Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Καμμένων Βούρλων προς τον Κ.Μπακογιάννη για την έκθεση τουρισμού PHILOXENIA 2014


Την ιδιαίτερη ικανοποίησή τους εκφράζουν, με ευχαριστήρια επιστολή τους προς τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, οι ξενοδόχοι των Καμμένων Βούρλων, για την πρόσφατη συμμετοχή τους στην τουριστική έκθεση στη Philoxenia 2014, στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή:



ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ
Καμ. Βούρλα 35008
Τηλ. 22350 22702,  κιν. 6983244070, 6932212671.
@ : atheologou@hotmail.com,  almahotelkb@gmail.com

                            
Καμμενα Βούρλα 21 Νοεμβρίου 2014 

Προς  Περιφέρεια Στέρεας Ελλάδας
Γραφείο Περιφερειάρχη
Κυριον Μπακογιάννη Κων/ον.

Θέμαέκθεση τουρισμού PHILOXENIA 2014.

Κυριε Περιφερειαρχα,

Τα Καμμενα Βούρλα και η Ενωση ξενοδόχων Καμμ. Βούρλων, συμμετείχαν, κατοπιν προσκλησης της περιφερειας, στην τουριστικη εκθεση PHILOXENIA 2014, στην Θεσσαλονικη.

Ο λογος που σας απευθυνουμε αυτην την επιστολη, είναι συγκεκριμενος και περα από τις ευχαριστιες μας για την προσκληση και την φιλοξενία στο περιπτερο της περιφερειας, σας παραθετουμε τα κατωθι:

Με μεγαλη μας χαρα διαπιστωσαμε ότι για πρωτη φορα στα χρονικά όλων των τουριστικών εκθεσιακών συμμετοχών και προβολών εντος η εκτός Ελλάδας, ειτε σαν Νομαρχία, ειτε σαν Περιφέρεια, μα για πρώτη φορά ομως,  οι αρμόδιοι της περιφέρειαςσυνδιαλέχτηκαν με τους φορείς του τουρισμού όλων των εμπλεκόμενων περιοχών και με γνώμονα αυτων που άκουσανλειτούργησαν άκρως επαγγελματικα και με στοχευμένες ενεργειες. Τοσο το στήσιμο του περιπτερου, που ηταν εργονομικο και λειτουργικό, οσο και οι κωδικοι για ραντεβού B 2 B, που εξακριβωμένα ηταν η μοναδική περιφέρεια που γνώριζε αυτην την παράμετρο. Βεβαια, από λαθος της HELEXPO, δεν λειτούργησε επ’ακριβως το σύστημα των HOSTED BUYERS, όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο να προσεγγισουμε συνεργασίες και να προκύψουν θετικά αποτελέσματατόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Αναφορικά σας λεμε ότι έκλεισαν συγκεκριμενες συμφωνίες τα ξενοδοχεια ΓΑΛΗΝΗ και ΣΙΣΣΥ με ξενους TOUR OPERATORS από Πολωνια και Ρουμανια για τη σαιζον 2015, καθώς επίσης και με γκρουπς από ΙσραήλΕπί πλέον δε έγιναν επαφές με εκπρόσωπους Τσεχων tour operators και αναμένεται ξεκίνημα νέας αγοράς.

Είναι αυτονοητο ότι όταν γινονται στοχευμενες κινησεις, θα υπαρχουν αποτελεσματα.

Αυτό που εχει σημασια είναι ότι οι υπευθυνοι της περιφερειας κινηθηκαν σε συντεταγμενες στρατηγικης με καθαρα επιχειρηματικες βλεψεις και εσκυψαν πανω στο αντικειμενο που λεγεται τουρισμος και όχι με βλεψεις ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ, όπως εκαναν μεχρι τωρα οι οποιοι προκατοχοι τους.

Σας συγχαίρουμε για τη νεα πνοη που δωσατε και πιστευουμε πως, αν συνεχισετε με τετοια ανοιχτα μυαλα, συντομα θα αποχτησει η Στερεα Ελλαδα το καλυτερο BRANDING σαν χερσαιος προορισμος.


Με πολλους χαιρετισμους


Γιαννης Πλατανιας     Τασος Γκιωνης     Ανδρεας Θεολογου
Προεδρος         γεν. γραμματεας              μελος  

 ALMA HTL                SISSY HTL              GALINI HTL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου