Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Μέχρι του σημείου να πλαστογραφήσουν έφτασαν οι συκοφάντες για να "χτυπήσουν" τον Α.Ζαϊμη

Συνέβη και αυτό: Πλαστό έγγραφο, υπογεγραμμένο υποτίθεται από τον κ. Ρούσση, απέστειλαν άγνωστοι σε υπηρεσίες του κράτους και ΜΜΕ, με το οποίο κατήγγειλαν την δημιουργία αυτόνομου ΝΠΔΔ για το Ωδείο Αταλάντης (το οποιο να σημειώσουμε πως ο κ. Ρούσσης και η παράταξη του είχαν ψηφίσει). Οι γνωστοί-άγνωστοι συκοφάντες έφτασαν μέχρι το σημείο να γίνουν και πλαστογράφοι προκειμένου να "χτυπήσουν τον στόχο τους" δηλ. να στηρίξουν τις συκοφαντίες τους για τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Ανδρέα Ζαϊμη.


Ο κ. Ρούσσης έκπληκτος ενημερώθηκε από τον Διευθυντή των Υπηρεσιών του Δήμου  κ. Ηλία Σχοινή για την ύπαρξη ενός εγγράφου και συγκεκριμένα  μιας επιστολής την οποία υποτίθεται υπογράφει και έχει συντάξει ο κ. Ρούσσης και με την οποία καταγγέλει την απόφάση για την δημιουργία αυτόνομου ΝΠΔΔ για το Ωδείο Αταλάντης. 

Η εν λόγω επιστολή είχε αποσταλεί στην Περιφέρεια Στερέας, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και σε τοπικά ΜΜΕ. Ο σκοπός των πλαστογράφων προφάνως ήταν διπλός. Από τη μία ήθελαν να εκθέσουν τον κ. Ρούσση και την παράταξη του. Από την αλλή να προκαλέσουν ερωτηματικά  και αντιδράσεις από τις Υπηρεσίες και τα ΜΜΕ ώστε μετά να τις χρησιμοποιήσουν για να στηρίξουν  τις συκοφαντίες τους κατά του προέδρου του Δ.Σ. κ. Ανδρέα Ζαϊμη δημιουργώντας εντυπώσεις. Με λίγα λόγια οι συκοφάντες πλαστογράφοι θα έλεγαν: "Να και οι υπηρεσίες ερευνούν και τα ΜΜΕ καταγγέλουν τη δημιουργία του ΝΠΔΔ του Ωδείου Αταλάντης, είδατε που τα λέγαμε".
 
Όμως ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγάπαει και το νοικοκύρη και κ. Ρούσσης όπως ήταν φυσικό έφερε την πλαστή επιστολή στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου κατήγγειλε το γεγονός και τους χάλασε τη "μαγιά". Η αισχρή και προβοκατόρικη αυτή πράξη των πλαστογράφων αποδοκιμάστηκε από όλους στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Οι πλαστογράφοι παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες που περιέχει η πλαστή επιστολή διαφαίνεται πως οι συντάκτες της είναι μέλη του Δ.Σ. και πρόσκεινται στην Πλειοψηφία.

6 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΦΡΟΥΤΑ...
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...
    ΟΙ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ...
    ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ...
    ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ "ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ" ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ, Ο ΘΥΓΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΥΝΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΕ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΥΠΟΔΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΓΑΙ ΑΘΕΜΑΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΟΥ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕΙ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ ΙΚΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΤΗ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ.
    Η ΙΔΙΑ ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ... ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...Για να βάλουμε και λίγο τα πράγματα στη θέση τους! Η "πλαστογραφία" είναι στην υπογραφή ή στο περιεχόμενο της επιστολής; Μαθαίνουμε(κι αν κάνουμε λάθος διορθώστε) ότι ήταν γραμμένη σε Η/Υ ολόκληρη και το όνομα, χωρίς ιδιόχειρη υπογραφή(που είναι το πλαστό;) Τέτοιες επιστολές φτάνουν συνεχώς στις υπηρεσίες ελέγχου νομιμότητας και συνήθως φέρουν στο τέλος το όνομα κάποιου αξιόπιστου προσώπου για να ερευνηθούν και να μην πάνε στα σκουπίδια!
    Όσο για το περιεχόμενο(στο οποίο αποφεύγετε να αναφερθείτε) είναι πλαστό αν παραποιεί τα αληθινά στοιχεία που αφορούν το Ωδείο! Έτσι είναι; Αν κρίνω από το άρθρο και την προσεκτική διατύπωση σας "οι υπηρεσίες ερευνούν και τα ΜΜΕ καταγγέλουν τη δημιουργία του ΝΠΔΔ του Ωδείου" προσπαθείτε έντεχνα και έμμεσα να περάσετε την άποψη ότι το Ωδείο έχει εγκριθεί σαν αυτόνομο ΝΠΔΔ του δήμου,ενώ και οι πέτρες ξέρουν οτι καταψηφίστηκε και μάλιστα εις διπλούν!!!! Μήπως γι' αυτό αποφεύγετε κάθε αναφορά στο περιεχόμενο;!! Μήπως ξέρετε οτι δεν υπάρχει καμμιά συκοφαντία στο περιεχόμενο για τον κ. Ζαϊμη και εκθέτονται μόνο πραγματικά γεγονότα;!! Με τις "πλαστο"-"συκοφαντο"-κορώνες μάλλον εκθέτετε τον κ. Ζαϊμη παρά τον βοηθάτε. Αν έχετε κάτι ουσιαστικό να αναφέρετε να το μάθουμε. Όλα τα άλλα αόριστα γιαν συνομωσίες, λυπάμαι αλλά είναι ...λαϊκισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΧΕΙ ΌΝΤΩΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ (ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΟΥΣΣΗ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΠΛΑΣΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ (ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΟΥΣΣΗ).

    Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Ή ΜΗ) ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.

    ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ, ΔΙΑΠΡΑΤΩ Ή ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΕΙΑ;
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ "ΝΑΙ" ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ!

    ΑΝ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ, ΔΙΑΠΡΑΤΩ Ή ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ;
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ "ΝΑΙ" ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΞΑΝΑ Ο ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ!

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

    1) ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΗ ΒΑΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ;
    ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ ΙΣΩΣ. ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.
    ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΔΗΜΟΣΙΑ (ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ πχ ΛΟΓΩ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΩ,ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΟ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΩΝ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ κοκ).

    2) ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ; ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ; ΤΥΧΑΙΑ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΩ ΜΑΛΛΟΝ. ΘΕΛΩ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ "ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ" ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ (ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ "ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ".

    ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;
    ΟΥΤΕ ΕΓΩ...

    Υ.Γ. ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ "ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ; ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΙΣΩΣ;
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου