Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του οδικού δικτύου του νομού Φθιώτιδας


Σύσκεψη εργασίας με τη συμμέτοχη όλων των Δημάρχων του νομού Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Φθιώτιδας  Ευθύμιου Καραΐσκου για την αντιμετώπιση των άμεσων προβλημάτων του οδικού δικτύου του νομού Φθιώτιδας το συντονισμό και τον προγραμματισμό των βραχυπρόθεσμων παρεμβάσεων.
  


Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τέθηκαν από τους Δημάρχους τα κατά τόπους  προβλήματα και δυσκολίες που εντοπίζονται, όπως επίσης συζητήθηκε και το ζήτημα που δημιουργείται από τη διέλευση μεγάλων οχημάτων, κατά κύριο λόγο ξένων τα οποία επιβαρύνουν το οδικό δίκτυο και δημιουργούν προβλήματα.



Από πλευράς Περιφέρειας ο Αντιπεριφερειάρχης σημείωσε, ότι με βάση τις προτάσεις των Δημάρχων και σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα δημιουργηθεί ένα πλαίσιο διεκδίκησης το οποίο θα προωθήσει περαιτέρω ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στα ανωτέρω ζητήματα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου