η Περιφέρεια Στερεάς με ένα εντυπωσιακό και πολλών τετραγωνικών περίπτερο στο οποίο προβάλλονται αγροτικά κυρίως προϊόντα της Στερεάς. 
 
Μετά από ένα διάλειμμα επέστρεψαν οι έμποροι αυτοκινήτων ενώ η απόσυρση έφερε στους υπαίθριους χώρους και τις μονάδες ανακύκλωσης ΙΧ..
 
 
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου