Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ηλεκτρονικό ΜΗΤΡΩΟ ΑΓΡΟΤΩΝ δημιουργεί ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ


Την αρωγή όλων στην προσπάθεια του ζητά ο Δήμος Λοκρών προκειμένου να συνταχθεί κατάλογος αγροτών και αγροτισσών και ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί ώστε να υπάρχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση όσον αφορά την αγροτική δραστηριότητα.
 



Η τεχνολογία σήμερα δίνει την δυνατότητα για την άμεση ενημέρωση των ενδιαφερομένων και γι αυτό ο Δήμος με πρωτοβουλία του δημιουργεί μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων (μητρώο) που θα περιέχει τα στοιχεία όλων των αγροτών του Δήμου. 
Η ενημέρωση θα εστιάζεται στην πληροφόρηση σχετικά με τα προγράμματα, τις ενημερωτικές εκδηλώσεις, τους κανονισμούς της Ε.Ε, τις υπουργικές αποφάσεις, ανακοινώσεις φυτοπροστασίας, ενημέρωση για ΕΛΓΑ κ.ά.
Στα πλαίσια αυτής της  πολύ καλής προσπάθειας που γίνεται ο Δήμος Λοκρών ζητά από όλους τους αγρότες του Δήμου να δώσουν τα στοιχεία τους (Στα οποία περιλαμβάνονται: Ονοματεπώνυμο, ΜΟΝΟ κινητό τηλέφωνο και e-mail, καθώς και πληροφορίες για το είδος καλλιέργειας ή εκτροφής) προκειμένου να συμπεριληφθούν στο μητρώο.
Τα στοιχεία τους, για τη συμμετοχή τους στο μητρώο, οι αγρότες μπορούν να τα δηλώσουν, είτε στο Δημοτικό Κατάστημα, είτε στους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου.


Η δημιουργία αυτής της ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων αποτελεί ένα πολύ σημαντικό και πρώτο βήμα του Δήμου στην προσπάθεια οργάνωσης του αγροτικού δυναμικού και της πλήρους και έγκαιρης πληροφόρησης των αγροτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου