Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Διαψεύδει ο Αλεξίου τις φήμες περί υποψηφιότητάς του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως επικεφαλής συνδυασμού

Αργύρης Αλεξίου: «Διάψευση σχολίων ανώνυμων για υποψηφιότητα μου»
  
  
Διαβάζοντας τα σχόλια στο ΛΟΚΡΙΣ ΝΙΟΥΣ κατευθείαν απάντησα και διέψευσα μετά απο μια μέρα , ότι δεν μου εχει γίνει καμμία πρόταση και καμμία συζήτηση για να είμαι "ο κοινός υποψήφιος δήμαρχος της αριστεράς στο Δήμο Λοκρών " είτε απο τον ΣΥΡΙΖΑ είτε απο το ΚΚΕ και γενικά απο παραταξεις της Αριστεράς , διότι εγώ και να ήθελα να συζητήσω δεν μπορούσα μιας και απο τις 2/11/2012 μεχρι τις 2/01/2013 ήμουν λόγω ατυχήματος
στο κρεββάτι και γενικά δεν βγαίνω μέχρι να αναρρώσω . 


48 σχόλια:

  1. Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΥΣ ΛΟΚΡΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΡΥΤΕΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟΥ? ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΡΓΥΡΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι στους υποτακτικούς της τρόικας!

      Διαγραφή
    2. Έλα ρε Λούλα επαναστάτη ! μην ξεχάσεις να τον πυροβολήσεις κιόλας τον κατάπτυστο προδότη Αλεξίου!

      Διαγραφή
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατεβάσει δικό του υποψήφιο. Καμία συνεργασία με τους δουλοπρεπείς συνεργάτες τις τροϊκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε/ή δεν έχει αποφασιστεί αν ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Δήμου Λοκρών θα έχει αυτόνομο ψηφοδέλτιο ή συνεργασίας στις επόμενες δημοτικές εκλογές αλλά το σίγουρο είναι πως ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα συνεργαστεί με υποψηφίους της ΔΗΜΑΡ! Ο λαός της Αταλάντης ψήφισε τον κύριο Αλεξίου με το σύνθημα "Ούτε μια ψήφος σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ". Το κόμμα του κου Αλεξίου είναι στην μνημονιακή τριπλέτα του ξεπουλήματος της χώρας μας και της εξαθλίωσης όλων μας! Τέρμα τα ψέμματα, ή η αξιοπρέπεια του λαού ή αυτοί!

      Μέλος γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Δήμου Λοκρών

      Διαγραφή
    2. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΘΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ?ΠΧ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ?ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ Ή ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΑΣΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΛΗ? ΕΔΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ. ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ, ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ!

      Διαγραφή
    3. Όχι στον κο Αλεξίου γιατί ακόμα υποστηρίζει την πολιτική της ΔΗΜΑΡ, οπότε και έμμεσα και της κυβέρνησης.
      Ο λαός της Αταλάντης τον ψήφισε για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του λαού και όχι των "ολίγων". Ο Κουβέλης ήταν ξεκάθαρος στην τελευταία του συνέντευξη, "η ΔΗΜΑΡ στηρίζει την κυβέρνηση!" Όσον αφορά την πιο σημαντική παρατήρηση σας για το πως και από ποιους θα αποφασιστεί η κάθοδος του ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΚΡΩΝ στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, η γραμματεία της ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Δήμου Λοκρών δεν θα αποφασίσει μόνη της, υπάρχουν μέλη αλλά και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Και καλά κάνατε να το επισημάνετε.

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ? ΣΤΟ ΚΚΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ, ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ?ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ? ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ 70% ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΧ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

      Διαγραφή
    5. Δουλοπρεπής συνεργάτης της τρόικας?εδω ο Τσίπρας μιλάει κατευθείαν με τα αφεντικά ΔΝΤ και ΣΟΙΜΠΛΕ τι πα...ριες λέτε για τον μέχρι χθές αγωνιστή και συναγωνιστή σας? ντροπή είναι ο συγκεκριμένος να έχει αντισταθεί σε κράτος , μεγαλοεργολάβους, συμφέροντα, αστυνομία για διόδια , φορολογικό κλπ και σείς να τον χαρακτηρίζετε δουλοπρεπή.

      Διαγραφή
    6. Όλοι μαζι θα αποφασίσουμε είναι νωρίς ακόμα εξάλλου κι ο Αλεξίου το διαψεύδει αλλά τι θα γίνει στο μέλλον δεν ξέρουμε, δουλοπρεπής δεν είναι αλλά στέλεχος της ΔΗΜΑΡ είναι, δέν ξεχνάμε , πρώτος σε ψήφους και παρολίγο βουλευτής να ήταν, αλλά στηρίζει λάθος πολιτικές παρότι πραγματικός αριστερός κι αγωνιστής.Αν μετανοιώσει εμείς εδώ είμαστε.Αλλά και πάντα το συζητάμε.

      Διαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ; ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ; ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ. ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΕΝΕΙ; ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;

    (ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Μέλος γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Δήμου Λοκρών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν διάβασες σωστά. Δεν έχει αποφασιστεί αν ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Δήμου Λοκρών θα κατέλθει αυτόνομα ή σε συνεργασία. Όχι ότι δεν θα έχει ψηφοδέλτιο. Και από το ενδεχόμενο συνεργασίας αποκλείονται τα κόμματα της τριπλέτας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, οπότε και ο κος Αλεξίου ως υποψήφιος και μέλος της ΔΗΜΑΡ.

      Διαγραφή
    2. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ Ή ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ; ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ - ΝΔ; ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΚΕ;

      Διαγραφή
    3. O ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΛΑΙΚΙΣΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ Θ. ΧΕΙΜΑΡΑ ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ,ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΑΥΡΙΟ ΛΕΝΕ ΑΛΛΙΩΣ,ΟΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή
  4. Ο υποψήφιος της Αριστεράς των Σαλονιών για Δήμαρχος με την υποστήριξη της Αριστεράς των Λιμανιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αρχικη απάντηση στα σχολια του ΛΟΚΡΙΣ ΝΙΟΥΣ ηταν η εξης:
    Argyris Alexiou Τρίτη,Ιανουαρίου 29, 2013
    Δεν μου εχει γινει καμμία πρόταση για επικεφαλης και ουτε συζητάμε με καποιον για κοινη καθοδο στις δημοτικες εκλογές μαζι με τα αλλα αριστερά κομματα .Θα το ευχόμουν να συμπορευτούν ολες οι αριστερές δυναμεις σ ενα συνδιασμο για τον δημο και περισσοτερο απ ολα θα προτιμουσα περα απο κομματα και παραταξεις να κατεβουμε ολοι μαζι οι νεωτεροι με ενα κοινο προγραμμα "ανεξάρτητοι" για το κοινο καλο του τοπου μας ,χωρις καπελωματα και κομματα - ολοι μαζι!!!Αντιθετα μου εχουν γινει πολλες προτασεις απο τις νυν και αλλες παραταξεις του κεντρου της δεξιας κλπ να ειμαι υποψηφιος απλα μαζι τους και οχι επικεφαλης.Παντως αν ο ΣΥΡΙΖΑ ,ΚΚΕ κλπ αριστερες δυναμεις αποφασισουν να κατεβουν με ενα κοινο προγραμμα για τον Δημο , η ΔΗΜΑΡ θα ειναι μαζι τους και φυσικα κι εγω σαν μελος της νομαρχιακης της ΔΗΜΑΡ θα πρωτοστατησω να γινει ενας αριστερός δημοτικός συνδυασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα μελη της γραμματειας του ΣΥΡΙΖΑ δεν εχουν ονομα? τελος παντων εγω διεψευσα οτι υπαρχει προταση απο τα κομματα της αριστερας και υπενθυμιζω τα εξης απο την διαψευση:"περισσοτερο απ ολα θα προτιμουσα περα απο κομματα και παραταξεις να κατεβουμε ολοι μαζι οι νεωτεροι με ενα κοινο προγραμμα "ανεξάρτητοι" για το κοινο καλο του τοπου μας ,χωρις καπελωματα και κομματα - ολοι μαζι!!!" ...αυτο ηταν παντα το πιστευω μου, οτι το κοινο προγραμμα για το κοινο καλο του τοπου και τα προσωπα ειναι αυτα που μας συνδεουν ολους τους πολιτες του δημου Λοκρων σε ενα συνδυασμο περα και πανω απο κομματα.Εγω θα στηριξω τετοιες πρωτοβουλιες κι ας μην ειμαι καν υποψηφιος. Οσο για τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν προκειται να συνεργαστει με ΔΗΜΑΡ στις δημοτικες αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα , γιατι κομματα αντιμνημονιακα οπως εχουν αυτοβαπτιστει περαν του ΣΥΡΙΖΑ ειναι οι ΑΝΕΛ ,Χ.Α. και ΚΚΕ, εμεις ειμαστε κατ αυτους μνημονιακοι και δεξιοι και υπαρχει κινδυνος να αμαυρωσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που γιορτασε παραλληλα με το ΠΑΣΟΚ φετος την 3η Σεπτεμβρη του ΠΑΣΟΚ με συμμετοχη πρωην βουλευτων του ΠΑΣΟΚ και κεντρικη ομιλια του Αλεξη Τσιπρα.Η αριστερα των σαλονιων ειναι παρουσα και στους αγωνες των πολιτων για ενα καλυτερο αυριο και δινει τις μαχες της και στις διαδηλωσεις και απο μεσα απο την τρικομματικη κυβερνηση προκειμενου η χωρα να αποφυγει την εξοδο της απο το ευρω και την καταστροφη αλλα και να υπαρξει συμαζεμα του κρατους που εφτιαξαν οι μονοκομματικες κυβερνησεις των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και μας ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ και ανεργια.Δεν ευθυνεται η ΔΗΜΑΡ αν τοσα χρονια ο ελληνικος λαος ψηφιζε αυτα τα κομματα αλλα και που εβγαλε ο λαος 1ο κομμα στις εκλογες του Ιουνιου την ΝΔ και που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αρπαξε την ευκαιρια της συνεργασιας που δεχθηκαμε σαν ΔΗΜΑΡ οταν μας προταθηκε μετα τις εκλογες του Μαιου του 12 απο τον ΣΥΡΙΖΑ ωστε να γινει μια κυβερνηση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ενω το ΚΚΕ αρνηθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αλεξίου έχει ξεκάθαρη και έντιμη άποψη. Ο τόπος χρειάζεται νέο "άιμα". Όλοι έχουμε ή είχαμε μία κομματική ταυτότητα. Εδώ όμως πρέπει να κάνουμε μία προσπάθεια υπερκομματική για το καλό του τόπου μας, της Λοκρίδας. Κάθε διάσπαση της ευρύτερης Δημοκρατικής Κεντρο-Αριστερής Παράταξης της Λοκρίδας με βάση στενά κομματικά όρια είναι βούτυρο στο ψωμί του Αγγελούση και της ΝΔ. Ο Αγγέλουσης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος με τη παραδοσιακή δεξιά παράταξη ενωμένη. Θα ζήσουμε για άλλη μια φορά ξανά τα ίδια. Οι λίγοι θερμοκέφαλοι και σκληροπυρινικοί αριστεροί Λοκροί καλά θα κάνουν να το σκεφτούν αυτό. Να φύγουν οι παλιοί να μπουν νέοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός αλλά όχι να το παίζουμε ανεξάρτητοι, αφού όλοι έχουμε πολιτική υπόσταση, και κυρίως στελέχη των μνημονιακών κομμάτων!

      Διαγραφή
    2. Ο καθενας μας οφειλει πρωτα να ειναι ο εαυτος του και επειτα τα υπολοιπα ... εγω ειμαι λοιπον πρωτα ο εαυτος μου ,πολιτης του τοπου που ζω και εργαζομαι ,πατερας των παιδιων που εδω ζουνε και φοιτουν,αγαπαω τον τοπο μου και τους συμπατριωτες μου και ειμαι παντα μαζι τους στις δικδηκησεις τους και τους αγωνες τους ,οσον αφορα την τοπικη αυτοδιοικηση ,ολα μας ενωνουν.... ετσι το θετω γιατι και παλαιοτερα εχω κατεβει υποψηφιος και 1.με το ΚΚΕ και 2. με επικεφαλης τον Μιμη Λυγδη απ ολα τα κομματα μαζι,και 3.με τον Σκαμπερδοπουλο και λοιπες ανεξαρτητες αριστερες δυναμεις και ημουν τοτε προεδρος στο χωριο μου αλλά και 4.προσφατα με το ΠΑΣΟΚ με επικεφαλης τον νυν δήμαρχο... δεν θελω να αλλαξω τις πολιτικες θεσεις κανενος... θελω απλα επιτελους να αλλαξει ο τοπος μας κι ας μην ειμαι καν υποψηφιος οπως τονιζω και πιο πανω, αλλα να ειμαστε ολοι μαζι, γιατι τα προβληματα εδω ειναι κοινα και συγκεκριμενα θαλεγα.

      Διαγραφή
    3. ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΑΧΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΤΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ! ΕΔΩ ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ!! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΕΝΤΧΝΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΤΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΑΧΑ ΓΑΙ ΤΑ ..ΑΝΩΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

      Διαγραφή
    4. Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ. ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

      Διαγραφή
    5. Η Γεωργοπούλου έχει απορρίψει ήδη πολλές προτάσεις στο πρόσφατο παρελθόν που τις έχουν γίνει από τη ΝΔ. Προτάσεις για το Νοσοκομείο Λαμίας, για Βουλευτής, κτλ.κτλ.. Αν δεν ενδιαφέρεται για τη δημαρχία τότε γιατί να έχει απορρίψει τόσες προτάσεις; Είναι ξεκάθαρο ότι θα παραμείνει εδώ στο Κέντρο Υγείας και στο Δήμο Λοκρών. Και θα δώσει τη μάχη. Γι΄αυτό υπολογίστε δύο σίγουρους ενδιαφερόμενους για τη δημαρχία από τη ΝΔ. Το ποιος θα επικρατήσει είναι άλλο θέμα...

      Διαγραφή
  8. ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΟΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΑΣ; ΛΥΣΤΕ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΣΑΣ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΝΕΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΧΕΤΟ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΡΓΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ,Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ,ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Ή ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΜΞΠΩΣ Ο Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΜΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ? ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗ ΝΔ.Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ.

      Διαγραφή
  10. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΚΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το αλλο με τον τοτο το ξερεις??

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ? ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ,ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ!

      Διαγραφή
    3. ΑΡΓΥΡΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ , ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ .
      ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή
  11. Η ΔΗΜΑΡ δεν ασχοληθηκε με τον Κωστα και την Μαιρη και γενικοτερα με το θεμα υποψηφιοτητας στον δημο απο την ΝΔ ,αλλα ουτε και με το ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κλπ γι αυτο σας παρακαλω μην μας βαζετε ολους σ΄ενα τσουβαλι.Εγω ειπα οτι ευχομαι να γινει ανεξαρτητος συνδυασμος απο ολους για τα κοινα προβληματα και αν υπαρχει περιπτωση να γινει αριστερος δημοτικος συνδυασμος με συσπειρωση ολων των κομματων της αριστερας , εμεις παλι λεμε ναι και θα το στηριξουμε αυτο.Τιποτα αλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ ΣΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΞΙΟΥ? ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ,ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορει να εχω με παρα πολλους αντιθετες πολιτικες αποψεις , μα εχω και πολλα που μας ενώνουν και κυρίως με ολο το χωρο αναμεσα ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ και συνήθως βρισκόμαστε μαζι στους δρόμους και τις διαδηλωσεις για τα κοινα μας προβληματα και κανω παρεα με ολους τους συμπατριωτες μου , ιδιαιτερα με τους συγχωριανους μου, λογικο δεν ειναι;

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΑΡΓΥΡΗ ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ,ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ,Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΣ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ!.ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ,ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΚΟΥΠΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ.

      Διαγραφή
  13. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΝΤΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΚΟΜΑΤΑΡΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΤΩΡΑ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ή Ο ΒΟΥΔΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ,ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!! ΑΝ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ.ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου! αν αυτός μας ενώνει κι απο ότι φαίνεται στις προτιμήσεις στο εδω γκάλοπ, ειναι 40% και πρώτος με τριπλα ποσοστά από τους δεύτερους και πολύ μακράν από τους πρώην και νυν δήμαρχο ,άρα αυτός μας ενώνει και πρέπει να κάνουμε τις κινήσεις μας από νωρίς ,να βρεθούμε .ολοι σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο μιας κι ο Αλεξίου έχει αυτήν την δυναμική και μεγάλη προτίμηση των δημοτών!

      Διαγραφή
  15. Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ, ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ Σ΄ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΛΕΓΑ ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ,ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΟΠΩΣ Η ΛΑΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ. ΤΕΡΜΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΥΑΞΕΙΣ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΛΠ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ,ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΣΠΙΛΟΣ ΚΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ ,ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΒΑΣΙΛΗΣ Τ. ΑΤΑΛΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελικα θα ειναι υποψηφις δημαρχος ο Αλεξιου ,παροτι το ειχε διαψευσει τις αρχες του ετους! φαινεται αλλαξαν τα δεομενα και ειναι καιρος να αναλαβουμε , μαζι του, ολοι τις ευθυνες μας.Ειναι η ευκαιρια των καπελωμενων γενεων ,απο τις προηγουμενες και ιδιαιτερα αυτη του πολυτεχνειου!να βγαλουμε ενα δημαρχο απο μας τους νεωτερους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. απο lokris times Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ;
    Ο Αργύρης Αλεξίου, πολιτευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέονται από διάφορες πηγές, υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών.


    Οι πληροφορίες θέλουν τον κύριο Αλεξίου να ηγείται ενός ευρύτερου συνδυασμού αριστερών δυνάμεων όπως του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ, χωρίς να αποκλείεται και η συμμετοχή και άλλων προσώπων και αριστερών κομμάτων.


    Το σίγουρο είναι πως αν επιβεβαιωθεί και επισήμως η κίνηση αυτή, τότε τα δεδομένα αλλάζουν κατά πολύ. Επίσημα όμως δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής τίποτα, αλλά ίσως σύντομα να έχουμε κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με το θέμα αυτό. Μέχρι τότε ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί.


    Αν πάντως επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τότε αυτό σημαίνει ότι με την κίνηση αυτή ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ σε τοπικό επίπεδο έχουν απορρίψει άνευ συζητήσεως και θέτουν εκτός αυτού του δήθεν ευρύτερου αριστερού συνδυασμού το ΠΑΣΟΚ. Τι ευρύτερος συνδυασμός θα είναι χωρίς το ΠΑΣΟΚ;



    Θα είναι πολύ καλύτερο για την αριστερά ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ να συσπειρωθεί σε πραγματικά ευρύτερο αριστερό συνδυασμό με επικεφαλής τον Νίκο Λιόλιο, ο οποίος είναι ήδη δήμαρχος, έχει να δείξει έργο, και κυρίως εκφράζει πολύ καλύτερα ένα τέτοιο σχήμα και που το έχει αποδείξει με τους αγώνες του χρόνια τώρα.


    Χωρίς το ΠΑΣΟΚ το σχήμα αυτό δεν θα έχει καμία τύχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αλεξίου μην κολώνεις προχώρα , όλοι οι νέοι του δήμου είναι μαζί σου,να διώξουμε τους παλιούς και δοκιμασμένους , μονο να μας καπελώνουν ήξεραν τόσα χρόνια .ΛΟΚΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ο αλεξιου προκειμενου να παρει αξιωμα μπορει αυριο το πρωι να δηλωσει και νεοδημοκρατης..οπου φυσαει ο ανεμος για οσους θυμουνται το παρελθον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ποιο παρελθόν,αρχισε η λάσπη? απιστερός ήταν πάντα και μαλιστα ανεξάρτητος αριστερός,ποτέ κομματικός και παιδί του κομματικού σωλήνα, την εκτίμηση των συμπολιτών του την έχει καρδίσει με την αγωνιστηκότητα του και την συνεπειά του στα δημοκρατικά του πιστεύω κι αυτο δεν το έχουν πετύχει οι άλλοι που σήμερα θέλουν να είναι υποψήφιοι.Αυτος ειναι δυστυχώς για σένα ,που ανώνυμα και χωρίς στοιχεία ρίχνεις λάσπη και ο κοσμος της περιοχής ξέρει καλά ποιός είναι.ΛΟΚΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θα είμαι υποψήφιος και επικεφαλής αν όλοι μαζί το συναποαφασίσουμε! Όσα έρχονται δεν γίνανε!
    Σας εύχομαι 2014 ΚΑΛΑ να σας βρουν στον νέο χρόνο! Με αγάπη,υγεία ,αλληλεγγύη και αγωνιστικές διεκδικήσεις για αλλαγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τρια χρόνια μετά αισθάνομαι δικαιωμένος για την τότε στάση μου για τις δημοτικές Εκλογές ....και βγαίνει συμπέρασμα οτι το μεγάλο λάθος που έγινε απο τα τότε στελέχη της οργάνωσης Συριζα του δήμου Λοκρών με αποτέλεσμα να μην υπάρξει συνεργασία των προοδευτικών αριστερών , στέρησε την εκπροσώπηση της ανανεωτικής Αριστεράς στο Δήμο και περιμένω ακόμη την αυτοκριτική τους κι ένα συγγνώμη.. .απο αυτούς που παρέμειναν στην οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λοκρών.. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και ενώ ο χρόνος τρέχει με την δική του ταχύτητα προς το μέλλον τα ''πολιτικά αδέσποτα''μου θυμίζουν την φράση του ιάγου στον ''οθέλο'' του Σαίξπηρ που λέει ''Δεν είμαι τίποτε,εάν δεν κατακρίνω''και αναρωτιέμαι τελικά ποιος φταίει τα αδέσποτα ή οι ζωόφιλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου