Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Κ.Αγγελούσης: Να μην κλείσουν οι λυκειακές τάξεις της Λάρυμνας!


Αναστάτωση επικρατεί στο δημοτικό διαμέρισμα Λάρυμνας του Δήμου Λοκρών μετά την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να καταργήσει τις λυκειακές τάξεις του τοπικού Γυμνασίου όπου φοιτούν κυρίως τα παιδιά των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.
 
Μετά την έκφραση διαμαρτυρίας από τον συνδυασμό της Λαικής Συσπείρωσης που διαφωνεί με την απόφαση όπως ανέφερε πριν λίγες ημέρες στον FM-1 ο εκπρόσωπος της Γιώργος Ρούσσης, ένας ακόμη αυτοδιοικητικός, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Αγγελούσης δηλώνει στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ότι κακώς το Υπουργείου καταργεί τις λυκειακές τάξεις αφού το κράτος δεν επιβαρύνεται οικονομικά με την λειτουργία του γιατι το σχολείο αυτό παραχωρήθηκε και συντηρείται από την εταιρία της ΛΑΡΚΟ.
 
Οσο για τους μισθούς των καθηγητών τονίζει ο κ.Αγγελούσης αυτοί έτσι κι αλλιώς ειτε στην Λάρυμνα είτε αλλού θα συνεχίσουν να εργάζονται άρα και να μισθοδοτούνται απο το δημόσιο.
 
"Δεν κατανοώ όχι μόνο ως δημοτικός σύμβουλος αλλά και ως εκπαιδευτικός γιατί το Υπουργείο ή άλλοι παράγοντες δημιουργούν συνθήκες έντασης στην Λάρυμνα και ταυτόχρονα ταλαιπωρούν για να μην πω οτι θέτουν σε κι΄νδυνο 40 περίπου μαθητές του οποίου υποχρεώνουν να μετακινούνται σε ένα δρόμο (Λάρυμνας-Μαρτίου) που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση,μάλιστα ένα τμήμα του είναι και χωματόδρομος, αν τώρα επικαλούνται λόγους οικονομίας και πάλι κάνουν λάθος γιατί το δημόσιο θα επιβαρύνεται επιπρόσθετα με το κόστος μεταφοράς των μαθητών στο Μαρτίνο και αντίστροφα..."
 
Αλληλέγγυος στον αγώνα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των μαθητών των λυκειακών τάξεων της Λάρυμνας είναι και το σωματείο εργαζομένων όπως δηλώνει στο δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 και ο πρόεδρος του Ανδρέας Κορέτζελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου