Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

Επιστολή ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΛΟΚΡΩΝ για το Λύκειο Λάρυμνας

ΠΡΟΣ:
1.  ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΚΡΩΝ                
2.  ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ


Κ.κ.  Δήμαρχε, Πρόεδρε,

Με την από 3/7/14 επιστολή μας σας θέσαμε το πρόβλημα της συγχώνευσης των Λυκειακών Τάξεων Λάρυμνας με το ΓΕΛ Μαρτίνου και ζητούσαμε να μας ενημερώσετε σε ποιες ενέργειες θα προβείτε ώστε να αποτραπεί αυτή η εξέλιξη, να ανακληθεί η γνωστή απόφαση του 2011 και να μετονομαστούν σε Λύκειο Λάρυμνας.

Παρακολουθώντας το ζήτημα και τα διάφορα γενόμενα βλέπουμε ότι ο καιρός περνά, οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί και πολιτικοί παράγοντες μας παίζουν πινγκ – πονγκ, ο Υφυπουργός ακόμη δεν έχει δεχθεί συνάντηση που ζητά η κοινότητα Λάρυμνας και ο ΣΓ&Κ Λυκειακών Τάξεων Λάρυμνας και το πρόβλημα παραμένει.

Επειδή ο αρμόδιος Υφυπουργός λαμβάνοντας υπ’ όψιν του γνωμοδοτήσεις Δημοτικών Συμβουλίων, παρόμοιες με το σχετικό αίτημα του λαού της Λάρυμνας, με απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1944/18-7-14 Δεύτερο Τεύχος (την οποία σας αποστείλαμε ηλεκτρονικά) έκανε σχετικές ρυθμίσεις σε άλλες περιοχές της χώρας και επειδή στα χρόνια που πέρασαν ανακλήθηκαν αρκετές σχετικές αποφάσεις,  ζητάμε:

Να συζητηθεί το ζήτημα στο ΔΣ της 31/7/14 ώστε με απόφασή του να γνωμοδοτήσει θετικά, περί μη συγχώνευσης των Λυκειακών Τάξεων Λάρυμνας κλπ, όπως και τις περασμένες χρονιές ώστε να αναγκαστούν όλοι οι αρμόδιοι να μην αγνοήσουν την θέληση της τοπικής κοινωνίας, γιατί δεν εξέλιπαν οι λόγοι ύπαρξής του που μέχρι σήμερα προβάλουν οι γονείς, γιατί είναι ένα σχολείο με πολλούς μαθητές που στα επόμενα χρόνια θα αυξηθούν, γιατί επιτέλους, δικαιούται η εργατική τάξη και τα παιδιά της που με τον ιδρώτα και το αίμα στηρίζουν την βαριά βιομηχανία Λάρκο και άλλες παραγωγικές μονάδες του χώρου (ιχθυοτροφεία, αμμοβολές) να έχουν σχολείο στον τόπο τους.

  
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
         ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ
       ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΥΔΡΙΩΤΗΣ

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΡΥΜΝΑΣ
  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου