Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Το πράσινο αντάρτικο της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας


"Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και  δεν έχουν θέση σε ένα ιστορικό κόμμα που άλλαξε τον πολιτικό χάρτη της χώρας" σχολιάζει στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1  ο αναπληρωτής γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας Παναγιωτης Κυριάκου αναφερόμενος στην επιμονή της ηγετικής ομάδας του κόμματος για συνέδριο της λεγόμενης Δημοκρατικής Παράταξης για τις αρχές του επόμενου έτους παρά τις αντιδράσεις περιφερειακών οργανώσεων και της κομματικής βάσης.

Ας σχεδιάζουν ό,τι θέλουν στην Αθήνα, εμείς θα προχωρήσουμε με τις περιφερειακές οργανώσεις σε συνελεύσεις για να καταγραφεί και να μεταφερθεί στην σημερινή ηγεσία ότι η  διοργάνωση ενός  τέτοιου συνεδρίου  δεν θα έχει καμία απήχηση και το μόνο που θα  προκαλέσει  θα είναι σύγχυση στα μέλη και πιθανόν  πλήρη   διάσπαση του χώρου με ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο θα εκπροσωπούμε  όσοι  παραμένουμε πιστοί στις αρχές και τις ιδέες του πολιτικού  φορέα  που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και μια αυτοαποκαλούμενη δημοκρατική παράταξη που  θα συνεχίσει να συμπορεύεται με την Δεξιά  και δεν θα έχει καμιά σχέση με το  ιστορικό ΠΑΣΟΚ. Αν αυτό θέλει ο κ.Βενιζέλος ας το αποτολμήσει ,εμείς δεν θα τον ακολουθήσουμε ξεκαθαρίζει ο κος Κυριάκου επιβεβαιώνοντας έτσι πως η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας είναι αποφασισμένη να μην πειθαρχήσει στις επιταγές του κέντρου.

ΣΧΟΛΙΟ:

Αυτά τα ωραία μας είπε μέσα από από τον ΛΑΜΙΑ FM-1 ο κ. Κυριάκου. Μόνο που δεν αναφέρθηκε καθόλου στον νεοφιλελεύθερο κ. Παπανδρέου. Μόνο για το Βενιζέλο μας είπε.

Και ερωτώ: Ποιος είναι πιο πολύ ΔΕΞΙΟΣ; Αυτός που χαράζει μια δεξιά και άκρως νεοφιλελεύθερη δεσμευτική πορεία για τη χώρα ...ή ακόλουθοι του;

Διότι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και η ΔΕΞΙΑ και ΑΚΡΩΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ πορεία του ΠΑΣΟΚ την χάραξε ο κ. Παπανδρέου. Σαμαράς και Βενιζέλος, μαζί και οι δύο, ακολουθούν αναγκαστικά την πορεία αυτή στην ο κ. Παπανδρέου δέσμευσε όλη τη χώρα μέσω του πρώτου και ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

Οι περικοπές μισθών και συντάξεων έγιναν επί Παπανδρέου. Ο Βενιζέλος όμως είναι ο δεξιός σήμερα. Το πρώτο πολυνομοσχέδιο - μνημόνιο, οδηγός ουσιαστικά για όλα τα επόμενα, ψηφίστηκε επί Παπανδρέου. Ο Βενιζέλος όμως τρέχει πίσω από τη δεξιά σήμερα. 

Ούτε ο Σαμαράς, ούτε κανένας άλλος σε αυτή τη χώρα, δεν υπήρξε ποτέ τόσο ΔΕΞΙΟΣ και ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ όσο υπήρξε ο Παπανδρέου επί της πεφωτισμένης πρωθυπουργίας του. 

Ο κ. Κυριάκου προφανώς δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι το μνημόνιο Παπανδρέου μας έκανε όλους δεξιούς και νεοφιλελεύθερους. Όλους. Όλη τη χώρα. Όλες τις επόμενες κυβερνήσεις και πλειοψηφίες της βουλής.

Βέβαια ουσιαστικά το θέμα για τον κ. Κυριάκου και τους ομοίους του (Μπώκο, Λιόλιο, κα), δεν είναι ούτε η δεξιά, ούτε το μνημόνιο, ούτε η χώρα. Το θέμα τους είναι ο κ. Παπανδρέου και η επιστροφή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Η επιστροφή του οποίου σημαίνει (πέρα από απομάκρυνση των φιλοβενιζελικών από τα πόστα) την επιβράβευση των πιστών παπανδρεϊκών με οφίτσια και τίτλους.

Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό είναι το διακύβευμα. Όλα τα άλλα είναι λόγια - μπαρούφες όπως ήταν και όλα εκείνα που ειπώθηκαν στα ωραία κι αξέχαστα χρόνια της σοσιαλιστικής πράσινης ρεμούλας... 

...Όπου με συνθήματα του τύπου "λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά" οι πράσινοι σοσιαλήσταρχοι αποκοίμισαν μία ολόκληρη κοινωνία και θέριεψαν η ρεμούλα, η μίζα και η βρώμα σε αυτό το τόπο... 


1 σχόλιο:

  1. Μαύρος & ΆναρχοςΔευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2014

    To ΠΑΣΟΚ τώρα θυμήθηκε να σηκώσει μπαιράκι;

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ παλιοκεφτέδες... Αρκετά με τις κοροιδίες σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου