Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Αίτημα για αξιοποίηση του περιπτέρου (κιοσκιού) της παραλίας ΘεολόγουΠΡΟΣ: 
1. Δήμο Λοκρών
Αντιδήμαρχο κ. Γ.Γουρνά
2. Δημοτικό Διαμέρισμα Μαλεσίνας
Πρόεδρο κ. Δ.Ψαρρά


Θέμα : Άδεια αξιοποίησης του περιπτέρου( κιοσκιού) της παραλίας Θεολόγου


Κύριοι

Στην παραλία του Θεολόγου και παραπλεύρως της παιδικής χαράς βρίσκεται από ετών τοποθετημένο ένα περίπτερο(κιόσκι) ιδιοκτησίας κ. Μπακαλιάνου.

Μετά από σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη, ο Σύλλογός μας προτίθεται να το αξιοποιήσει για ενημερωτικό χώρο αναρτώντας τα χρήσιμα τηλέφωνα του Δήμου Λοκρών,του Δημοτικού Διαμερίσματος Μαλεσίνας, της Αστυνομίας Μαλεσίνας και Αταλάντης, του Δασαρχείου Αταλάντης, του Λιμεναρχείου Αταλάντης, της Πυροσβεστικής, των Συλλόγων της περιοχής, των επαγγελματιών, ανακοινώσεις του Περιβαλλοντικού Συλλόγου ,του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλεσίνας, χάρτες της περιοχής Θεολόγου και ΟΣΜΑΕΣ με σημειωμένες τις θέσεις των κάδων απορριμμάτων ,αφίσες του Δασαρχείου ,αφίσες για εκδηλώσεις κ.λ.π.

Η αξιοποίηση η οποία θα γίνει με έξοδα του Συλλόγου μας, προυποθέτει στοιχειώδη συντήρηση του περιπτέρου (κιοσκιού) με τοποθέτηση των τζαμιών και της πόρτας που λείπουν καθώς και εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό. 

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε να μας δώσετε εγγράφως την άδεια συντήρησης και χρήσης του περιπτέρου (κιοσκιού) για τον ανωτέρω σκοπό το συντομότερο δυνατόν.


Ευχαριστούμε

Για το ΔΣ

Η πρόεδρος             Η γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου