Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Μέσα σε 48 ώρες ετοιμάστηκε το κτίριο φιλοξενίας των προσφύγων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!

Μέσα σε 48 ώρες ετοιμάστηκε το κτίριο φιλοξενίας των προσφύγων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας...
 
Εντός 48 ωρών, ο προσωρινός χώρος φιλοξενίας των προσφύγων είναι πλέον έτοιμος προς χρήση. Η άμεση κινητοποίηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας απέδωσε τα μέγιστα, επιτυγχάνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Το κτίριο παραδόθηκε σήμερα, και μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσφέρει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης στους ανθρώπους εκείνους που διέρχονται τη Στερεά Ελλάδα, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.
Πολυάνθρωπα συνεργεία δουλεύοντας νυχθημερόν, επισκεύασαν όλες τις εγκαταστάσεις, υδραυλικές, ηλεκτρικές, θέρμανσης, παροχές ζεστού και κρύου νερού στα λουτρά των δωματίων.
Επισκεύασαν επίσης και τοποθέτησαν τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό (κρεβάτια και στρώματα), καθώς και τους χώρους εστίασης.
Δημιουργήθηκε ιατρείο και πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένοι καθαρισμοί στον εσωτερικό, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο.
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα, στο κτίριο που βρίσκεται στις Θερμοπύλες, προκειμένου να ελέγξει τις εργασίες που συντελέστηκαν τις δύο προηγούμενες ημέρες.
Στο τέλος της επίσκεψής του, ο κ. Μπακογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μέσα σε 48 ώρες, ο προσωρινός χώρος φιλοξενίας των προσφύγων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι έτοιμος. Ήταν μία δική μας πρωτοβουλία, την οποία αναλάβαμε ανταποκρινόμενοι στη συνείδησή μας, αλλά και δείχνοντας την ανθρωπιά της τοπικής κοινωνίας. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, τον κ. Καραΐσκο, ο οποίος λειτούργησε άμεσα και αποτελεσματικά και σε συνεργασία με τις υπηρεσίες τις Περιφέρειας, έδωσε μία ουσιαστική και σοβαρή λύση. Ξέρουμε καλά ότι έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας να κάνουμε. Όμως νομίζω ότι σήμερα κάναμε ένα πρώτο, βασικό, απαραίτητο βήμα. Η Στερεά είναι έτοιμη να ανταποκριθεί πάντα στο βάρος των ευθυνών της». 

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΡΥΟΠΑΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟΙ Κ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΨΩΜΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΛΩΤΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ BMW Κε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΣΑΣ,ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ;ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΑΦΓΑΝΟΙΡΑΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου