Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Στο Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου

  
  Tον Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας επισκέφτηκε σήμερα η Βουλευτής Φθιώτιδας κα Ε.Μακρή-Θεοδώρου, μετά από πρόσκλησή του, προκειμένου να ενημερωθεί για τις διατάξεις που εισάγονται κατά την προτεινόμενη τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

     Ενόψει της καταθέσεως προς ψήφιση στη Βουλή του σχεδίου νόμου του νέου Κ.Πολ.Δ., η κα Μακρή ενημερώθηκε αναλυτικά από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.Λ., κο Αθ.Μακρυγιάννη και μέλη του συλλόγου για την κρισιμότητα και την ανάγκη τροποποίησης του κατατεθειμένου σχεδίου νόμου.


     Συνεχίζοντας την αποχή, τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, εξήγησαν πως με τις νέες διατάξεις ενισχύονται τα προνόμια των τραπεζών, περιορίζονται τα προνόμια εργαζομένων, δημοσίων υπαλλήλων και ασφαλιστικών οργανισμών, καταργείται η εμμάρτυρη απόδειξη-ζώσα διαδικασία της πολιτικής δικονομίας- και καθίσταται άνευ ουσίας η καταβολή εξοντωτικών παραβόλων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου