Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Απάντηση στην ανυπόγραφη ανακοίνωση του δήμου Λοκρών για τα ακίνητα του Μαρτίνου...Κατά το διάστημα 21-22/09/2015 η νομική υπηρεσία του δήμου κατέθεσε τις υπ αριθμόν πρωτοκόλλου 856 εως 930 αιτήσεις διορθώσεις στο Κτηματολογικό Γραφείο Αταλάντης, δηλαδή 74 αιτήσεις. 

Από αυτές οι έχουσες ημερομηνία 22/09/2015 θα απορριφθούν ως εκπρόθεσμες αφού καταληκτική ημερομηνία ήταν η 19/09/2015, ημέρα Σάββατο, και συνεπώς τελευταία ημέρα μεταφερόταν στην πρώτη εργάσιμη δηλαδή στις 21/09/2015
 
Δεν γνώριζε λοιπόν η νομική υπηρεσία την προθεσμία ή ήταν απασχολημένη με άλλα θέματα..;
 
Επιπλέον και επί της ουσίας έχουν κατατεθεί π.χ. αιτήσεις που λέγονται προδήλου σφάλματος για ακίνητα άγνωστου ιδιοκτήτη ή  για ακίνητα που διεκδικούνται από το ελληνικό δημόσιο, ενώ και οι απλοί υπάλληλοι του Κτηματολογικού Γραφείου γνωρίζουν ότι για αυτές τις διορθώσεις απαιτείται αγωγή ή αίτηση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λαμίας.
 
Συνεπώς η απώλεια των δικαιωμάτων του δήμου είναι οριστική και δεν θεραπεύεται. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε την υπ αριθμόν 926/22-09-2015 αίτηση προδήλου σφάλματος που μεταξύ άλλων ζητά την διόρθωση του καεκ 4610217010006 ακινήτου με εμβαδόν 78558τμ στη θέση Παλαιοχώρι Μαρτίνου το οποίο έχει καταχωρηθεί στο ελληνικό δημόσιο, του καεκ 461021701015 με εμβαδόν 3793τμ που επίσης εμφανίζεται ως ελληνικό δημόσιο και το καεκ 4610217010006 εμβαδού 4796τμ που είναι αγνώστου ιδιοκτήτη.

Θα επανέλθουμε με νέα στοιχεία και καλό θα είναι για το θέμα να απαντήσει η αρμόδια νομική υπηρεσία και όχι το γραφείο τύπου του δήμου.


5 σχόλια:

 1. ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ?
  ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ? ΠΑΛΙ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ?
  ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΎΓΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ? ΤΟ ΕΙΚΑΖΕΙΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έξυπνο, αλλά παλιό το κόλπο. Να απαντάς δήθεν με ερωτήσεις. Εσύ λοιπόν που ξέρεις, για πες μας, έχει προσφύγει ο δήμος στο Πρωτοδικείο ή όχι; Πες μας..

   Διαγραφή
 2. ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΕΚ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είναι γεγονός ότι την υπόθεση αυτή κάποιοι την διαχειρίστηκαν με πολλή μεγάλη ελαφρότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ΑΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΆΤΙ. ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΕΜΕΝΗ ΓΗ. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΜΕΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ΘΑ ΤΗ ΧΑΣΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου