Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ


Συνδικάτο Εργατών Οικοδόμων
και Συναφών Επαγγελμάτων Φθ/δας 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Η νέα επίθεση στην κοινωνική ασφάλιση μας αφορά όλους. Δεν αφήνει κανένα που να μην τον θίγει, είτε νέο, είτε συνταξιούχο, είτε αυτόν που πρόκειται να βγει στη σύνταξη.


Μείωσαν από 1η Ιούλη τις επικουρικές συντάξεις και προετοιμάζουν και άλλες περικοπές, κατακρεουργούν  τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα. Λέμε όχι στη νέα αντιασφαλιστκή επιδρομή.

 

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ

ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17  ΙΟΥΛΙΟΥ

ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΤΙΣ 7.00 μ.μ.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΚΟΥ

Θα συμμετέχουν σωματεία και εργαζόμενοι

από την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.


Στόχος τους είναι από την μια να μην έχουμε κανένα δικαίωμα, έτσι ώστε να είμαστε εύκολη λεία για τα αφεντικά και από την άλλη να κλέβουν τον ιδρώτα των εισφορών μας για να τα χαρίζουν στους επιχειρηματίες.

Με τους ήδη ψηφισμένους νόμους και με την ανεργία να μην έχει προηγούμενο στον κλάδο, με την απόφαση για την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των εργοδοτών, όσοι καταφέρουν να συμπληρώσουν τις προϋποθέσεις για να βγουν στην σύνταξη θα βρίσκονται μονίμως στο κυνήγι της επιβίωσης.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. Έχουμε χρέος απέναντι σε εμάς και τις οικογένειές μας να μην επιτρέψουμε σε κυβέρνηση και κεφάλαιο να πάρουν πίσω και τις τελευταίες κατακτήσεις που είχαν οι παππούδες μας.

Η προστασία της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων που απόμειναν, πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας και με αιχμή αυτό να περάσουμε στην αντεπίθεση διεκδικώντας ενιαίο αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν καθολικό σύστημα κοινωνικής ασφάλισης. Να μην επιτρέψουμε να κατρακυλήσει και άλλο η ζωής μας.


Όλοι στη  περιφερειακή σύσκεψη  την Πέμπτη  17 Ιουλίου 
στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας  ( Πλατεία Διάκου)
στις 7.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου