Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ύποπτα παιχνίδια σε βάρος του ΝΗΡΕΑ

Την εμπλοκή πολιτικού προσώπου από την Γλυφάδα καταγγέλει στον FM-1 o πρόεδρος του ΝΗΡΕΑ Χρήστος Μπετχαβάς για τις τελευταίες εξελίξεις που φέρνουν την ομάδα μας λίγες ώρες πριν την έναρξη του α΄γύρου της Β΄φάσης των αγώνων ανόδου με την  πλάτη στην τοίχο.


Η τιμωρία του Θόδωρου Χατζηθεοδώρου με αποκλεισμό από τους 6 επόμενους αγώνες πόλο, για παλιότερο επεισόδιο που είχε γίνει με παίκτη της Γλυφάδας , και η μη δυνατότητα άσκησης ένδικων μέσων, μόνο καθαρό παιχνίδι δεν μπορεί να θεωρηθεί, σχολιάζει στον FM-1 ο κος Μπετχαβάς επιμένοντας πως δεν μπορεί να τιμωρηθεί ο πολίστας και βασικός παίχτης του ΝΗΡΕΑ για κάτι που δεν υπάρχει στο φύλλο αγώνα του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

  
Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση του συλλόγου που αναφέρει:

Με μία πρωτοφανή απόφαση του αθλητικού δικαστή της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, αμαυρώνεται ο Α’ Γύρος του Ομίλου ανόδου της Α2 Ανδρών, που αρχίζει σήμερα 05/07. Με μία απόφαση κόλαφο,  που εξεδόθη σήμερα ημέρα Παρασκευή και 12:30 το μεσημέρι, ο αθλητής του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας Θοδωρής Χατζηθεοδώρου τιμωρήθηκε  με ποινή αποκλεισμού για 6 αγωνιστικές ημέρες. Όπως γίνεται αντιληπτό προκαλούνται πλείστες απορίες που βαρύνουν τον χώρο της αθλητικής δικαιοσύνης.
Συγκεκριμένα, για το γεγονός ότι η απόφαση αυτή εξεδόθη μόλις 8 ώρες πριν από την έναρξη του μεγάλου και κρίσιμου αγώνα με τον Εθνικό. Επιπλέον δημιουργούνται εύλογες υπόνοιες, που σχετίζονται με το πολύ μικρό χρονικό περιθώριο που άφησε η απόφαση για την άσκηση έφεσης από την μεριά του Λαμιώτικου Συλλόγου, την ώρα μάλιστα που έχει παύσει η λειτουργία του ΑΣΕΑΔ από τις 30/06 ! Η αβάσιμη απόφαση αυτή στερείται και των αναγκαίων αποδεικτικών στοιχείων, καθώς δεν τεκμαίρεται από στοιχεία του φύλου αγώνος με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, αφού δεν αναγράφεται τίποτα το μεμπτό για το πρόσωπο του αθλητή μας. Πρόκειται λοιπόν για μία αίολη απόφαση που βασίζεται μόνον σε μία απλή καταγγελία ενός προσώπου, πλήττοντας έτσι το κύρος του αθλήματος που υπηρετούμε, καθώς και ολόκληρου του Ελληνικού Αθλητισμού.
Ως Δ.Σ. του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ Λαμίας καυτηριάζουμε την παρούσα απόφαση και διατρανώνουμε την αντίθεση μας απέναντι σε τέτοιου είδους υπόγειες μεθοδεύσεις, που ενδεχομένως εκπορεύονται από διάφορα παράκεντρα παραγοντίσκων οι οποίοι έχουν το θράσος να εμπλέκουν και την αθλητική δικαιοσύνη στα σχέδια τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα λάβουν από εμάς τις απαντήσεις που πρέπει, στον χώρο που οφείλει κανείς να αποδεικνύει την αξία του και με τον τρόπο που η ομάδα μας τους έχει συνηθίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου