Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

Καταγγέλουν την Εφορεία Αρχαιοτήτων για μαζική απόλυση εργατοτεχνικού προσωπικούΑριθ. Πρωτ. 50                                                                                                         Λαμία 30/10/2015

ΠΡΟΣ
1. Την  κ. Μαρία - Φωτεινή Π̟ακωνσταντίνου  προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας – Ευρυτανίας.
Κοινοποίηση
1. Την κ. Ευθυµία Καράντζαλη Ανα̟πληρώτρια Προϊσταµένη της Εφορείας  Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας – Ευρυτανίας.
2. Το Υπουργείο πολιτισμού.
3. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Το Δ.Σ. του Συνδικάτου μας καταγγέλλει την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας Ευρυτανίας για την άκαμπτη στάση της και την πρόθεση να προχωρήσει σε μαζική απόλυση  εργατοτεχνικού προσωπικού στις 31-10-2015.

Πρόσφατα έπεσε στην αντίληψη μας ότι οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας στο πλαίσιο υλοποίησης του 10ου υποέργου “Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες της ΙΔ' ΕΠΚΑ” του έργου “αποπεράτωση Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος (Ε65): Τμήμα ΞΥΝΙΑΔΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ”.

Το εργατοτεχνικό προσωπικό προσλήφθηκε τον Μάρτιο του 2015 στο ανώτερο έργο με προκήρυξη στην οποία τονιζόταν ρητά η δυνατότητα παράτασης  εφόσον το υποέργο συνεχισθεί και ανάλογα με τις ανάγκες και τις υπάρχουσες πιστώσεις και εγκρίσεις.

Δεδομένου ότι το έργο συνεχίζεται , καθώς δεν υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση   από το αρμόδιο υπουργείο ότι διακόπτεται, και ενώ υπάρχουν οι απαιτούμενες πιστώσεις και εγκρίσεις, θεωρούμε εντελώς άδικη και αναίτια την επικείμενη απόλυση των εργαζομένων.

Σας καλούμε έστω και την τελευταία στιγμή να αναθεωρήσετε την σκέψη σας για την απόλυση των εργαζομένων.

Το Συνδικάτο μας δεν θα κάνει αποδεκτή καμιά απόλυση  εργαζομένων. Και θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου οι εργαζόμενοι να μην χάσουν την δουλειά τους.

Για το Δ.Σ.

       Ο πρόεδρος                                       Ο αν. Γραμματέας

   ΛΑΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                          ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου