Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Γιατί δεν έχει δημοπρατηθεί ακόμα το ενταγμένο στο ΕΣΠΑ έργο για την αξιοποίηση των μονοπατιών στην περιοχή της Κύμης, ρωτά ο Συμεών Κεδίκογλου


Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γερουλάνο ζητώντας να προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου, που θα ενισχύσει και θα αναδείξει τον περιπατητικό τουρισμό στην Εύβοια και ειδικότερα στην περιοχή της Κύμης.

Το κείμενο της ερώτησης είναι το ακόλουθο:

Θέμα: Πορεία έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ, ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ»

Κύριε Υπουργέ,

Το έργο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ, ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ» έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Οι πιστώσεις του έργου είναι δεσμευμένες και οι υπηρεσίες έχουν προχωρήσει στην προέγκριση της δημοπράτησης από τη διαχειριστική αρχή. Σε αυτή τη φάση, προκειμένου να προχωρήσει το έργο, αναμένεται η διακήρυξη της δημοπράτησής του.



Καθώς πρόκειται για ένα έργο που θα συμβάλλει και θα ενισχύσει τον περιπατητικό τουρισμό, τη νέα αυτή μορφή τουρισμού,  στο νομό της, ερωτάσθε:

1.      Για ποιο λόγο δεν έχει προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου;

2.      Υπάρχει η πολιτική βούληση να προχωρήσει και να υλοποιηθεί το έργο;

Πότε αναμένεται να προχωρήσει το ΔΣ του ΕΟΤ στην απόφαση για τη δημοπράτηση, την οποία κατόπιν υπογράφει ο υπουργός, ώστε να προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου