Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε.





Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας, η Γενική Συνέλευση της εταιρείας Φθιωτική Αναπτυξιακή Α.Ε. με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Ευθύμιου Καραΐσκου, των Δημάρχων κ.κ. Νικολάου Σταυρογιάννη, Νικολάου Λιόλιου και Δημητρίου Τζιαχρήστα, των Αντιδημάρχων κ.κ. Κωνσταντίνου Μπήτου και κας Εφροσύνης Μπεζάτη εκππροσώπων των μετόχων-Δήμων τους καθώς και του Προέδρου του ΕΒΕ Φθιώτιδας κ. Αλέξανδρου Διαμαντάρα, εκπροσώπου της   ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Ευάγγελου Κατσιφού και του εκπροσώπου της ΕΑΣ Αταλάντης κ. Οδυσσέα Γλουστιάνου
   
  
Από το Δ.Σ. της Φθιωτικής Αναπτυξιακής παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Τσούρτος, ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Τσάμπρας καθώς και ο Διευθυντής των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ. Λεωνίδας Ράπτης

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κύριος Γεώργιος Τσούρτος ενημέρωσε εκτενώς και αναλυτικά τη Γενική Συνέλευση για την πορεία και το έργο της εταιρείας μέχρι σήμερα, τους στόχους και την προοπτική της.



Ο Αντιπεριφερειάρχης, οι Δήμαρχοι και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πορεία της εταιρείας, ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν τον Πρόεδρο του Δ.Σ., το Διοικητικό Συμβούλιο και τα στελέχη της εταιρείας για τα θεαματικά αποτελέσματα που έγιναν σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, τα οποία δίνουν προοπτική ανάπτυξης της εταιρείας προς όφελος των μετόχων τους αλλά και της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας.
  

Με το κλείσιμο της Γενικής Συνέλευσης ο Αντιπεριφερειάρχης έκανε την ακόλουθη Δήλωση:

«Δώσαμε μία  πραγματική μάχη για την εξυγίανση της Φθιωτικής Αναπτυξιακής σε όλα τα επίπεδα, μία μάχη η οποία μπορεί να κράτησε ένα χρόνο, δόθηκε όμως συντονισμένα και συγκροτημένα και είχε μακρά διάρκεια. 

Αυτή τη στιγμή μπορούμε να μιλάμε για την απόλυτη εξυγίανση της Φθιωτικής Αναπτυξιακής που απρόσκοπτα πλέον μπορεί να συνεχίσει. 

Θέλω ξεχωριστά να ευχαριστήσω τους Δημάρχους που εμπιστεύτηκαν αυτή τη νέα πορεία, όπως και τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. 

Για εμάς πλέον η Φθιωτική Αναπτυξιακή αποτελεί μία παρακαταθήκη, ένα μοχλό για να πάμε αρκετά βήματα μπροστά διεκδικώντας και αναλαμβάνοντας ευρωπαϊκά προγράμματα προς όφελος της αυτοδιοίκησης και των πολιτών.» 






1 σχόλιο:

  1. Με τον κ. Τσούρτο στο τιμόνι της Φθιωτικής Αναπτυξιακής ήταν αναμενόμενα τα θεαματικά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου