Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Νυχτερινή έρευνα στον Άγιο Κωνσταντίνο για συνεργούς του Μαζιώτη!


Λίγο πριν τα μεσάνυχτα τελείωσε η έρευνα ανδρών της αντιτρομοκρατικής στον Άγιο Κωνσταντίνο που από  νωρίς το  πρωί με πλήρη μυστικότητα ερεύνησαν το πατρικό σπίτι των γονιών του Νίκου Μαζιώτη ο οποίος έλκει την καταγωγή του από εκεί ενώ οι έρευνες επεκτάθηκαν και σε ένα ή δύο  διαμερίσματα έξω από το  κέντρο  του οικισμού.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 αρχικά ακούστηκε πως έγιναν και δύο προσαγωγές αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από καμιά πηγή.
 
Άλλη ομάδα της αντιτρομοκρατικής αναφέρουν ανεξάρτητες πηγές πρέπει να έκανε  έρευνα και σε διαμέρισμα των Καμένων Βούρλων αλλά περίοικοι που αντιλήφθηκαν τις ασυνήθιστες κινήσεις, δεν  βεβαιώνουν αν υπήρχαν μέσα  άνθρωποι ή αν έγιναν  προσαγωγές ή και συλλήψεις.
 
Νεώτερη πληροφορία από ανεξάρτητη  πηγή και πάλι, αναφέρει ότι  μια ομάδα της αντιτρομοκρατικής θα διανυκτέρευε μάλλον στα Καμένα Βούρλα  είτε παρακολουθώντας συγκεκριμένους στόχους είτε για να συνεχίσουν τις έρευνες το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου