Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014

ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 ΤΟ.ΣΥ.Ν. ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ


Ολοκληρώθηκε και φέτος, με τον μεγάλο τελικό, το τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 που για 7η φορά διοργάνωσε το ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ, από 14 -26 Ιουλίου 2014.


Η εμπειρία και η καλή οργάνωση από πλευράς ΤΟΣΥΝ, είναι οι κύριες αιτίας συμμετοχής πολλών ομάδων από την ευρύτερη περιφέρεια, όπως και για το ανεβασμένο επίπεδο της διοργάνωσης, που διεξάγεται στις φιλόξενες (για όλες τις ηλικίες) αθλητικές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου και Λυκείου Αμφίκλειας.
 
Η διοργάνωση αποτελεί πραγματική γιορτή, ιδιαίτερα για την νεολαία, αν και απολαμβάνει της καθολικής αποδοχής από όλους η οποία και εκφράζεται με παρουσία στις κερκίδες. Οι χορηγοί και οι δωροθέτες είναι από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας του τουρνουά. Το νεανικό μουσικό συγκρότημα (μαθητές) όπως και οι παιδικές ομάδες ποδοσφαίρου που προηγήθηκαν του τελικού αγώνα, έδωσαν ένα ξεχωριστά ευχάριστο και ποιο "επίσημο" χρώμα στην ποδοσφαιρική βραδιά.

Ο φετινός τελικός κρίθηκε στα penalties και φυσικά αναλυτικές λεπτομέρειες και ότι άλλο σχετικό θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές, όπως συνηθίζεται.

Δ. Καλπύρης
Αμφίκλεια

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου