Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

Σε ποιες Επιτροπές της Βουλής συμμετέχουν οι Βουλευτές Φθιώτιδας  
Στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης θα συμμετέχει ο συντοπίτης μας νεοεκλεγείς Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης, μετά τη συγκρότηση των Διαρκών Κοινοβουλευτικών Επιτροπών στην όποια προχώρησε η Βουλή.

Η συγκεκριμένη Επιτροπή είναι αρμόδια για τα Υπουργεία: α) Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, β) Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γ) Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
 
Στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων θα συμμετέχει ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχελής Θανάσης. Η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων είναι αρμόδια για τα Υπουργεία: α) Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και β) Πολιτισμού και Αθλητισμού.
 
Στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων θα συμμετέχουν ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Βέττας Δημήτρης και ο Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ, Σταϊκούρας Χρήστος. Η Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων είναι αρμόδια για το Υπουργείο Οικονομικών.

Στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου θα συμμετέχει ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Καραναστάσης Απόστολος. Η Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου είναι αρμόδια για τα Υπουργεία: α) Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, β) Περιβάλλοντος και Ενέργειας, γ) Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, δ) Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και ε) Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου