Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

"Οι Χρυσαυγίτες είναι συμπαραστάτες μας"


"Οι Χρυσαυγίτες είναι συμπαραστάτες μας", κατά τον Δημοτικό Σύμβουλο της συμπολίτευσης (σ.σ. του Λιόλιου) στο Δήμο Λοκρών, Αλέκο Κούρο - εκ Μαλεσίνης.

Αυτό υποστήριξε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών ο ... κατά τα άλλα σοσιαλδημοκράτης... Δημοτικός Σύμβουλος!!!

Για την ιστορία, επίσης πολύ σημαντική, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κατέθεσε πρόταση προς ψήφιση να μην προσκληθούν σε εκδήλωση από το Δήμο οι Χρυσαυγίτες και στην περίπτωση ακόμη που έρθουν απρόσκλητοι -από μόνοι τους- να μη τους δοθεί ο λόγος

Η πρόταση στηρίχτηκε και από τον Αντιδήμαρχο Μαρτίνου και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία. 


Η παράταξη της ΝΔ καταψήφισε (!), αφού πρώτα υπερασπίστηκαν (!) τους δολοφόνους.



Μαρτυρία πολιτών που ηταν στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. Λοκρών:

"Ήμουν παρών στο Δ.Σ. Να συμπληρώσω ότι υπήρχαν πολίτες που παρακολουθούσαν τη διαδικασία και άρχισαν να φωνάζουν "φασίστα ντροπή σου", όπως επίσης και αρκετοί Δημ.Σύμβουλοι, μετά το πρώτο σοκ, αποχώρησαν από την αίθουσα! Νομίζω το σημερινό είναι ένα καμπανάκι προς όλους μας αλλά και η αντίδραση των πολιτών και κάποιων συμβούλων, η απάντηση στους φασίστες! "
  
"Είναι αλήθεια πως πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι αποχώρησαν από την αίθουσα και πως ακούστηκαν πολλές αποδοκιμασίες από πολίτες που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση!Είναι αλήθεια επίσης πως αυτά που ειπώθηκαν ήταν ένα μεγάλο σοκ για όλους μας!Δυστυχώς κάποιοι -που αμφιβάλω αν κατανοούν τι κάνουν και που οδηγούν τα πράγματα- συνεχίζουν να ανοίγουν μία πόρτα που θα μας οδηγήσει σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια..."



Σ.Σ.: Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια... τόσο στον δημοτικό σύμβουλο του κ.Λιόλιου... όσο και στους φιλελεύθερους Δημοτικούς Συμβούλους της ΝΔ...
Αυτό κι αν δεν πλειοδοσία για τα ακροδεξία ψηφαλάκια!!!

79 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΑΛΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΕΞΕΥΡΩΠΑΪΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ.
    Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΧΡΥΣΑΛΗΤΩΝ.
      ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΥΣΣΩΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΡΟΥΣΣΗ.
      ΠΡΑΞΙΚΟΜΑΤΙΚΑ, Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΗΡΕ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΚΑΙ ΟΔΉΓΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ "ΠΑΓΚΟ".
      ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η "ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ" ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ Η "ΜΟΝΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ". ΓΙΑ ΤΟ ...ΛΙΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΣ ...ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ Μ. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ. (Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΠΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ "ΠΑΓΚΟ"). ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΟΛΕΜΟ" ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΠΟΛΕΜΟ" ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΝΕΝΟΣ. Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΣΕΒΑΣΤΕΣ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ. ΒΛΕΠΩ, ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΙΛΗ ΜΙΚΡΕ ΔΕΞΙΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΕΦΑΓΕ " ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΑΚΟΜΗ, ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ "ΝΔ" ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

      Διαγραφή
    4. Εγώ με τον ΤΑΚΗ δεν εχω καμμια σχεση γιατι απλα δεν ξερω ποιος ειναι. Για την κα Γεωργοπούλου ποτέ δεν εχω γράψει κάτι και δεν βλεπω τους συνδημοτες μου σαν αντιπαλους αλλα σαν συνεργατες γιατι απλα τα προβλήματα του τόπου ειναι κοινά!

      Διαγραφή
    5. Δεν ξερεις ποιος ειναι αλλα απαντας μαλλον τον θεωρεις 'η ειναι δικο σου γιατι σε ανωνυμους θελεις να μαθεις ποιος ειναι και συ και το λοκρισου

      ΑΙΟΛΟΣ

      Διαγραφή
    6. δεν σε καταλαβαινω ΑΙΟΛΕ..,.σιγουρα θαθελα να ξερω σε ποιον απευθυνομαι ,οπως εσενα,και να το διευκρινίσω και πάλι , δεν ειναι δικο μου το lokris news ,δικό μου είναι το μπλογκ :ΤΑ ΝΕΑ του ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ...εδώ απλά εχω στείλει 5 αρθρα ,οπως κι αλλοι και τίποτα άλλο....περισσότερα στο: http://dimoslokron.blogspot.gr/2012/01/lokris-news.html ...και μην κρίνεις εκ των ιδίων τα αλλότρια

      Διαγραφή
    7. Για άλλη μία φορά, προς ενημέρωση των αναγνωστών, δηλώνουμε υπεύθυνα, ότι απολύτως ΚΑΝΕΝΑ Πολιτικό Πρόσωπο ή Επιχειρηματίας ΔΕΝ είναι ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ή ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ στο Lokris News.

      Κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο σε ένα όρο του κανονισμού ίδρυσης και λειτουργίας.

      Ο κ.Αλεξίου στέλνει άρθρα του, κείμενα, ειδήσεις κτλ τα οποία ως οφείλουμε όλοι οι διαχειριστές αναρτούμε στη σελίδα. 'Οπως ακριβώς συμβαίνει και με άλλους , αυτοδιοικητικούς ή μη, πολιτικούς.

      Το ίδιο ισχύει για όλους. Δεν στηρίζουμε κανέναν με το αναρτούμε κείμενα που στέλνει. Δεν σημαίνει ότι όποιος πολιτικός γράφει εδώ (επωνύμως ή ανωνύμως) έχει και τη στήριξή μας. Απλά έχει το δικαίωμα να προβάλει τις απόψεις και τις δράσεις του. Το γεγονός ότι δεν προβάλλονται κείμενα άλλων πολιτικών δεν σημαίνει πως δεν μπορούν ή ότι τους το αρνηθήκαμε.

      Απλά κάποιοι είτε δεν στέλνουν (δικό τους θέμα), είτε επιθυμούν τα κείμενα τους να αναρτούνται διατηρώντας την ανωνυμία τους (επιλογή τους). Μα ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως έχουν πρόσβαση στο blog και δικαίωμα να προβάλουν κείμενα ή δράσεις τους.

      Να θυμίσουμε ότι στο Lokris News κείμενα στέλνουν κι άλλοι πολιτικοί, από ΟΛΕΣ τις παρατάξεις και τα κόμματα (σε αρκετές περιπτώσεις πολιτικοί αντίπαλοι του Αλεξίου).

      Δεν μπορεί όλοι αυτοί μαζί να είναι ιδιοκτήτες του blog.

      Διαγραφή
  2. Αυτός στη μέση ο Τσάβες είναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΙΝΟΣΕΤ ΜΑΛΛΟΝ... ΕΚ ΕΞΑΡΧΟΥ...

      Διαγραφή
    2. Ο Τσάβες μας βγήκε Αδολφος Χιτλερ και η Σιδηρά Κυρία μας βγήκε Ευα Μπράουν... Είναι για το π@@@τσο όλοι εκει μέσα...

      Διαγραφή
    3. Ο Αγγελούσης ήταν σε κοινή γραμμή με τον Ρούσση. Υπερψήφισε την πρόταση του ΚΚΕ. Ο μόνος από την παράταξη της ΝΔ.

      Διαγραφή
    4. ............Ο Τσάβες ΖΕΙ !!!!

      Διαγραφή
    5. Ο Τσάβες κι ο Ρούσκι άλλωστε ήταν μαζί στην ΚΝΕ όταν ήταν νέοι...

      Διαγραφή
  3. ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.... ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ "ΠΙΑΣΕΙ" ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ - ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι κακή η παρατήρηση, αλλά θα διαφωνήσω με τα του Κούρου. Καλό ο Λιόλιος είναι Δήμαρχος και , εκτός απροόπτου, θα είναι ξανά υποψήφιος. Ο Κούρος τι σκ@@@τα κολπάκια να κάνει μόνος του?

      Διαγραφή
    2. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ "ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ" ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΑΝΟΙΓΜΑ" ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (10% ΜΕ 15% ΓΑΡ). ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΙ ΟΤΙ ΠΙΑΣΕΙ.
      ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΠΛΗΞΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ. (ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ).
      ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΘΑΝΩΣ "ΕΒΛΕΠΑΝ" ΩΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΑΥΓΙΤΕΣ...

      Διαγραφή
    3. ΛΙΟΛΙΟ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟ ΜΑΖΙ... ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ...

      Διαγραφή
    4. ο κουρος πιαν' πλια με το χερ στουν αγερα δι θα πιασ ψήφια με
      τ΄ γλουσα

      Διαγραφή
    5. να καλεσεις και τον Γκεμπελς για μαθηματα προπαγανδας

      Διαγραφή
    6. Ε ρε τι έκρυβε κάτω από τις μίζες και τους διορισμούς το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια...

      Διαγραφή
  5. Ήμουν παρών στο Δ.Σ.
    Να συμπληρώσω ότι υπήρχαν πολίτες που παρακολουθούσαν τη διαδικασία και άρχισαν να φωνάζουν "φασίστα ντροπή σου", όπως επίσης και αρκετοί Δημ.Σύμβουλοι, μετά το πρώτο σοκ, αποχώρησαν από την αίθουσα!
    Νομίζω το σημερινό είναι ένα καμπανάκι προς όλους μας αλλά και η αντίδραση των πολιτών και κάποιων συμβούλων, η απάντηση στους φασίστες!
    Ούτε στη Λοκρίδα, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε πόλεις και χωριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αλήθεια πως πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι αποχώρησαν από την αίθουσα και πως ακούστηκαν πολλές αποδοκιμασίες από πολίτες που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση!
      Είναι αλήθεια επίσης πως αυτά που ειπώθηκαν ήταν ένα μεγάλο σοκ για όλους μας!
      Δυστυχώς κάποιοι -που αμφιβάλω αν κατανοούν τι κάνουν και που οδηγούν τα πράγματα- συνεχίζουν να ανοίγουν μία πόρτα που θα μας οδηγήσει σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια...

      Διαγραφή
    2. Ο Δήμαρχος τι είπε; Τι είπε στον Κούρο, στον Αγγελούση και στον Ρούσση; Τι θέση πήρε απέναντι στις προτάσεις και τις δηλώσεις τους;

      Διαγραφή
    3. Στον Ρούσση έλεγε πως δεν κάλεσε τη ΧΑ αλλά δεν δεχόταν από την αρχή να κατατεθεί ψήφισμα(ξέρεις δεν είπε όχι αλλά προσπαθούσε να περάσει στο επόμενο θέμα χωρίς ψήφιση).
      Στον Αγγελούση επίσης τπτ, οι πολίτες και κάποιοι Δημ.Σύμβ. φώναζαν.
      Στον Κούρο και να ήθελε να πει δεν πρόλαβε. Άρχισαν να φωνάζουν "φασίστα ντροπή σου" και οι σύμβουλοι αποχωρούσαν. Το σίγουρο είναι πως δε θα του ζητήσει ούτε εξηγήσεις και φυσικά ούτε παραίτηση!
      Όλοι ακούγαμε "στον αέρα" ότι ο Λιόλιος τα έχει βρει με ΧΑ, οι ίδιοι οι ΧΑ το λέγαν επίσης, αλλά στοιχεία δεν υπήρχαν, τώρα όλα είναι ξεκάθαρα!
      Είναι θέμα αξιοπρέπειας να τσακίσουμε το φασισμό, απ'όπου και αν προέρχεται, αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι.

      Διαγραφή
    4. ο δημαρχος ασπαζοταν τον Γκλετσο ; και τους αλλους; και τι
      περιμενατε;να κανει χθες δηλωση μετανοιας;η να καταδικασει
      κουρικες συμπεριφορες;

      Διαγραφή
    5. Πως, ενόψει εκλογών, οι Χρυσαυγίτες γίνονται συμπαραστάτες της διοίκησης...!!!

      Διαγραφή
  6. ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΗΞΕΡΑ. ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΝΑ ΦΙΛΑΝΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΙΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι "επαγγελματίες" πολιτικοί καρεκλοκένταυροι πολλές φορές δεν σέβονται και δεν τιμούν την ιστορία τους και την πολιτική τους διαδρομή. Μην εκπλήσσεσαι λοιπόν. Θα δεις πολλά ακόμη. Ο κατήφορος τώρα άρχισε.

      Διαγραφή
  7. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΡΕ ΚΟΥΡΟ; ΑΥΤΟΙ; ΟΙ ΝΑΖΙ; ΟΙ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ; ΟΙ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ; ΠΟΙΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άξια πολιτικά τέκνα του Ανδρέα Παπανδρέου από τη μία μεριά και του Κωνσταντίνου Καραμανλή από την άλλη. Θα ήταν υπερήφανοι για σας σήμερα...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε... ΜΑΡΤΙΝΟ... ΝΑΖΙΣΤΕΣ... ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ... ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ... ΣΤΕΝΟΙ ΔΕΣΜΟΙ... ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κούρος ο Αλέκος είναι από Μαλεσίνα, ο Άρης ο Κούρος είναι από Μαρτίνο, μη μπερδεύεσαι και κυρίως αν δεν ξέρεις, ρώτα.
      Για τον Αλέκο Κούρο μιλάμε.

      Διαγραφή
    2. ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ... ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΥΡΟ... ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ... ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ...ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ... ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ...

      Διαγραφή
  10. ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΡΟΥΣΣΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΡΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ...
    ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΕΤΕΙΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ) ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΡΟΥΝ...
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις μεγάλο λάθος. Είχε καλεστεί και στην ημερίδα της ΛΑΡΚΟ και στη λαϊκή συνέλευση της Λάρυμνας.
      Και μάλιστα στη ΛΑΡΚΟ, ο Λιόλιος χαριεντιζόταν μαζί τους. Τον είχε πάρει ο Γκλέτσος από το χέρι και τον σύστηνε σε όλη τη συμμορία καθώς και στον βουλευτή τους από την Εύβοια.

      Διαγραφή
  11. Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΝΤΡΟΠΗ. Ή ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, Ή ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος .
    Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.
    Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος.
    Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός.
    Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου ... »

    Μπρεχτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον φασισμό βαθιά κατάλαβε τον. Δεν θα πεθάνει μόνος, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!
      Μπ.Μπρεχτ

      Διαγραφή
  13. Το αυγο του φιδιου εσπασε.Τα μελανα φιδακια άρχισαν να δαγκωνουν τις
    σελιδες ιστοριας που περιγραφουν τις ναζιστικες σφαγες(Δίστομο).Ο Κουρος
    αισθάνεται σπουδαίος.Ειναι προεδρος του ΝΠΔΔ Αλληλεγγυης του Δημου ΛΟκρων.Ο Λιολιος ακουει .Την επομενη μερα τι θα κανει.Θα απαντησει στο
    ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη μπερδεύεστε με τους Κούρους. Ο Αλέκος Κούρος από Μαλεσίνα καταψήφισε την πρόταση. Ο Άρης Κούρος από Μαρτίνο υπερψήφισε. Δε νομίζω ότι έκανε πρόεδρο του ΝΠΔΔ τον Αλέκο. (ούτε το όνομά του δεν ξέρει να γράφει)

      Διαγραφή
  14. Ποσοι καταψηφισαν την προταση;Ειναι αληθεια οτι την καταψηφισαν 3 συμβουλοι
    του Λιολιου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν κάνω λάθος, δεν ήταν όλοι οι σύμβουλοι παρών. (το γράφω με κάθε επιφύλαξη). 11 υπερψήφισαν, ο Κούρος καταψήφισε, Δήμαρχος και Πρ.ΔΣ δε ψηφίζουν, οπότε 1 ή έλειπε ή ψήφισε λευκό. ΟΙ ΝΔ καταψήφισαν όλοι. 13 υπέρ (μαζί με 2 του ΚΚΕ) και 7 ή 8 καταψήφισαν.

      Διαγραφή
    2. ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΝΔ; Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.. ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ;

      Διαγραφή
  15. Κούρο δεν περιμέναμε να είσαι κάτι καλύτερο... Φυσικά για τους ψήφους είσαι ικανός να κανεις τα πάντα!!

    Αυτός ήσουν , αυτός είσαι και δεν θα αλλάξεις. Οι Φασιστες-Δολοφόνοι της ΧΑ στην φυλακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το 15%+...του λαου της Λοκριδας δεν μπορουν να εχουν λογο!!!!!!!! Αυτο καποιοι το λενε δημοκρατια!!!!!! Μην ψαχνεται για φασιστες κοιταξτε τον καθρεπτη σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Δημοκρατία είναι "συμβόλαιο", μια "συμφωνία" μεταξύ όλων των πολιτών και των φορέων ενός κράτους. Η Δημοκρατία ισχύει για όλους μας αφού έχουμε συμφωνήσει. Ισχύει για αυτούς που μετέχουν και συμμετέχουν.
      Όταν ένας πολίτης ή φορέας δρα αντιδημοκρατικά τότε θέτει ο ίδιος εαυτόν εκτός της Δημοκρατίας αφού καταπατά τη "συμφωνία" που θα έπρεπε να τηρεί.
      Αν θες δικαιώματα όπως Ελευθερία, Δημοκρατία, Ισονομία, κτλ, τότε φρόντισε για τα δικαιώματα όλων.
      Η Χρυσή Αυγή (όπως και το ΚΚΕ) καταπατά συστηματικά τους κανόνες της Δημοκρατίας και τις Ελευθερίες των άλλων. Συνεπώς θέτει εαυτόν εκτός των Δημοκρατικών διαδικασιών.

      Υ.Γ.: Οι Γερμανοί Δημοκράτες της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης μπορεί να ήταν "χαζοί". Οι Έλληνες Δημοκράτες όμως δεν είναι. Δεν πρόκειται να έχει Δικαιώματα κανένας ο οποίος στερεί και αγωνίζεται να τα στερήσει στους άλλους.

      Διαγραφή
  17. Kala re toso poly fobaste tin xa....xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! Τόσο πολύ! Ίσως δεν εσύ δεν φοβάσαι (ακόμη) γιατί δεν έχεις γνωρίσει το Φασισμό. Δεν έχεις συνειδητοποιήσει (ακόμη) τι είναι Φασισμός.

      ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΡΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΆ ΟΎΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΑ.

      Και να θυμάσαι: Στα Φασιστικά καθεστώτα κανένας δεν είναι ελεύθερος. Κανένας απολύτως δεν είναι κύριος του εαυτού του. Και άπαντες κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή από τις διαθέσεις του "πιο πάνω". Ακόμη και οι ίδιοι άνθρωποι του καθεστώτος.

      Διαγραφή
  18. Προς
    κ.κ Γουρνά Γεώργιο Αντιδήμαρχο, Παπακωνσταντινου Σεμίνα,Πρέδρο Δ.Σ Λοκρων κ. Περλεπε Μ, Αντιπρόεδρο Πολιτισμου
    Κούρο Αλέξανδρο, Προέδρο Αλληλεγγύης
    Δήλώσατε ισοτιμοι συνομιλητες της Χ.Α. Σε λίγο τα βραβεία





    Ο κόσμος είναι επικίνδυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΛΕΠΕΣ ΜΙΧΑΛΗΣΠέμπτη, Σεπτεμβρίου 26, 2013

      ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ.
      ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ.
      Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
      Η ΔΙΕΣΤΕΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΣΟΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΛΕΞΕΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ . ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙΤΕ. ΜΗΝ ΣΚΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟΣ ΣΑΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΠΕΡΛΕΠΕΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

      Διαγραφή
    2. ΠΕΡΛΕΠΕΣ ΜΙΧΑΛΗΣΠέμπτη, Σεπτεμβρίου 26, 2013

      ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ. ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ. ΑΝ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΒΙΑΣ,ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕΣΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ, ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ η ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΚΟΨΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΠΕΡΛΕΠΕΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

      Διαγραφή
    3. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΛΕΠΕ ΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ; ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΗ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ) Ή ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

      Διαγραφή
    4. ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ;. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ.
      ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΩΝΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ. ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ MARFIN ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ; ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟ. ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ.
      ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΣΥ ΣΤΡΤΟΠΕΔΟ. ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΦΙΜΩΣΗ ΣΤΟΠ.

      Διαγραφή
  19. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΟΥΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ.ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΜΗΝ ΣΠΕΡΝΕΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ Μ.ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΣΣΩΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ (ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ) ΝΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?
      ΔΥΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ:
      1) ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,
      2) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ.
      ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.........

      Διαγραφή
  20. ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΡΟΥΣΗ.ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΟΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΡΟΥΣΗ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΑΥΓΙΤΕΣ.ΕΣΥ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΝΙΤΗ;ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Ή ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΗΚΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ... ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΛΕΙΠΕΤΕ....

      Διαγραφή
    2. ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΗΠΩΣ;

      Διαγραφή
  23. ΑΛΕΚΑΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΠΡΩΞΕ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ( για χρυσαυγιτης δεν μοιαζεις ουτε και κανεις) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΥΤΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΞΕ; Η ΤΟΝΙΑ; ΜΠΑ... ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ...

      Διαγραφή
  24. Κύριοι του Lokrisnews

    Έχω την εντύπωση ότι γνωρίζετε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λοκρών υπάρχουν δύο Σύμβουλοι με το ίδιο επώνυμο (ΚΟΥΡΟΣ). Αν δεν το ξέρατε η στοιχειώδη ευγένεια τώρα λέει ότι πρέπει να διορθώσετε τον τίτλο της φωτογραφίας και να βάλετε εκτός από το επώνυμο και το όνομα.
    Εγώ δηλώνω ότι είμαι ο Αριστείδης Κούρος του Κωνσταντίνου και της Αναστασίας από το Μαρτίνο Λοκρίδας 120 χλμ από την Αθήνα προς τη Λαμία. Σας έχω βάλει πάνω στο χάρτη και σε άλλη διευκρινιστική ερώτηση λυπάμαι δεν απαντάω.

    ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Κ. ΚΟΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο κείμενο ο συντάκτης του αναφέρει ξεκάθαρα σε ποιον αναφέρεται κύριε Κούρο. Διψάτε για δημοσιότητα φαίνεται...

      Διαγραφή
    2. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΟ [ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ] ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑΧΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ Δ.Σ.? ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΑΣ? Ή ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΑΣ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ.....

      Διαγραφή
  25. Ευτυχώς που ξεκαθαρίστηκε το θέμα για ποιον Κούρο μιλάμε γιατί μάλλον κανείς δεν διαβάζει το κείμενο και όλοι σπεύδουν να κριτικάρουν με εμπάθεια και όχι σύμφωνα με την προσωπική τους άποψη. Μην στοχοποιείτε ανθρώπους που δεν τους αντιπροσωπεύουν τέτοιε ακραίες θέσεις και τα διευκρινιστικά στοιχεία δεν σας στοιχίζουν κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ; ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

      Διαγραφή
  26. ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ .... ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΛΕ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ, ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!! ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΙΟ......ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τώρα προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός και διαδίδουν στα καφενεία πως δεν ήταν τίποτα, δεν έγινε τίποτε, κτλ... Να δημοσιεύσετε τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Όχι τα μισά όπως συνηθίζουν να δίνουν απομαγνητοφωνημένα από το Δήμο. Πρακτικά λέξη προς λέξη. Να δούμε τι έγινε και τι ειπώθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Χρυσή Αυγή ως κόμμα (καθόλα νόμιμο ακόμη θυμίζω, παρά τις μέχρι τώρα άκαρπες "έρευνες" του κομματικού κράτους των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) δικαιούται να ζητήσει τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δ.Σ. Λοκρών.

      Διαγραφή
  29. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.
    ΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ(που εχουν διαφορετικες πολιτικες αποψεις) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ .ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΡΟΥΣΣΗ... ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ... ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ, ΤΟΤΕ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;
    ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ, ΔΕΞΙΟΣ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ, ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΞΕΣΗΚΟΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ ΑΜΕΣΑ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΟΥ ΠΑΜΕ, ΤΟΤΕ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Απλά γραφικός; Ίσως αν οι ιδέες του περιορίζονταν σε καφενείο.
    Πόσες στιγμές της ζωή μας χαραμίζουμε για ν΄ασχοληθούμε με τις λαμακίες ενός λαμάκα; Πόσους παράγει ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Που ειναι η χρυση αυγη....???

    ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ????

    ΟΕΟ
    ΟΕΟ
    ΟΕΟ
    ΟΕΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ "ΚΑΚΟ"... ΤΟΤΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΠΕΥΣΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΡΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ; ...Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου