Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Θοδωρής Χειμάρας: Επίσκεψη στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Επίσκεψη στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, την Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013, πραγματοποίησε ο Θοδωρής Χειμάρας, πρ. Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο Φανάρι, ο Θοδωρής Χειμάρας, με την ιδιότητα του Αναπληρωτή Τομεάρχη Ανάπτυξης, επέδωσε στον Οικουμενικό Πατριάρχη, αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα του κόμματος.


Ο Παναγιώτατος, ο οποίος, του επιφύλαξε θερμότατη υποδοχή, του πρόσφερε συλλεκτικά μανικετόκουμπα με το έμβλημα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.



Στην συνέχεια συνομίλησαν για θέματα που αφορούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την ομογένεια, ενώ ο Παναγιώτατος ζήτησε από τον κ. Χειμάρα να μεταβιβάσει τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικόλαο.

Μετά το πέρας της κατ’ιδίαν συνάντησης με τον Πατριάρχη, ο Θοδωρής Χειμάρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει στην αίθουσα τιμών του Πατριαρχείου, με αντιπροσωπεία βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου, πριν την συνάντησή τους με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, οι οποίοι παρευρίσκοντο στην Κωνσταντινούπολη για την ετήσια συνδιάσκεψη των κοινοβουλευτικών ομάδων των 52 χωρών του Οργανισμού για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).

Την επομένη, ο Παναγιώτατος παρέθεσε γεύμα, στο οποίο παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της ορθοδόξου εκκλησίας, της Μεγάλης του Γένους Σχολής, καθώς και ο Αρχιεπίσκοπος του Σινά κ.κ. Δαμιανός.

Ο κ. Χειμάρας κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κωνσταντινούπολη, συναντήθηκε παράλληλα, με μέλη της Ελληνικής Ομογένειας και συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ως μειονότητες, αλλά και την πιθανή διάσταση που μπορούν να λάβουν οι πολυπληθείς διαδηλώσεις του λαού, στην πλατεία Ταξίμ, δηλώνοντας ότι, «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι πάντα στο πλευρό των ελεύθερων πολιτών που αγωνίζονται για τα δίκαια αιτήματα τους, σε όποια γωνιά της γης και αν βρίσκονται» .







1 σχόλιο:

  1. Θα ηθελα καποιος να μου πει ποσο κοστολογουνται τα συγκεκριμενα μανικετοκουμπα...Ετσι για την ιστορια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου