Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης ζητά πάλι η Ε.Μακρή-Θεοδώρου

 
Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών για τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης κατέθεσε η Βουλευτής Φθιώτιδας κα Ε.Μακρή-Θεοδώρου, μαζί με συναδέλφους της στη Βουλή (αρ.πρωτ.1464/28-7-2014). 

Αναφερόμενοι ιδιαίτερα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τους άνεργους, τους ανασφάλιστους υπερήλικες, τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, τους τρίτεκνους και πολύτεκνους, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, ζήτησαν από τον κο Χαρδούβελη ουσιαστικά τη μείωση του Ε.Φ.Κ., ώστε να μειωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. 

Επιπλέον, ζήτησαν από τον υπουργό να μάθουν τους λόγους της περσινής αποτυχίας του μέτρου καταβολής του επιδόματος θέρμανσης και αν φέτος προτίθεται το αρμόδιο υπουργείο να καταβάλει το εν λόγω επίδομα και με ποια διαδικασία. 

Σε παλιότερη ερώτησή της(αρ.πρωτ.:5662/09.01.2013) η Βουλευτής Φθιώτιδας είχε επαναλάβει το αίτημα της μείωσης του συντελεστή στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης για άμεση μείωση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, είχε ζητήσει τη λήψη περαιτέρω μέτρων ενίσχυσης των νοικοκυριών για τη θέρμανση, ενώ παράλληλα είχε απευθυνθεί στους κ.κ. Υπουργό των Οικονομικών και Υπουργό Ανάπτυξης προκειμένου να δοθούν οι κατάλληλες λύσεις με σκοπό την ελάφρυνση των πολιτών. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου