Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Δημοσίευση περίληψης Απόφασης 10/175/2014 Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τα Δημοτικά Τέλη



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                      Αταλάντη 5/11/2014
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                                             Αριθμ. Πρωτ. 19971
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ


Ο Δήμαρχος Λοκρών  ανακοινώνει ότι κατόπιν της με αρ. 10/175/2014 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου ΠΕΡΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2015:
  
Λαμβάνοντας υπόψη τη γενικότερη δυσχερής οικονομική κατάσταση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δημότες μας για το έτος 2015 να μην γίνει καμία αύξηση των Δημοτικών τελών και να ισχύσουν για ακόμη ένα έτος οι ληφθείσες αποφάσεις τελών.



- Ο -
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ

3 σχόλια:

  1. Θετική εξέλιξη η οποία επιβεβαιώνει -για άλλη μία φορά- την κοινωνική ευαισθησία της δημοτικής αρχής. Ο δήμαρχος Λοκρών φαίνεται ότι είναι από τους λίγους δημάρχους (αρκεί να κοιτάξει κανείς τι συμβαίνει και στους γύρω δήμους για να το διαπιστώσει) που αντιλαμβάνονται τα κοινωνικά προβλήματα και το οικονομικό αδιέξοδο των δημοτών τους ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και της υπερφορολόγησης από το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ 10% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ....ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως ειναι δυνατον να αυξησει τα τελη οταν δεν εχει προσφερει τιποτα απολυτως στου δημοτες?Τα σκουπιδια ειναι ακομα πανω απ'το κεφαλι των Αταλαντιναιων και των Μαλεσιναιων,τι λοιπον να αυξησει?Το δυκτιο υδρευσης ειναι απο αμιαντο "καρκινογονο"και δεν εχει κανει τιποτα για την αλλαγη του,τι λοιπον να αυξησει?Ο ηλεκτροφωτισμος τα μαυρα του τα χαλια,τι λοιπον να αυξησει?Απλως πριν την ψηφιση του προυπολογισμου τυπικα καθε φαρα παιρνει αποφαση το Δ.Σ.για τα τελη.Πως το κανουμε και θεμα ειναι εκ του πονηρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου