Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Χάρισε αλεξίσφαιρα γιλέκα στους Αστυνομικούς της Αταλάντης ο Καρατζαφέρης

Στήριξη στους αστυνομικούς και επίθεση στους πολιτικούς από τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού βρέθηκε στην Αταλάντη και στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να εκφράσει την συμπαράστασή του στους αστυνομικούς. Σε μια δύσκολη εποχή που τα κονδύλια είναι παγωμένα, ο κύριος Καρατζαφέρης τους πρόσφερε 3 αλεξίσφαιρα γιλέκα, ένα φαξ και χαρτιά.


Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιτέθηκε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή λέγοντας πως οι αστυνομικοί έχουν δύσκολο έργο απέναντι στις μολότοφ και τα ξύλα  των αντιεξουσιαστών και χρειάζονται την στήριξη και όχι τον προπηλακισμό από την πολιτική ηγεσία. Αν νομίζουν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ότι το έργο των αστυνομικών είναι εύκολο , ας στείλουν τα δικά τους παιδιά να αντιμετωπίσουν την εκρηκτική αυτή κατάσταση, επεσήμανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. 
 
Από την Αταλάντη αναφέρθηκε και στην κρίση που περνά η χώρα. Κάποιοι, είπε, προτιμούν την ατομική απομόνωση από την εθνική συνεννόηση. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη και πρέπει να αναλάβουμε συλλογικές ευθύνες. 

lamiastar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου