Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και για τη Βόρεια Εύβοια ζητά ο Συμεών Κεδίκογλου

Αναφορά κατέθεσε ο Συμεών Κεδίκογλου προς το Υπουργείο Παιδείας με θέμα τη δημιουργία Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στη Βόρεια Εύβοια, στηρίζοντας το αίτημα του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης και Αγίας Άννας.

Ο βουλευτής επισημαίνει προς την υπουργό ότι ο δήμος είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει όλες τις απαραίτητες υποδομές, όπως αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήριο Η/Υ, κ.λπ. αλλά και να καλύψει όλες τις λειτουργικές δαπάνες.  

Ζητούμενο προς το Υπουργείο είναι η απόσπαση ενός καθηγητή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η διάθεση όσων ωρομισθίων καθηγητών κριθούν αναγκαίοι.

Μέχρι σήμερα οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας είναι αναγκασμένοι να διανύουν μια απόσταση μεγαλύτερη των 220χλμ για να πηγαίνουν στο μοναδικό ΣΔΕ του νομού που λειτουργεί στο Αλιβέρι στη Νότια Εύβοια. Εξάλλου, απόλυτη είναι η βεβαιότητα από την πλευρά της δημοτικής αρχής ότι ο αριθμός των πολιτών που πηγαινοέρχονται στο Αλιβέρι αλλά και αυτών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για ένα Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στην περιοχή τους, επιβεβαιώνει και αναδεικνύει την αναγκαιότητα λειτουργίας του.


Ο κ. Κεδίκογλου, με την ιδιότητα και του εισηγητή της Δια Βίου Μάθησης θα θέσει το θέμα στο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου για τη Δια Βίου Μάθηση, ώστε να αναλύσει τους λόγους που καθιστούν το αίτημα δίκαιο προσδοκώντας τη θετική αντιμετώπισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου