Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Ανακοίνωση για την Εμπροπανήγυρη Αταλάντης


Αταλάντη  8-7-2014

Στις 6 Αυγούστου ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Αταλάντης έτους 2014, που και φέτος θα διεξαχθεί στο κέντρο της πόλης της Αταλάντης στην οδό Νικ. Αβραάμ και στις καθέτους οδούς Λ. Κατσώνη, Οϊλέως , Ι. Τζαβέλλα  και Περδίκα και θα είναι διάρκειας επτά (7) ημερών από 6/8 έως 12/8/2014.  
Η κλήρωση των δικαιούχων  και των θέσεων θα γίνει στις 4 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Αταλάντη.
Η συμμετοχή στη κλήρωση προϋποθέτει την προσκόμιση των παρακάτω νόμιμων δικαιολογητικών. Οι άδειες θα χορηγούνται μετά την ολοσχερή εξόφληση του τιμήματος και θα ισχύουν για τη συγκεκριμένη θέση που θα κατοχυρώσουν οι δικαιούχοι κατά την εν λόγω κλήρωση.

  
    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Θεωρημένο Φωτοαντίγραφο άδειας άσκησης επαγγέλματος

2. Φωτοαντίγραφο Δελτίο Αστυν. Ταυτότητας

3. Πρόσφατο έγγραφο μεταβολής από την Δ.Ο.Υ που να εμφανίζονται οι επαγγελματικές δραστηριότητες

4. Βεβαίωση μη οφειλής στον Δήμο Λοκρών. (θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από την Υπηρεσία)


Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να βρουν το νομοθετικό πλαίσιο, τα τέλη χρήσεως και λοιπές διατάξεις, όπως αυτές ορίστηκαν με την απόφαση 11/190/2013 του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών, στην ιστοσελίδα του Δήμου  www.dimos-lokron.gov.gr «Κανονισμός Εμποροπανήγυρης Αταλάντης» για την διεξαγωγή και οργάνωση της εμποροπανήγυρης, στο τέλος της ανακοίνωσης.
Επίσης πληροφορίες θα δίνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2233022374.
                                                                   
Ο 
Δήμαρχος Λοκρών
Νικόλαος Λιόλιος


Επισυνάπτεται ο "Κανονισμός Εμποροπανήγυρης Αταλάντης", όπως ορίστηκε με την απόφαση 11/190/2013 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών:

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ Δ.Δ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ; ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ Η ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΑΣΠΡΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΜΑΚΡΥΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΖΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου