Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ενοριακή παιδική βραδιά στον Ι.Ν. Παναγίας Δέσποινας

         

Στα πλαίσια του συνεχούς και αδιάλειπτου ενδιαφέροντος της Εκκλησίας μας για τα παιδιά της,  που αποτελούν την ελπίδα του μέλλοντος, την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 και ώρα 20:30, στο προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας μας, θα παρουσιαστεί από το Κουκλοθέατρο Λαμίας το θεατρικό έργο: «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ», επιμέλεια – παρουσίαση κ. Αναστασία Ξηρομερίτου.


     Επιπλέον σε όλα τα παιδάκια θα μοιραστεί ΔΩΡΕΑΝ ποπ-κόρν το οποίο θα παρασκευάζεται την ώρα εκείνη, ενώ  μετά το πέρας του θεατρικού έργου θα ακολουθήσουν παιχνίδια & μπαλονοκατασκευές από έμπειρο παρουσιαστή.

    Αγαπητοί γονείς, η πνευματική μας μητέρα Εκκλησία έχει πάντοτε την αγκαλιά της ανοιχτή  για όλα τα παιδιά, αν δανείσουμε τα χέρια μας στο Χριστό, θα μπορέσει με τα δικά μας χέρια να κρατήσει τα χέρια των παιδιών της εποχής μας, να τ΄ αναστήσει και ζωντανά να τα παραδώσει στη μητέρα Εκκλησία και να γίνουν παιδιά της Εκκλησίας.



Είσοδος Εκδήλωσης Δ Ω Ρ Ε Α Ν. Σας περιμένουμε με χαρά….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου