Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Δυσαρέσκεια εργαζομένων ΛΑΡΚΟ προς τον Δήμο Λοκρών!


Σύννεφα στις σχέσεις Δήμου Λοκρών και  εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ  υποβόσκει η  αξίωση της δημοτικής αρχής να καταβληθούν  στο σύνολο τους  οι οικονομικές υποχρεώσεις της εταιρίας προς την τοπική αυτοδιοίκηση, ήδη στο ταμείο του Δήμου έχουν περιέλθει  περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ από τα 25 που διεκδικεί συνολικά.
 
Θα ήταν αφελές κάποιοι να ισχυριστούν ότι ο  Δήμος που στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις πως υπονομεύει την ΛΑΡΚΟ επειδή ζητά αυτά  που του ανήκουν  επ  ωφελεία των δημοτών του απάντησε  ο δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος, αν  η ΔΕΗ χρέωνε το ηλεκτρικό  όσο και στην  ΠΕΣΙΝΕ τότε  θα περίσσευαν  χρήματα να  πληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της και να έχει και πλεόνασμα η ΛΑΡΚΟ τόνισε ο  κ. Λιόλιος.
 
Εάν ήμουν δήμαρχος σε αυτή τη χρονική στιγμή δεν  θα ζητούσα  όσο δίκαιο και αν είχα  χρήματα από την ΛΑΡΚΟ απάντησε από την πλευρά του ο  πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων  της Λάρυμνας  Ανδρέας Κορέτζελος.
  
 

lamiafm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου