Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Πραγματοποιήθηκε η ημεριδα με θεμα την ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Την Τετάρτη 18 Μάιου 2011 έγινε ημερίδα για την ιδιωτικοποίηση της Λάρκο και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Στον απόηχο της είδησης άμεσης αποκρατικοποίησης της Βιομηχανίας. 
 

Τόσο η διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι, μετέφεραν την αγωνία τους για το μέλλον της επιχείρησης διαμαρτυρόμενοι για το έλλειμμα συνεννόησης αλλά και ενημέρωσης από παράγοντες των αρμόδιων υπουργείων.
  
Κυβερνητικοί βουλευτές αλλά και τοπικοί φορείς συμπαραστάθηκαν στον αγώνα τους αναγνωρίζοντας την ανάγκη λήψης άμεσων αποφάσεων για το μέλλον της ΛΑΡΚΟ, ακόμα κι αν δεν διατηρήσει τον δημόσιο χαρακτήρα της.

Στην ημερίδα συμμετείχαν μεταξύ των άλλων ο Πρόεδρος κ. Α. Μπαρακος, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ. Τ.Αντωνίου, κ. Κ.Μπατζελή, η κ. Β.Τσόνογλου ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Ν. Σταυρογιάννης, ο δήμαρχος Λοκρών κ. Ν. Λιόλιος, εκπρόσωποι της ΓΣΣΕ του εργατικού κέντρου Λαμίας καθώς και ο κ. Τ. Χρονάς
  

Εκφράσανε όλοι την απαίτηση να μείνει η ΛΑΡΚΟ κάτω από δημόσιο έλεγχο και υπέγραψαν ψήφισμα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό της Χώρας, στον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στους αρμόδιους Υπουργούς και στους Αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων.
Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση:
 
πληροφορίες: larkikanea
φωτο: sterea.gr

4 σχόλια:

  1. Το ενδιαφέρον των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του κ. Λιόλιου είναι κατά της ιδιωτικοποίησης της ΛΑΡΚΟ οφείλεται σε μια καθάρα πελατειακή λογική.
    Θέλουν να χρυσώσουν το χάπι στους ψηφοφόρους που κάποτε διόριζαν στη ΛΑΡΚΟ οι ίδιοι ή οι προκάτοχοί τους.Στόχος η συλλογή ψήφων.
    Άντε να δούμε τώρα μετά το ψήφισμα τις κινήσεις τους και τις παρεμβάσεις τους. Αντε να δούμε πως και πόσο θα παλέψουν για την ΛΑΡΚΟ όλοι τους.
    Στοίχημα πως στο τέλος και η ΛΑΡΚΟ θα ιδιωτικοποίηθει και οι εργαζόμενοι θα είναι υποχρεώμενοι στους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να αγωνίζονται για την ανάπτυξη στην περιόχη και να στηρίζουν νέες επενδύσεις κάνουν πλάτες στους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές της ΛΑΡΚΟ.
    Βουλευτές και δήμαρχος ήταν απόντες στις κινητοπιήσεις για το ATALANTI HILLS και αφάντοι σε κάθε προσπάθεια και μάχη για την ανάπτυξη του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΕΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ, ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ Δ.Ε. Η Π.Ε. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να κάνεις δίκη προθέσεων δεν συνιστά κριτική. Εσύ που ονομάζεις "πελατειακή πολιτική" τις θέσεις των βουλευτών και του Δημάρχου για τη ΛΑΡΚΟ, θα άστραφτες και θα βρόνταγες εναντίον τους εάν εξέφραζαν την ακριβώς αντίθετη άποψη. Καλό θα είναι όμως όταν αποδίδεις τέτοια κίνητρα σε άλλους να λες και ποιος είσαι για να σου πουν κι εσένα με ποια κίνητρα το λες. Η Δημοκρατία δεν λειτουργεί με κουκουλοφόρους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου