Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ρομά είχαν χτυπήσει και ληστέψει τον ηλικιωμένο στην Λάρυμνα τον περασμένο Μάιο


Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, η ληστεία που διαπράχθηκε τον περασμένο Μάιο, από τέσσερις δράστες, σε βάρος 90χρονου ημεδαπού στην οικία του, στη Λάρυμνα Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε για την υπόθεση αυτή ένας 30χρονος ημεδαπός ROMA, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 28-05-2013, ο 30χρονος μαζί με τρεις ακόμη νεαρούς συνεργούς του παραβίασαν, με βαρύ μεταλλικό αντικείμενο, την κεντρική είσοδο της οικίας του ηλικιωμένου και εισήλθαν στο εσωτερικό της.

Στη συνέχεια οι δράστες, αφού ακινητοποίησαν τον 90χρονο με τη χρήση σωματικής βίας, ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (20) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο (σχετικό το από 28-05-2013 Δελτίο Τύπου μας).

Από την μεθοδική αστυνομική έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, σε συνδυασμό με την συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 30χρονου δράστη.

Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των τριών συνεργών του, καθώς και για τη τυχόν συμμετοχή τους στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου