Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Το θέμα αφορά όλη τη Λοκρίδα

[Του Γιάννη Φραγκούλη]

Κε αρχισυντάκτη

Με αφορμή την ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Λοκρών για τη διακοπή της στάσης των λεωφορείων στην Σκάλα Αταλάντης καλώ τους κατοίκους, ο καθένας για τον τόπο του και τις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες του Δήμου Λοκρών, να ενημερώσουν τους κ. Νυδριώτη και Ρούση της Λαϊκής Συσπείρωσης ώστε να γενικευθεί η ερώτηση για όλο το δήμο.

Το θέμα αφορά όλη τη Λοκρίδα, δυτική και ανατολική και τα ακριβά διόδια που εμποδίζουν τους εργαζόμενους από την πρόσβαση στην θάλασσα και στο δικαίωμα στην ξεκούραση, που υποχρεώνουν τα φορτηγά να διέρχονται στον παράπλευρο δρόμο λόγω κόστους. 

Αλήθεια, που είναι οι Κουτσογιανακόπουλος και Κυριακάκης που ξέχασαν την κατάργηση των διοδίων και με τον πρώτο να έχει ψηφίσει τα πάντα για την παραχώρηση των διοδίων.

Δύσκολη πρόσβαση έχουν και στα Καμένα Βούρλα τα ΚΤΕΛ της υπόλοιπης χώρας, εμποδίζοντας μετά την κυβέρνηση, τα μνημόνια, την εφορία με 26% φορολογία από το πρώτο ευρώ, τους βαλλόμενους πανταχόθεν αυτοαπασχολούμενους και εργαζόμενους στον τουρισμό. 

Επίσης δύσκολη πρόσβαση έχουν τα ΚΤΕΛ και στο κομβικό λιμάνι του Άγιου Κωνσταντίνου.

Αφορά τις πολιτικές που μετέτρεψαν τα ΚΤΕΛ σε ΑΕ με μοναδικό στόχο το κέρδος και όχι την εξυπηρέτηση των λαϊκών ανθρώπων που τα χρειάζονται, διαδρομές που διασταυρώνονται χωρίς ουδεμία αρχή να ελέγχει την τήρηση του νόμου, π.χ. 10 θέσεις υποχρεωτικά κενές από την αφετηρία.

Χρησιμοποιώντας τον τελευταίο καιρό τα λεωφορεία (οικονομικοί λόγοι) παρατήρησα το φαινόμενο ακόμη και όρθιων. 

Η ύπαρξη ελέγχων ΤΩΡΑ από τους δήμους και η στροφή τους για δημόσιες αποκλειστικά συγκοινωνίες και σε δρόμους χωρίς διόδια πρέπει να είναι ο στόχος μας.

Γ. Φραγκούλης
Καμένα   Βούρλα

1 σχόλιο:

  1. Ποίοι Δήμοι και ποιοί Δήμαρχοι να ξεσηκωθούν κε Φραγκούλη; Αυτοί, που για να εκλεγούν, μοίραζαν ψηφοδέλτια Μπακογιάννη στη Φθιώτιδα; Αυτοί θα πάνε κόντρα στο σύστημα που τους "σπρώχνει" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου